workout billen benen

WORKOUT: BENEN & BILLEN

Deze week een workout voor je benen & billen met licht gewicht. Ik train 2 tot 3 keer per week benen, 1 keer zwaar en 1 keer licht en de 3e training kijk ik waar ik zin in heb. Deze keer schrijf ik mijn workout met lichte gewichten voor jullie uit. Een gedeelte van de workout heb ik gefilmd voor FitDutchBodies, je kunt die op hun Instagram bekijken. 

Workout

WARMING UP: Squats met alleen een stang 5 x 20 herhalingen

  • Glute Bridge: Ik deed hem zonder gewicht en met mijn voeten op een bankje. 5 x 20 herhalingen.
  • Cable Kick Backs: Deze oefening deed ik met kabels, met een licht gewicht. 5 x 15 herhalingen.
  • Reverse Lunge To High Knee: Deze is ook gelijk goed voor je balans! 5 x 15 herhalingen per been.
  • Squat To Kick Backs: Hier ga je vanuit een squat naar een kick back. Zonder gewicht, ook deze is goed voor je balans. 5 x 15 herhalingen per been.
  • Bulgarian Split Squat: Dit is één van mijn favoriete oefeningen! Ik doe hem deze training zonder gewicht en andere workouts doe ik hem met dumbbells.
  • Leg Raises: Ik heb deze met kabels gedaan en licht gewicht. 5 x 15 herhalingen per been.
  • Walking Lunges: Ik eindig de training lekker zwaar met walking lunges. Ik tel geen herhalingen maar blijf doorgaan tot ik de oefening niet meer op eigen kracht kan uitvoeren.

Als je goede resultaten wilt behalen dan moet je ook goed eten. Zonder de juiste voeding kun je dit niet bereiken. Ik wilde bijvoorbeeld graag meer billen en meer vorm in mijn benen. Ik ben toen mijn voeding aan gaan passen en de juiste trainingen gaan doen. Wil je ook graag hulp met je voeding en/of training? Dan kun je me mailen voor de opties en werkwijze cynthia@gymjunkies.nl . Je kunt ook eerst even een aantal succesverhalen lezen:).

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

 

 

2 Reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.