Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal ijs

HET EETDAGBOEKJE VAN @CSHARONBECK_

Hallo allemaal! Mijn naam is Sharon en Cynthia van Gymjunkies heeft mij gevraagd om een eetdagboekje bij te houden.
Ik zal me eerst even kort voorstellen. Ik ben Sharon Beck, 27 jaar oud en ik woon in Ommen samen met mijn vriend. In het dagelijks leven werk ik als Planner bij Bosch en sport ik zo’n vijf keer in de week.

Sinds maart volg ik de schema’s van Gymjunkies voor sport en voeding. Op het moment ben ik aan het ‘bulken’, dit zal je dan ook teruglezen in mijn eetdagboekje.

Ik doe sinds een aantal maanden aan intermittent fasting. Voor mij betekent dit dat ik mijn ‘eetdag’ begin rond 12.00/13.00, soms zelfs later en eindigt rond 21:00 uur.

In de ochtend drink ik veel koffie, thee en veel water. ‘s middags drink ik ook altijd nog een beker slimpie siroop, super lekker. In de ochtend heb ik dan ook geen honger of trek, in het begin wel, maar je went hier erg snel aan.

Ik ben hieraan begonnen omdat ik de gehele dag ‘bezig’ was met eten. Ik had nooit ‘genoeg’ en daardoor steeds trek en honger. Omdat ik nu in een kortere periode dezelfde hoeveelheid eet, zit ik goed vol en kan ik veel eten in één keer eten.

Ik heb een week voor jullie bijgehouden wat ik dan zoal eet én hoe laat.

Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal

 

HET EETDAGBOEKJE
MAANDAG
13:00 uur

Ik begon mijn dag met een eiwitshake van Happy Protein, ik maak deze met 150 ml water en deze eiwitshakes zitten in een makkelijk zakje, zodat ik precies genoeg heb voor één shake. Dit is gemakkelijk om mee te nemen naar mijn werk.

Daarbij had ik havermout met banaan. Ik maak mijn havermout met 50 gram havermout, 250 ml amandelmelk van Alpro (ongezoet) en een beetje kaneel. Hier hak ik de banaan een beetje doorheen.

banaan Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal

14:00 uur, snacktijd

Mijn snack was niet echt heel speciaal, gewoon een appel.

15:00 uur

Als lunch had ik drie Bus Korn boterhammen van de Jumbo. Dit is echt hét enige brood wat ik lekker vind. Als beleg had ik natuurlijk wat ongezouten roomboter, 3 plakjes rookvlees en 4 plakjes kipfilet.

Omdat ik op mijn werk altijd tussen de werkzaamheden door eet, neem ik mijn middagsnackje vaak bij mijn lunch. Vandaag bestond het uit 2 blokjes pure chocolade van Lindt.

18:00 uur

Ik ben altijd super traag met mijn lunch, als ik dus thuis kom rond een uurtje of zes heb ik dan ook nog niet veel trek. Wel wil ik altijd graag voor het sporten eten en dus maken we maar een lekker dinertje klaar.

Vanavond bestond dit uit 100 gram zilvervliesrijst. Hier mix ik kipstukjes en broccoli doorheen. Met als sausje een eetlepel ketjap manis en wat pijnboompitjes.

Daarna was het gymtime! Een rugtraining stond vandaag op het schema.

Voor mijn trainingen probeer ik altijd wat cardio te doen. Mijn vriend loopt veel hard (15 à 18 km) en ik wil heel graag een keer met hem mee. Mijn cardio bestond dan ook uit hardlopen op de loopband.

20:00 uur

Na het sporten heb ik altijd trek. Ik neem daarom een eitwitreep van Atkins en 15 gram cashewnoten.

Als laatste snackje neem ik ook nog 150 gram Griekse yoghurt en wat pistache nootjes.

Hiermee ging ik lekker op de bank liggen om nog wat te Netflixen en daarna ging ik lekker naar bed!

 

DINSDAG
13:00 uur

Heerlijk begin van de dag. Word altijd erg blij als er een chocoladetaartje op mijn schema staat. Ik heb dit recept een aantal weken geleden gezien op de site van Gymjunkies en heb toen aan Cynthia gevraagd of ze dit wilde verwerken in mijn schema. En wat zijn deze taartjes heerlijk! Ze bestaan uit erwten en bonen en natuurlijk chocolade. Ik neem altijd 1/8 punt.

chocotaart gezond Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal

14:00 uur

Ook deze snack was niet speciaal. Het bestond uit een banaan.

Mijn collega heeft altijd een grote snoeptrommel op haar bureau staan. Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb bij mijn banaan een paar lekkere dropjes gepakt.

15:00 uur

Lunchtime it is! Bijna al mijn lunch maaltijden bestaan uit brood. Eigenlijk vind ik brood helemaal niets, ik houd er totaal niet van. Dus ook vandaag at ik daarom weer twee bus korn boterhammen. Deze broodjes zijn erg licht en ook niet al te groot, vandaar dat ik deze vaak pak als ik brood eet. Ik had deze broodjes belegd met ongezouten roomboter, 6 plakjes rookvlees en hierop had ik een lekker gekookt eitje gemaakt. Als ik brood eet heb ik het liefst brood met ei, dit vind ik dan weer echt heerlijk!

16:00 uur

De middagsnackjes vind ik altijd lekkerder dan het eerste snackje. Vandaag bestond deze uit een handje pistache nootjes en 2 blokjes chocolade.

18:00 uur

Mijn avondeten bestond vandaag uit een lekkere hamburger, hier mocht ik eigenlijk nog een plakje kaas op smelten. Maar deze was voor het koken al in mijn mondje beland, dus dan maar niet op de hamburger. Verder had ik sperziebonen en een gekookt eitje erbij gemaakt.

Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal sperzienbonen hamburger

Mijn vriend vindt dit eten dan weer helemaal niets, omdat er geen aardappelen bij zitten. Voor hem had ik daarom aardappelbolletjes uit de oven gemaakt. En stiekem steel ik er eentje, zo lekker!

Na het eten was het weer gymtime! Mijn vriend sport ook op dinsdag en dan vind ik het heerlijk om extra lang in de sportschool te zijn. Ik begin daarom weer met een half uurtje cardio en daarna begin ik met een zware leg day. Dit zorgde voor erg veel spierpijn! Tijdens het sporten neem ik altijd BCAA’s van Women’s Best in de smaak ijsthee. Dit vind ik echt super, ik houd namelijk heel erg van ijsthee, dus nu heb ik toch ijsthee zonder alle suikers haha!

20:30 uur

Na het sporten heb ik nog een appeltje gegeten en een eiwitshake van Myprotein. Daarna uitgebreid gedoucht en om 21:15 nog gauw een bakje Griekse yoghurt met honing gemaakt. Normaal probeer ik tot negen uur te eten, maar op dinsdag loopt dit meestal wat uit.

 

WOENSDAG
13:00 uur

Vandaag begon ik mijn dag weer met een bakje havermout. Ik wissel de chocoladetaart en de havermout vaak af. Omdat ik dit meeneem naar het werk maak ik vaak hetzelfde. Ook vandaag bestond het dan weer uit 50 gram havermout, 250 ml ongezoete amandelmelk, een banaan en een beetje kaneel. Normaal gesproken warm ik mijn havermout het liefste op in een pannetje. Op mijn werk kan dit helaas niet en daarom stop ik dit maar in de magnetron. Niet zo lekker als in een pannetje maar tenminste wel lekker warm!

14:00 uur

Vandaag heb ik een stevige lunch bedacht, een keer iets anders als brood. Een lekkere salade it is!

Mijn salade bestaat uit een hele berg sla, gevuld met een avocado en een peer in stukjes gesneden. Daaroverheen nog lekker carpaccio en hierover gooi ik nog wat feta kaas en een paar cashewnootjes. Ik doe er dan nog een klein beetje doorzichtige sladressing overheen. En klaar is kees.

Hierbij neem ik nog een eiwitshake met water.

16:00 uur

Nog een uurtje werken en dat werkt natuurlijk wel zo lekker met een snackje erbij. Ik neem dan nog een rijstwafel met 2 plakjes kipfilet.

19:00 uur

Vandaag was het rustdag. Dit betekent lekker de hele avond op de bank hangen en genieten van mijn serie op Netflix.

Ik eet dan het liefst iets later op de avond, zodat ik lekker ‘vol’ blijf zitten.

Mijn avondeten van vandaag bestond uit een kipburger, spinazie met een gekookt eitje erop en wat aardappelpuree.

Aardappelpuree vind ik het altijd erg saai. Om dit wat op te ‘leuken’ gooi ik er vaak wat kipkruiden doorheen, leg ik het in een ovenschaal en laat er een lekker krokant laagje op komen. Dit smaakt dan meteen zoveel beter!

20:30 uur

Als laatste snackje van de dag had ik wat blokjes 30+ kaas, dit vind ik super lekker met wat augurk erbij. Ik kan wel hele dagen leven op augurk, vandaar dat ik dit nog bij mijn kaas snij.

 

DONDERDAG
13:00 uur

Goedemiddag allemaal! Vandaag weer zo’n heerlijke start van de dag met een chocoladetaartje van Gymjunkies. Krijg ik altijd meteen een super blij gevoel van!

Ook vandaag neem ik weer 1/8 punt. Het recept kun je trouwens hier lezen.

14:00 uur

Omdat mijn lunch vandaag ook super lekker is, kon ik niet langer wachten en neem ik eerst mijn lunch en daarna mijn 2 snackjes samen. Mijn lunch bestaat uit twee boterhammen met filet american en een gekookt eitje erop. Super lekker !

15:30 uur

Ik heb weer wat fruit meegenomen als snack. Een appel en (omdat ik mijn eerste snack nog niet had gehad) ook een peertje erbij.

19:30 uur

Vandaag was het weer gymtime. Ik heb voor mijn avondeten gesport dus ik eet wat laat vandaag. Vandaag heb ik mijn borst en schouders getraind. Super fijne training gehad en nu voel ik helaas al wat spierpijn. Ik train best zwaar en heb nu dan ook stevige trek.

Mijn avondeten bestond uit zoete aardappel, wokgroente en een vegetarische burger.

Ik vind de zoete aardappel het lekkerst als deze uit de oven is. Ik snij deze daarom in plakjes en stop ze dan in de ovenschaal. Ongeveer zo’n twintig minuutjes wachten en klaar!

Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal

20:30 uur

Nadat ik druk bezig was geweest met het schoonmaken van mijn huis… Mijn moeder komt morgen en dan moet het toch een beetje netjes zijn… Heb ik nog een laatste snackje. Nou zeg maar snack haha. Deze bestaat uit stukjes gerookte kipfiet, een hardgekookt eitje en een halve appel. Dit gooi ik allemaal bij elkaar en dan doe ik er nog wat balsamicodressing over.

 

VRIJDAG
13:00 uur

Yeahhh happy Friday 🙂 altijd heerlijk als het weekend in het verschiet is! Vandaag neem ik eens een ander ontbijtje, geen havermout of taart dit keer.. Maar wel twee broodjes met filet american en een gekookt eitje.

14:00 uur

Omdat mijn moeder vanavond komt en er dan waarschijnlijk wat lekkere hapjes op tafel komen, sla ik mijn snackje over en begin meteen aan mijn lunch.

Deze bestaat uit drie boterhammen, met kaas en kipfilet.

15:30 uur

Ik zit nog altijd best vol van de lunch… maar kan de verleiding toch niet weerstaan op een paar dropjes uit de snoeppot te trekken. Héérlijk….

18:30 uur

Na snel al boodschappen voor de avond te hebben gehaald neem ik nog even snel een appeltje, voordat de visite komt. Ondertussen begin ik vast aan het avondeten.

19:30 uur

Dinnertime! Mijn diner bestond uit een hele berg sla, gebakken champignons en een uitje erbovenop, plakjes biefstuk en een beetje balsamicodressing. Daarbij had ik stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter.

20:30 uur

Vanavond hadden we visite van mijn moeder. Ik had daarom wat lekkere dingetjes op tafel gezet. We hadden naturel chips, wat toastjes met philadelphia en eiersalade en wat 30+ kaas met augurk, mmm dat vond ik nog wel het lekkerst denk ik haha!

 

ZATERDAG
12:00 uur

Vandaag begon ik met een Legday. Ik sport in het weekend vaak voordat ik begin met eten. Dit was in het begin erg wennen, maar nu vind ik het zeker fijn. Ik heb ook geen moeite met zwaar trainen als ik nog niet heb gegeten.

13:30 uur

Na het sporten ben ik begonnen met een eiwitshake met water en een banaan. Daarna had ik nog erge honger en nam ik er nog een chocoladetaartje van Gymjunkies bij.

14:30 uur

Thuis zijn we ook lekker aan het verbouwen. Dus tussen het klussen door neem ik gauw een appeltje en een handje cashewnoten. Ik drink hier nog een eiwitshake bij. Deze maak ik weer aan met koud water.

16:30 uur

Als lunch neem ik nog twee Bus Korn broodjes. Deze besmeer ik met smeerbare roomboter, twee plakjes kipfilet en een plak 30+ kaas.

19:00 uur

Mijn vriend en ik waren vandaag ook nog eens twee jaar samen. Aangezien zijn lievelingseten (en de mijne natuurlijk) pizza is, eten we vanavond lekker pizza. Ik neem een halve eiwitrijke pizza van MuscleFood, de machtige vlees pizza. Ze zijn bijna net zo lekker als een gewone pizza en zeker een aanrader!

pizza musclefood eiwitrijk Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal

20:30 uur

Omdat ik toch nog een beetje trek heb, neem ik als een verlaat toetje, nog een bakje Griekse yoghurt. Hier doe ik nog een beetje slimpie siroop doorheen zodat het wat lekkerder smaakt.

 

ZONDAG
11:00 uur

Mijn laatste training voor deze week stond op het programma. Biceps, Triceps en buik heb ik getraind en een stukje cardio.

13:00 uur

Breakfasttime! Heerlijk om de zondag te beginnen met natuurlijk, een chocoladetaartje. Weer neem ik 1/8 punt. Daarna maak ik maar gelijk een nieuwe taart, want het is zo op. Deze stukjes kunnen trouwens gemakkelijk in de diepvries, dus je kunt het mooi voor een langere tijd bewaren.

14:00 uur

Tijd voor een snackje. Niet heel speciaal, het bestond uit een appel en een eiwitshake aangemaakt met water.

15:30 uur

Voor mijn lunch neem ik weer twee Bus korn boterhammen. Ik besmeer ze met ongezouten roomboter, een plak kaas en twee plakjes kipfilet. Op de boterham met kipfilet doe ik nog een gekookt eitje.

16:30 uur

Nog gauw even een handje cashewnootjes naar binnen gewerkt, omdat ik hier gewoon even zin in had.

18:30 uur

Vanavond één van mijn lievelingsgerechtjes. En ja, dit komt echt alleen door de aardappelschijfjes, dit vind ik echt heerlijk. Ik maak deze altijd uit de Air Fryer, dit scheelt namelijk weer in de olie. Verder maak ik mijn eten altijd klaar in kokosolie. Bij de aardappeltjes at ik stukjes kipfilet en broccoli.

Het eetdagboekje van Sharon klant online coaching gymjunkie lifestyle plan succesverhaal

20:30 uur

Als laatste snackje van de dag, nam ik nog wat blokjes 30+ kaas. Eigenlijk is dit het lekkerst met een wijntje, maar toch maar een kopje thee genomen.

Wil jij ook net als Sharon op maat gemaakte schema’s om je doelen te behalen en toch te genieten van af en toe wat lekkers? Mail dan naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer info!

Hier vind je nog meer eetdagboekjes van mannen en vrouwen.

Wil je meer zien van Sharon? Je kunt haar volgen op Instagram!

 

body&fit koopavond korting op alles

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.