billen trainen, grotere billen, grote billen, grote kont, strakke billen

5 TIPS VOOR GROTERE BILLEN!

Hoe krijg je nou grotere billen? En dan ook nog rond & strak? Ik ga meteen eerlijk zijn. Er is geen shortcut, het kost gewoon tijd. Net als alles in het leven, maar ik zeg altijd: de tijd gaat toch wel voorbij. Dus waarom dan niet werken aan een gezond en fit lijf 🙂 . Met deze tips ga jij gegarandeerd succes behalen!

Ik wil jullie vandaag graag helpen met 5 tips zodat jij ook je doelen gaat bereiken. 

 • Juiste voeding – Ik wilde echt grotere billen, dus wat moet je doen als je meer massa wilt? Meer eten! Zoals veel vrouwen was ik bang om meer te gaan eten. Het eerste jaar krachttraining at ik onder mijn onderhoud of op mijn onderhoud, omdat ik eerst nog een lager vetpercentage wilde hebben. Mijn billen werden toen wel ronder en veel strakker door alle workouts die ik deed, maar groter nog niet. Op een gegeven moment wilde ik ze echt groter, dus toen moest ik ook meer gaan eten. Uiteraard in de juiste verhoudingen ( koolhydraten, eiwitten en vetten) voor de beste resultaten.

 

 • Meer trainen – Ik trainde mijn billen vroeger maar één keer per week.  Ik besefte me dat ik meer moest gaan trainen als ik sneller resultaat wil. Benen en billen ben ik toen 2 tot 3 dagen per week gaan doen. Ik heb mijn booty workout gevolgd, thuis en in de sportschool, zodat mijn billen heel snel ronder en strakker werden. Ik heb de workouts zo samengesteld dat ik snel resultaten zou behalen.

 

 • Variatie – Het is heel belangrijk om genoeg variatie in je workouts te hebben. Train bijvoorbeeld een keer met zware gewichten, lichte gewichten en geen gewicht. Wissel van trainingsstijlen en zorg ervoor dat je de juiste oefeningen doet die al je spiervezels aanspreken.

 

 • Heb geduld – Dit is echt heel belangrijk, want een lichaam ”bouwen” kost tijd. Probeer je iedere week zoveel mogelijk aan je workouts te houden en eet gezond. Uiteraard kun je in de weekenden heus wel wat losser zijn, als je maar een goede balans hebt.

 

 • Cellulitis verminderen – Allereerst is cellulitis normaal, iedereen heeft het wel maar je kunt het wel verminderen! Ik heb nu bijna niks meer en dat komt door de volgende 4 dingen. Je vermindert cellulitis door veel water te drinken, gezonde voeding te nemen en niet teveel alcohol te drinken. Vooral bier en wijn kun je beter laten staan. Als ik drink dan neem ik sterke drank zoals wodka met cola zero. Of Gin Tonic zonder suikers. Je booty workouts zorgen er daarnaast voor dat je billen nog strakker worden. Let wel op dat het per persoon verschillend is of het weg gaat. Dit is ook voor een deel genetisch bepaald.

SNEL MOOIE BILLEN MET MIJN BOOTY WORKOUT!

Wil je net als ik grote, ronde en vooral strakke billen? Gebruik dan mijn speciale Booty Workout Programma. Met deze verschillende workouts krijg jij sneller mooie billen. Of je nou met afvallen bezig bent of met spieropbouw, de workouts zij geschikt voor ieder doel! Er zit ook een upper body workout, warming up routine activaties voor billen & benen + tips voor je voeding.

Het Booty Plan is geschikt voor zowel beginners als gevorderden sporters. Er staat duidelijk in uitgelegd wat je als beginner of als gevorderden moet doen. Resultaat gegarandeerd!

Je bestelt mijn Booty Workout Programma eenvoudig online via mijn webshop. Als trouwe bezoeker krijg jij ook nog eens 40% korting met de code ” bootyworkout”. 

Bestel de Booty Workout >

En tot slot wil ik nog meegeven dat je lekker moet genieten van het proces! Zie sporten als iets fijns, waarmee je je lichaam gaat vormen, maar ook even je gedachtes kunt leegmaken. Het is zo heerlijk voor je lichaam & geest. Ook hoeft gezond eten geen straf te zijn.

Ik heb met normale voeding mijn doelen gehaald, want ik was het strenge diëten zo beu. Ook heb ik nooit etentjes of sociale gelegenheden hoeven te missen en drink ik regelmatig nog alcohol, alleen alles met mate.  Zorg voor die balans, dan ben je nooit op dieet, behaal je je doelen met gemak en  creëer je een nieuwe levensstijl!

Liefs, Cynthia

Je kunt mij ook volgen via:

InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

billen trainen, grotere billen, grote billen, grote kont, strakke billen

 

 

26 Reactie's
 • Christianne
  Geplaatst op 22:29h, 01 juni Beantwoorden

  Wauw knap gedaan hoor!!!

 • Chris
  Geplaatst op 17:22h, 05 juni Beantwoorden

  Ik zou dit ook echt heel graag willen. Alleen heb ik gewoon geen idee hoe ik dit zou moeyen aanpakken. Plus ik word onzeker als ik ga sporten omdat mijn houding nog niet goed is, dan ben ik bang dat mensen dat heel erg zien weet je wel. En het eten vind ik ook lastig vol te houden haha! Ik hoop zo erg dat ik een keer ga door zetten!!

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 08:52h, 13 juni Beantwoorden

   Hi Chris, ten eerste wil ik je zeggen dat iedereen ergens moet beginnen. Niemand begint dus met een perfecte houding, dat is een proces waar je naartoe werkt en dat geld voor iedereen. Niemand zal op je letten in de sportschool, ik begrijp dat je je zo voelt, maar geloof me dat zit tussen je oren. Mensen zijn vooral bezig met zichzelf 😉 Mocht je het lastig vinden om het zelf vol te houden dan is het vaak een goed om een coach in te schakelen en daarvoor adviseer ik je om eens een mailtje te sturen naar cynthia@gymjunkies.nl 🙂

   Ik hoop je hiermee geholpen te hebben en wens je heel veel succes!

   Mark

 • Anne
  Geplaatst op 05:57h, 28 juni Beantwoorden

  Hi Cynthia,

  Zou jij de oefeningen willen beschrijven die je uitvoert en de hoeveelheid daarvan?

  Onwijs goed bezig! Zet ‘m op!!

  Alvast heel erf bedankt.

  Liefs,
  Anne

 • Ymane
  Geplaatst op 22:33h, 06 november Beantwoorden

  Krijg j vollere billen of alleen straken billen

 • Michelle
  Geplaatst op 20:28h, 30 december Beantwoorden

  Hoi,
  Ik doe al een tijdje aan krachttraining, maar het vervelende
  vind ik dat ik ‘te’ doelgericht ben. Als mijn spiermassa gedaald is van
  bijvoorbeeld: 33,9 kg naar 33 kg (kwam door kerst) kan ik daar slecht tegen. Ik denk dat meer proteïnes en harder trainen

  Of op sociale media before and after foto’s. Het ziet er zo onmogelijk uit denk ik wat mij demotiveerd.

  Ook vind ik het lastig om aan bepaalde caloriehoeveelheid en proteïnes te komen

  hebben jullie/heeft u tips,advies?

  met vriendelijke groet,
  Michelle

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 20:37h, 30 december Beantwoorden

   Hi Michelle,

   Ik snap je helemaal! Ik dacht ook altijd dat het mij niet zou lukken. Ik heb geleerd dat het veel tijd kost en ook veel eten haha en trainen. Ik ben nu 5 jaar bezig met krachttraining en pas toen ik 2 tot 3 keer per week billen ging trainen + 1,5 jaar veel meer ging eten zag ik snel verandering. De eerste jaren zag ik weinig verandering qua spiermassa op mijn billen. Veel eten vond ik altijd eng want je komt ook weer wat in vet aan. Maar ik heb het los durven laten en het heeft gewerkt. Nu na 1,5 jaar ben ik weer bezig met een beetje vet verliezen zodat ik wat droger ben en toch die billen behoud.

   Persoonlijk zou ik de weegschaal laten staan. Ik merkte dat het mij demotiveerde als ik vet percentage of spiermassa ging wegen. En ook is zo’n weegschaal helemaal niet nauwkeurig dus misschien is je spiermassa niet eens naar beneden en denk je door het wegen van wel. Ik heb hem weggedaan en puur gefocust op wat ik in de spiegel zag.

   Dus wat ik zou adviseren is om wat meer te gaan eten ( wel de goede verhoudingen) en wellicht ook 3 keer per week je billen te trainen als je dat nog niet deed. Als je hulp wil dan kun je mij mailen voor meer info en prijzen voor schema’s op maat: Cynthia@gymjunkies.nl .

   Groetjes, Cynthia

 • Sacha
  Geplaatst op 20:03h, 04 februari Beantwoorden

  Hi,
  Ik zit met een klein probleempje. Mijn linker bil is/bilspieren zijn
  minder sterk/ voller dan mijn rechter bilspieren. Ziet er best gek uit in de spiegel…

  Ikzelf denk dat het ligt aan mijn beenlengte verschil, maar ik durf het niet met zekerheid te zeggen.
  Heb jij misschien een advies hoe ik het misschien gelijk kan maken? Al is het lichaam natuurlijk nooit 100% symmetrisch

  groeten,
  Sacha

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 11:12h, 07 februari Beantwoorden

   Hi Sacha, is niet gek hoor heeft bijna iedereen wel. We zijn niet precies symmetrisch en jij hebt dit dan bij je billen.

   Je zou kunnen proberen om dan alleen je linker been en bil spieren wat extra oefeningen te geven. Kijken of dit het dan iets kan recht trekken. Verder niet teveel op letten denk ik, want iedereen heeft wel ergens iets wat niet gelijk is :).

 • Ishara
  Geplaatst op 20:38h, 05 mei Beantwoorden

  Kan je misschien een schema sturen van wat je eet op een dag of week?

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 07:57h, 04 juli Beantwoorden

   Hi Ishara,

   Dat is iedere dag anders 🙂 Ik volg de schema’s van het lifestyle Plan van ons : http://www.gymjunkies.nl/lifestyleplan

   • Yousra
    Geplaatst op 17:52h, 09 juli Beantwoorden

    Dag Cynthia,

    Ik heb een vraagje, ik heb een lichaamsvorm van een appel. Ik kom dus bij m’n buik borsten en armen veel aan.

    Is het dan alsnog adviseren om veel te eten? Ik ben bang dat ik daar weer aan kom

    • Gymjunkies
     Geplaatst op 12:49h, 10 juli Beantwoorden

     Hi Yousra,

     Als je vollere billen wil dan is het inderdaad wel aan te raden meer te eten en daarbij de juiste oefeningen te doen. Het is wel belangrijk om dan in de juiste verhoudingen te eten qua kcal, vetten, eiwitten en koolhydraten zodat je vooral in spier aankomt en niet in vet. Als je zelf vindt dat je nu nog teveel vet hebt dan is het aan te raden eerst te focussen op vet verlies met spierbehoud dat kan eventueel met ons lifestyle plan ( http://www.gymjunkies.nl/lifestyleplan ) . En daarna op spieropbouw te focussen.

     Mocht je meer informatie willen over onze schema’s op maat kun je altijd mailen naar cynthia@gymjunkies.nl

 • Mar
  Geplaatst op 10:54h, 26 oktober Beantwoorden

  Hoi Cynthia

  Ik ben 30 jaar en heb momenteel best wel flink ondergewicht ( ik ben altijd al wat dunnetjes geweest ) maar momenteel ben ik erg mager en dat bevalt me niks!! Ik ben klein van stuk en heb helaas ook weinig vorm in mn lichaam en als moeder van 2 kinderen en als volwassen vrouw wil ik er niet bij lopen met het lichaam van een kind, want zo voelt dat. Graag zou ik wel zo strak (buik) willen blijven als dat ik nu ben maar ik zou daarbij dolgraag meer vorm willen geven aan mn lichaam ( grotere vollere billen, stevigere benen en armen, etc ) is het überhaupt mogelijk om van geen billen dikke billen te maken met enkel voeding en training? Want grote dikke billen kun je denk makkelijker trainen naar het gewenste effect dan helemaal geen billen trainen tot het gewenste effect. Graag hoor ik wat terug van je, liefs

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 08:53h, 28 oktober Beantwoorden

   Hi Marie, dankjewel voor je berichtje! Dat is absoluut mogelijk ook voor jouw lichaamstype 🙂 Het duurt alleen wat langer dan iemand die al volle billen heeft. Maar met de juiste voeding & training kun jij spiermassa opbouwen op je billen en het gewenste resultaat bereiken. Hoe lang dit precies duurt ligt aan hoe strikt je bent met je workouts, voeding en ook aan je genen. Ik zeg altijd maar, de tijd gaat toch wel voorbij kun je er net zo goed aan werken en dan heb je straks wat je altijd graag wilde. Mocht je er zelf niet uitkomen met je voeding/training kun je me altijd mailen voor schema’s op maat. Cynthia@gymjunkies.nl . Liefs

 • Inge
  Geplaatst op 09:09h, 30 oktober Beantwoorden

  Hi Cynthia!

  Ten eerste, wat een fantastisch resultaat! Ik denk dat ik ongeveer hetzelfde postuur heb zoals hoe jij begon. Ik heb de genen van mijn moeder dus heb van mezelf al een redelijk lang en slank lijf. Ik wil dus dikkere billen, maar mn (minimale) zijrolletjes en onderbuikje weg. Hoe ben jij op het moment van die vergelijk/beginfoto begonnen? Denk dat ik namelijk wel precies jouw schema zou kunnen doen qua lichaamsbouw en vorm.

  Dankje alvast en super leuk om te lezen wat je doet!

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 15:10h, 30 oktober Beantwoorden

   Hi Ingrid,

   Dankjewel voor je leuke reactie en het compliment! Super dat je ook wilt beginnen met het bouwen van je lichaam, het is zooo leuk om iedere maand die veranderingen weer te zien. Ik ben begonnen met het Lifestyle Plan om eerst strakker te worden en mijn laatste vet weg te krijgen. Want als je billen gaat opbouwen kom je ook weer iets in vet aan, dus wilde eerst mijn vet percentage laag genoeg hebben. Meer info over dat plan vind je hier: http://www.gymjunkies.nl/lifestyleplan . Ook volgde ik de schema’s van het Booty Workout plan om ze alvast ronder te krijgen. Die vind je hier: http://www.gymjunkies.nl/webshop . Als je dan tevreden bent over je vet percentage kun je gaan beginnen met spiermassa bouwen! Je moet dan meer gaan eten in de juiste verhoudingen en uiteraard goede workouts blijven doen. Je kunt me tegen die tijd altijd een mailtje sturen ( cynthia@gymjunkies.nl ) dan kan ik kosteloos voor je berekenen wat je macro’s zijn.

   Liefs!

 • demi.minten
  Geplaatst op 00:18h, 27 april Beantwoorden

  Hey ik ben 17 jaar oud ik ben. 1m 79 en weeg ongeveer. 55kg. Ik benzelf al bezig met een fitness app heb stevige billen maar zoals je zei geen dikke billen. Wat kan ik doen ?

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 10:03h, 27 april Beantwoorden

   Hi Demi, je kunt ons altijd mailen dan kunnen we je advies geven. info@gymjunkies.nl

   Liefs, Cynthia

 • Pingback:GYMJUNKIE VAN DE WEEK - KATERYNA - Gymjunkies l Fitness, Food & Mindset.
  Geplaatst op 13:26h, 21 mei Beantwoorden

  […] Ik accepteerde dat ik veel meer moest eten om te kunnen groeien en om mijn lichaam echt te kunnen “shapen.”  Mijn eiwit-inname had ik […]

 • Anouk
  Geplaatst op 19:53h, 19 juni Beantwoorden

  Hoi, ik ben 14 en ik weeg 45 kg ik wil toch wel iets dikkere strakke billen. Ik ben heel erg plat. Ik sport zowiezo al genoeg alleen met eten vindt ik het heel lastig. Ik ontbijt en lunch en avond eten goed alleen ik heb vaak ongezonde tussendoortjes, ik kan het gewoon niet laten staan. Ik ben zeker niet dik maar ik ben bang dat die tussendoortje wel het proces vertragen, is dat echt zo ? of kan het wel ? en welke oefeningen raad je aan ? groetjes Anouk

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 08:34h, 20 juni Beantwoorden

   Hi Anouk,

   Dankjewel voor je berichtje. Je bent nog erg jong dus daar is het advies anders voor omdat je in de groei bent :). Je kunt altijd even mailen naar cynthia@gymjunkies.nl .

 • Lisa
  Geplaatst op 21:29h, 27 juli Beantwoorden

  Hallo,
  Ik ben 16 en ik ben al twee weken bezig met workout te doen en nu heb ik zo spierpijn aan me billen, is dat normaal?

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 08:04h, 28 juli Beantwoorden

   Hi Lisa, om een duidelijker beeld te krijgen en je hierbij te kunnen helpen zullen we je even een mailtje sturen. 😊 Liefs, team Gymjunkies

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.