10 WORKOUT VRAGEN AAN @CYNTHIAHOUBEN_

Deze week¬†leek het me leuk om zelf de 10 workout vragen te beantwoorden, vooral omdat ik er de laatste tijd weer regelmatig vragen over krijg. Voor de mensen die me nog niet kennen…ik heb 2,5 jaar geleden mijn levensstijl compleet omgegooid. Van eetbuien, depressies en altijd ziek zijn naar een balans, erg gelukkig en fit!

Ik ben bijna 17 kilo afgevallen, heb diabetes type 1 & de ziekte van Lyme ( geen excuses meer!) en heb  in 2015 Gymjunkies opgezet en mijn eigen website vorig jaar mei.

Hoelang train je al?

” Ik¬†doe nu ongeveer 2,5 jaar aan krachttraining. Daarvoor ging ik ook wel eens sporten of volgde groepslessen, maar dat was altijd 4 weken wel, dan weer een tijd niet, dan weer 2 maanden wel enzovoort. 2,5 jaar geleden echt besloten er een levensstijl van te maken. ”¬†

Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

Benen & billen! Geen twijfel over mogelijk haha, die train ik ook minimaal 2 keer per week , als het lukt 3 keer.”

Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

” Toevallig heb ik laatst mijn workout op de website geplaatst! ”

Welke muziek luister je het liefste tijdens je workout?

” Altijd hardstyle, hardcore of hiphop. En dan allemaal door elkaar haha. Ligt eraan wat voor mood ik ben, als ik me een beetje minder voel dan vaak hardcore dan word je vanzelf wel actief. ”

Train je liever samen of alleen?

” Allebei eigenlijk, ik train meestal alleen, maar¬†soms ook wel met een vriend of m’n nichtje. Het heeft z’n voor- en nadelen. Als ik alleen train ben ik wat meer gefocust, met een ander ben ik toch wat sneller aan het kletsen. Maar dat ligt er dan ook weer aan met wie ik ben.¬†”

Hoeveel dagen train je in de week?

” Omdat ik diabetes heb en de ziekte van Lyme, kan ik me regelmatig niet goed voelen. Dit kan dagen duren maar soms ook weken. Dus er zitten ook tijden bij dat ik een week of langer niet kan trainen. Of maar 2 dagen in de week. De laatste tijd voel ik me erg goed dus ik kan ook weer fijn trainen. Ik train zeker 5 dagen in de week vaak 6. Ik vind dat niet veel, we zitten hele dagen en iedereen zou minstens een uur per dag intensief moeten bewegen’

workout buikspieren

Wat doe je als je niet zo gemotiveerd meer bent?

” Dan ga ik niet haha, ga niet sporten als ik geen zin heb. Maar gelukkig heb ik bijna altijd wel zin, vooral als ik 2 of 3 dagen niet ben geweest dan kriebelt het alweer! En als ik gewoon lui ben dan probeer ik mezelf te motiveren door op Instagram te kijken naar inspirerende accounts of ik beeld me bijvoorbeeld in hoe ik er op vakantie bij wil lopen. Dan wil iedereen er toch goed uitzien in bikini! Dat helpt me altijd wel. ”¬†

Train je vooral de buitenkant of voor je gezondheid?

” Het begon voor de buitenkant, maar toen ik eindelijk dat lage vet percentage had en nog steeds ongelukkig was met mezelf, wist ik er moet iets anders veranderen! Dus toen ben ik aan mijn mindset en eigenwaarde gaan werken.¬†Nu sport ik voor lichaam & geest!¬†Om¬†me fit & energiek te voelen, gezond oud te worden en het strakke lichaam wat je erbij krijgt is mooi meegenomen:). Dit probeer ik mijn klanten ook te leren! Als je hulp wilt van mij om je doelen te behalen, vind je onderin de blog mijn email adres.’

Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens of na je training?

” Ik eet elke dag anders, maar meestal eet ik een uur voor mijn training iets van een boterham met pindakaas of rijstwafels. Tijdens mijn training neem ik BCAA’s en na mijn training een eiwitshake met ongezoete amandelmelk en whey van Womens Best.¬†

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

” Ik heb een legging van H&M die ik heeeel graag draag. Decathlon heeft ook fijne en heel betaalbaar. Verder vind ik Womens Best¬†& Nike goed. Ik ben met Body Legends een vrouwenlijn aan het opzetten en die leggings ben ik nu aan het testen, die worden echt super:D. ”

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Instagram, Facebook , Bloglovin’!

Wil je graag op maat gemaakte schema’s met whats app coaching of zonder? Dan kun je mailen naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer info!¬†

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.