SUCCESVERHAAL: MARIËLLA

Mariëlla was één van onze eerste klanten, ze heeft al verschillende vervolg schema’s gehad en ziet er geweldig uit! We zijn erg trots op wat ze bereikt heeft en willen haar dan nu ook even in het zonnetje zetten:)

Ik voelde me vroeger enorm ongelukkig, ik werd altijd uitgescholden voor ”dikke”. Toen ik een jaar of 13/14 was had ik bijna anorexia, ik woog rond de 30/35 kg. De huisarts schakelde mijn moeder in om extra op me te letten wanneer ik bijvoorbeeld naar de wc ging. Het enige wat ik deed was gewoon dagelijks mijn eten weggooien en niks eten. Ik was erg zwak, als ik thuis kwam moest ik meteen op bed gaan liggen of viel ik bijna flauw. Op den duur zei mijn moeder dat ik toch echt meer moest gaan eten, dat advies heb ik een beetje verkeerd opgepakt. Het enige wat ik at waren zakken chips, pakken koeken en vooral veel pakken kinderbueno’s, dat was mijn verslaving!

IMG-20150305-WA0018

Emotie eter

Omdat het op school allemaal niet zo lekker ging, ging ik alleen maar meer snoepen om mijn verdriet te vergeten. Ik ging van 30/35 kg naar 85 kg. Ik voelde me zo ongelukkig, op de markt kon ik nooit leuke hippe kleding kopen omdat het er niet in mijn maat was. En als het er wel was moest ik altijd de grootste maat uit de rekken pakken (XXL of groter).

Op een gegeven moment kwam ik bij Cynthia terecht via Instagram. Via via had ik haar gevonden en zag ik haar prestaties dat motiveerde mij heel erg. Ik heb een voedingsschema bij haar genomen en enkele vervolg schema’s.

11219044_166594307012153_1882621153202040326_n image1 (9) IMG_0035

25 kg afgevallen

De schema’s bevielen me erg goed, er zit veel afwisseling in de maaltijden. Ik ben in totaal nu 25 kg afgevallen, ik woog 85. Ik weeg op dit moment ongeveer 60 kg. Hierdoor voel ik me een stuk beter en een stuk zelfverzekerder, ook al ben ik het nog steeds niet helemaal eens met mijn lichaam. Ik heb wel veel meer energie en zin in het leven, en natuurlijk is het shoppen nu een groot pretje. Van maat XXL of hoger heb ik nu maat XS of S, en kan ik ook gewoon naar leuke moderne winkels of op de markt leuke kleding kopen! Ik heb weleens last van een dip of dat het door mijn werk even allemaal niet kan zoals ik wil en daar kan ik dan wel van balen. Het is dan fijn om begeleiding te hebben en de begeleiding en het contact met Cynthia is SUPER, ze is echt mijn grote voorbeeld.

IMG_8367

Ik zou dit andere mensen die er moeite mee hebben zeker aanraden, het is echt een top methode om kilo’s te verliezen of strakker te worden! Ik zou zeggen geef de moed nooit op, draai je leven om en begin ermee! En trek je vooral niks aan van wat andere mensen zeggen. Ook al heb je even een dip zoek altijd weer iets om door te gaan!

IMG_8371

Liefs, Mariëlla

Instagram: @mariellavdh

  • Wij hebben onze werkwijze iets veranderd, vanaf nu is de coaching via whats app 24/7. Wil je je ook graag aanmelden voor het Gymjunkie Lifestyle Plan? Mail naar coaching@gymjunkies.nl.

Volg je ons al op Facebook en Instagram?

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.