gymjunkie lifestyle plan 2, vet verliezen, afvallen, vet verbranden, schema afvallen

Vet verliezen – Gymjunkie Lifestyle Plan

Ben jij het jojo effect zat?

Wil jij op een gezonde manier blijvend vet verliezen en strakker worden?

Wil jij daarnaast ook nog gewoon kunnen mee doen met sociale gelegenheden?

Heb je een druk leven, dus weinig tijd om ingewikkelde recepten te maken?

Wil je met normale en makkelijke voeding afvallen, zodat het gezin kan mee eten?

Dan is het Gymjunkie Lifestyle Plan de oplossing voor jou!

Afvallen en op gewicht blijven vond ik vroeger hartstikke moeilijk. Ik was veel te streng en daarna had ik weer periodes dat ik alles at wat los en vast zat. Ik hield er eetbuien, depressies en eetstoornissen aan over.

In 2014 maakte ik mijn eigen programma en werd het simpel om het gewicht blijvend te verliezen en eindelijk gelukkig te zijn! Ik voel me trots, gezond & fit. Er ging een wereld voor me open!

Ik viel bijna 20 kilo af, werd fit, gezond, gelukkig en vond een goede balans met voeding. 

Strenge diëten waren verleden tijd, maar ik begon een nieuwe levensstijl die heel goed vol te houden was en mij elke dag weer meer energie gaf. Mijn lichaam begon te veranderen en ik kon eindelijk vol trots in de spiegel kijken.

Na mij jarenlang te verdiepen in voeding en training wist ik waar het vaak mis ging bij de meeste mensen en waarom ik zelf nooit op gewicht bleef. Ik ontwikkelde mijn eigen programma, hielp de afgelopen jaren al honderden mensen hun doel te bereiken en ik wil dit nu met iedereen delen.

Wat houdt het 8 weken plan in?

Het E book ( te openen op je smart phone of computer) om in 8 weken vet te verliezen is zonder coaching. Je betaalt eenmalig 30 euro en dan krijg je:

  • Bijna 80 pagina’s aan weekmenu’s en informatie.
  • 8 weekmenu’s
  • 48 verschillende dagschema’s, alles is berekend dus je hoeft er zelf niet meer over na te denken! Je hebt dus genoeg variatie. Je mag ook hetzelfde schema meerdere dagen achter elkaar gebruiken.
  • 8 mindset opdrachten, elke week focus je op één opdracht.
  • Uitgebreide productlijsten om dingen te vervangen uit je schema als je het niet lust of niet in huis hebt. Dus het Ebook is ook geschikt voor moeilijke eters en het hele gezin kan mee eten!
  • Geschikt voor sporters & niet sporters! De basis dagmenu’s zijn voor niet sporters en als je erbij sport staat erin uitgelegd wat je extra mag nemen.
  • Bijlage van 10 pagina’s waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe je de dagmenu’s op maat kunt maken mocht dit nodig zijn.
  • Toegang tot de besloten Facebook community waar ik tips geef over voeding, training of mindset. En waar inmiddels bijna 700 vrouwen inzitten die het 8 weken plan volgen & elkaar steunen en inspireren!

De versie voor mannen komt dit jaar. Mannen kunnen wel schema’s op maat afnemen, mail naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer informatie.

Ik kan er nog wel meer over vertellen, maar je kunt het beste de ervaringen van andere mensen lezen 🙂 . Scroll naar beneden voor meer:

Ben jij er klaar voor om…

op een makkelijke en leuke manier je levensstijl te veranderen?

blijvend die kilo’s kwijt te raken ?

tegelijkertijd aan je mindset te werken, zodat je positiever in het leven staat en meer in jezelf gelooft? 

je fitter, energieker en gelukkiger te voelen?

de zomer van 2019 vol trots tegemoet kunt gaan?

Bestel dan nu het E book ! Na betaling ontvang je het meteen in je mailbox ( check ook even de spam folder mocht je het niet ontvangen). Meer reacties lezen van vrouwen die zijn begonnen? Check de waarderingen onder het Ebook.

Als je gaat beginnen vind je de naam van de besloten Facebook groep in het 8 weken plan en kun je je aanmelden. Het lijkt mij en de andere meiden super leuk om je daar te verwelkomen :).

Samen staan we sterk!

Liefs, Cynthia

Je kunt mij ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

7 Reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.