GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN

Snel in shape komen zonder gek dieet, maar met normale voeding en waarbij je ook wekelijks nog kunt genieten van sociale gelegenheden? Het kan! Je bent nu op mijn pagina beland en dat is vast niet voor niks. Waarschijnlijk wil je een mooi lichaam, wil je je energiek voelen en vooral ook positief en gelukkig. Dit wil je het liefst allemaal bereiken zonder je leven drastisch om te gooien. Als je net als ik, een levensgenieter bent, dan heb ik de oplossing voor jou .

MIJN VERHAAL

10 jaar lang volgde ik vaak crash diëten van maar 500 kcal per dag, zo ongezond! Ik viel veel af in korte tijd maar het zat er daarna ook zo weer aan. Wat ik eraan overhield was het jojo effect, depressies en eetstoornissen. Ik was het in 2014 helemaal beu en besloot mijn levensstijl te veranderen. Met mijn eigen Lifestyle Plan ben ik 17 kilo afgevallen en nog belangrijker… ik heb nu een goede balans met voeding en door mijn negatieve mindset positief te veranderen zijn de resultaten ook al jaren blijvend.

Dit wil ik mijn klanten ook leren, een goede balans creëren met voeding en gelukkig zijn met wie je bent. Ik focus dan ook veel op mindset, want zonder de juiste mindset gaat niemand er komen. Dat is ook echt het verschil met mensen die wel hun doelen (blijvend) bereiken en mensen die opgeven.

LIFESTYLE PLAN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Wil je vet verliezen/strakker worden en aan je mindset werken? Dan is het Lifestyle Plan perfect voor jou. We hebben een versie voor mannen & vrouwen. Heb je andere doelen bijvoorbeeld spieropbouw, aankomen of gezonder en fitter worden? Dan kun je een schema op maat bestellen.

Het maakt niet uit wat je doel is, met ieder doel kan ik je helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je dit doel gaat bereiken en ook jij weer lekker in je vel komt te zitten!

Duizenden mensen gingen je al voor met succes! Een aantal van mijn klanten vonden het leuk om hun verhaal te delen. Of lees hier alle reviews. Ben jij ook klaar voor een nieuwe start?

Kijk even in onze shop of vraag vrijblijvend meer informatie aan over de schema’s op maat via cynthia@gymjunkies.nl .