5 TIPS VOOR JOUW BOODSCHAPPENLIJST! #2

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe producten of idee√ęn om je gezonde levensstijl een stuk leuker te maken? Iedere week plaats ik 5 producten die ik ben tegengekomen online of in de winkel. Of het zijn producten die ik al een tijdje graag gebruik.¬†

Onder ieder product zie je iets staan over een 8 weken plan voor vet verlies. Dit zet ik er puur bij voor de mensen die ons Ebook hebben aangeschaft. Als je het plan hebt gekocht kun je het product toevoegen aan je lijstje zodat je nog meer variatie hebt in de dagschema’s! Met al die producten die je kunt toevoegen iedere week wordt je gezonde levensstijl een stuk makkelijker vol te houden.

quacker protein, product tips, gezonde levensstijl, gymjunkie lifestyle plan, gezond afvallen

HAVERMOUT PROTEIN VAN QUACKER

Wat: Ik ben gek op havermout! En hoe handig is het dan als er ook alvast wat eiwitten doorheen zitten. Van de week kwam ik dit product tegen van Quacker. Echt een aanrader! Het pak bevat 8 losse zakjes dus ook makkelijk mee te nemen en je hoeft niet na te denken hoeveel eetlepels je moet pakken. één zakje is één portie :).

Waar: Bij de Albert Heijn, maar ik verwacht dat ze dit bij andere supermarkten ook hebben.

Tips: Ik eet mijn havermout altijd met coconut melk van Alpro. Die melk verwarm ik dan even en voeg de havermout toe. Ik maak hem elke keer weer anders, maar mijn favoriet is toch wel om er banaan en extra pure hagelslag doorheen te doen. Van de pure hagelslag pak ik maar heel weinig, omdat het smelt door de warmte.

Voedingswaarde 1 zakje:  143 kcal, 20 gram koolhydraten waarvan 0,5 suikers, 2,9 gram vet, 8,3 gram eiwitten en 2,7 gram vezels.

Prijs: ‚ā¨ 2,31

Ebook vet verlies: Dit product kun je toevoegen in het rijtje wisselen van producten: ”ontbijtgranen” .

quacker protein, product tips, gezonde levensstijl, gymjunkie lifestyle plan, gezond afvallen

ZONNATURA REEP LEKKER LUCHTIG CHOCO

Wat:¬†Als ik een dagje veel onderweg ben of als ik het erg druk heb, dan vind ik het makkelijk als ik een reep bij heb. Anders pak je toch snel wat ongezonds als je niet voorbereid bent. Deze repen vond ik bij de Action! Ideaal als snack, ze zitten onder de 100 kcal en ik vind het fijn dat Zonnatura 100% natuurlijke ingredi√ęnten gebruikt. Ideaal dus voor jouw gezonde levensstijl!

Waar: Bij de Action.

Tips: Als snack en ik vind het ook lekker om er een dun laagje pindakaas op te smeren ;).

Voedingswaarde 1 reep:  98 kcal, 16 gram koolhydraten waarvan 8,6 suikers, 2,9 gram vet, 1,2 gram eiwitten en 1,1 gram vezels.

Prijs: ‚ā¨ 0,69

Ebook vet verlies: Dit product kun je toevoegen in het rijtje wisselen van producten: ”snacks 1” .

quacker protein, product tips, gezonde levensstijl, gymjunkie lifestyle plan, gezond afvallen

CHIAZAAD

Wat: Chiazaad heeft ontzettend veel gezondheidsvoordelen! De zaadjes bevatten eiwitten, zorgen voor een betere opname van calcium ( belangrijke rol van samentrekken en ontspannen spieren) & het is een belangrijke bron van Omega 3 vetzuren.

Ook helpt chiazaad je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en wordt er minder insuline aangemaakt omdat het proces van koolhydraten omzetten naar suikers wordt vertraagd. Ideaal dus als je aan het afvallen bent !

Waar: Bij de Action.

Tips:¬†Je kunt het overal doorheen doen! Zo voeg ik ze wel eens toe aan mijn kwark, havermout of eiwitshake maar je kunt ze ook toevoegen aan bijvoorbeeld je salade of avond eten. Let op ze bevatten wel calorie√ęn, dus ben je aan het afvallen dan moet je wel even opletten hoeveel je toevoegt. Als je 10 gram neemt per portie dan zit je op 43,6 kcal.

Voedingswaarde 10 gram:  43,6 kcal, 0,2 gram koolhydraten waarvan 0,1 suikers, 3,1 gram vet en 2 gram eiwitten.

Prijs: ‚ā¨ 0,99

Ebook vet verlies: Dit product kun je toevoegen in het rijtje wisselen van producten: ”noten/pitten/zaden” .

quacker protein, product tips, gezonde levensstijl, gymjunkie lifestyle plan, gezond afvallen

HAK KIDNEYBONEN CHILI SCHOTEL

Wat: Ik eet zoveel mogelijk verse groentes, maar soms heb ik zin in een lekkere bonenschotel van HAK.  En omdat ik geen vlees eet zijn bonen een goede vervanging. Elke dag vleesvervangers eten is ook niet goed. Zo wissel ik zoveel mogelijk af en heb ik een gevarieerd voedingspatroon,

De ingredi√ęnten zijn: ui, tomaat, tomatenpuree, rode paprika, doperwt, rode kidneybonen, water, knoflook, kruiden, specerijen, komijnzaad, oregano, cayennepeper, paprikapoeder, witte peper, tijm, lavaswortel, zeezout, maiszetmeel & rode chili peper.

Waar: Bij de Albert Heijn, maar ik verwacht dat ze dit bij andere supermarkten ook hebben.

Tips:¬†Ik eet het graag met zilvervliesrijst of zoete aardappelblokjes en voeg dan nog wat sla en een gekookt ei toe. Maar met taco’s is het ook erg lekker! Ik neem zelf ongeveer 150 gram per maaltijd.

Voedingswaarde 100 gram:  74 kcal, 10,4 gram koolhydraten waarvan 3,1 suikers, 0,4 gram vet en 4,6 gram eiwitten en 5 gram vezels.

Prijs: ‚ā¨ 0,99

Ebook vet verlies: Dit product kun je toevoegen in het rijtje wisselen van producten: ”koolhydraten avond eten” of als je een keer het vlees wilt vervangen.

quacker protein, product tips, gezonde levensstijl, gymjunkie lifestyle plan, gezond afvallen

PLANTAARDIGE KOKOS NATUREL

Wat: Dit product lijkt op yoghurt maar qua voedingswaarde is het eerder te vergelijken met een portie noten of andere goede vetten. Hij is heerlijk romig! Wel vrij prijzig, maar omdat ik er een stuk minder van neem doe ik er ook langer mee.

Ben je aan het bulken? Dan is dit ideaal om sneller aan je kcal te komen! Het bevat ook nog eens een stuk minder suikers dan gewone kwark.

Nog een tip: Ik wil niet iedere dag zuivel eten, dus ik wissel vaak af. Ik eet gewone kwark en yoghurt maar ook wel eens soja yoghurt ( niet meer dan 1 portie soja per dag) en als ik geen zuivel of soja wil neem ik een vegan shake van Womens Best . Deze bestaat uit o.a. pea protein, rice protein en hemp protein.

Waar: Bij de Albert Heijn van het huismerk.

Tips: Deze yoghurt vind ik super lekker zonder er iets aan toe te voegen. Hij is zo romig! Als je toch iets wil toevoegen zijn aardbeien of blauwe bessen erg lekker.

Voedingswaarde 100 gram:  180 kcal, 6,5 gram koolhydraten waarvan 0,9 suikers, 16 gram vet en 1,5 gram eiwitten en 2 gram vezels.

Prijs: ‚ā¨ 3,07

Ebook vet verlies: Dit product lijkt op yoghurt, maar qua voedingswaarde komt het eerder in de buurt van noten. Je kunt het dus toevoegen in het rijtje wisselen van producten: ”noten/pitten/zaden” ( 30 gram noten is vergelijkbaar met 100 gram kokos naturel). Of bij het rijtje ” verschillende vetten”.


Welk product ga jij zeker eens proberen? Laat het me weten in een reactie! Volgende week weer 5 nieuwe producten voor jouw gezonde levensstijl :).

Wil je wat meer informatie over het 8 weken plan voor vet verlies? Kijk dan hier.

Liefs,

Cynthia

Vorige week de product tips gemist? Je vindt ze op onze website!

Gymjunkies volgen:

 Instagram & Facebook 

Je kunt mij volgen via:

Instagram, Facebook , YouTube & Bloglovin’. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.