aline masse

SUCCESVERHAAL: ALINE

Ik geef even een korte toelichting op Aline’s verhaal. Wij begeleiden haar al vanaf mei vorig jaar. Eerst is ze veel afgevallen, lees hier haar 1e verhaal. En nu zijn we bezig haar meer vorm te geven en strakker te krijgen. En wat gaat dat goed! Iedereen is anders, dus ik heb bij iedereen een andere werkwijze. Aline’s lichaam ken ik nu inmiddels goed en ik weet wat ze nodig heeft om haar doel te bereiken. Ga dus niet teveel kijken naar wat ik voor haar heb gemaakt, want dit kan voor jou heel anders zijn. Met dit schema wilde ik bij haar focussen op spieropbouw/strakker worden, maar ik wilde absoluut niet dat ze in vet omhoog zou gaan. Echt bulken kunnen we het dus niet noemen, maar ik heb haar net iets onder onderhoud gezet. Haar vetpercentage is omlaag en haar gewicht is bijna hetzelfde gebleven.

 

aline masse

Hallo,

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Sommigen kennen mij misschien door het verhaal die ik hier enkele maanden geleden schreef voor Gymjunkies over mijn fitjourney.  Ik ben Aline, mama van 2 prachtige zoontjes en een super trotse vrouw van een lieve man waarmee ik al 5,5 jaar getrouwd ben. Ik heb al een lange weg afgelegd in mijn afvallingsproces die hier te lezen is in mijn succesverhaal op Gymjunkies. (Allen lezen ;))

 

Spieren opbouwen

Ik had in februari tot juli al reeds twee maal een voedings- en workoutschema gebruikt van Cynthia met als hoofddoel vet verliezen en afvallen. Dit heeft mij al heel ver gebracht. Maar we zijn er nog niet. Vakantie gedaan, tijd om er terug in te vliegen en er weer keihard voor te gaan! Doelen te bereiken! Dus mailde ik Cynthia voor een nieuw schema. Winter kwam er aan, dus ze stelde me voor om een ander schema te nemen dan de eerste twee, maar om ditmaal spieren te gaan opbouwen!

 

Bulken!?

Oh my god, bulken. Wat was ik daar bang voor. Ik moet vooral nog afvallen en verstevigen dus toen ik het woord bulken zag staan dacht ik meteen weer aan dik worden. En dat zag ik toch niet meteen zitten. Ik mailde Cynthia meteen terug, is dat wel voor mij? Ga ik niet weer dik worden? En die weegschaal? Wat nu?

Ze stelde mij meteen gerust, legde alles mooi uit. Zei me dat ik me zeker niet op de weegschaal mocht focussen, dat het echt nodig is meer te gaan eten om spieren op te bouwen. Zij weet immers wel het beste wat goed voor me is. Ik heb het volste vertrouwen in Cynthia, dus ben ik de uitdaging aangegaan en zat ik vol ongeduld te wachten op mijn nieuw schema.

Ping* daar was de mail van Cynthia. Opende die meteen, mmmmmm wat zag het er allemaal lekker uit, en zoveel. Leuk! Maar toch, gemengde gevoelens.

En we begonnen er aan, trainen, volgens schema eten en vooral die weegschaal niet bekijken. Na de eerste 4 weken, foto’s nemen, weegschaal bekijken. Ik was niets afgevallen, maar ook niet bijgekomen, OEF! Wat een opluchting. Foto’s genomen, en die waren wel een mooi verschil, ik was  toch strakker geworden. Dus op naar de volgende 4 weken. Tijdens dit schema merkte wel heel wat progressie in de spiegel, mijn spieren waren inderdaad gegroeid, kleine lijnen werden zichtbaar. Trots, dat was wat ik voelde.

Die 8 weken waren binnen no-time voorbij en dan waren we terug bij de foto’s nemen. De weegschaal? Die ging van 67kg naar 66.1kg. Geen hoogvlieger maar dat was dan ook niet de bedoeling, en dat heb ik geleerd van Cynthia, en van alle lieve mensen op Instagram: CIJFERS ZEGGEN NIETS! En wat klopte dat want zie nu zelf hierboven wat een progressie en transformatie mijn lichaam heeft gedaan tijdens deze 8 weken!

aline masse

Voedingspatroon

Geweldig toch? Wat was ik blij! Hieronder zie je ook wat ik onder andere op een sportdag mag eten uit mijn schema:

ONTBIJT
magere melk
aardbeien
Krokante noten meusli
kokos snippers

SNACK
eiwitshake met amandelmelk ongezoet
kaasblokjes

LUNCH
spelt boterham
Smeerbare ongezouten boter
Omelet van 2 eieren, groenten naar keuze
appel

SNACK
volkoren beschuiten
Smeerbare ongezouten boter
plakjes kipfilet

(eiwitshake met water na mijn training)

DINER
risotto
kipfilet
courgette
fetakaas

SNACK
peer

aline masse

Wat nu?

Op 2 januari start ik met een schema, om te cutten. Dit voor 6 weken. En dan gaan wedaarna nog eens 8 weken bulken, deze keer nog wat meer kcal. Wat ben ik benieuwd hoe mijn lichaam hier nog in zal veranderen!

Big Thanks to Cynthia, voor de schema’s, de appjes die ze altijd beantwoordt als ik een vraag heb, een dipje heb of welke vraag ik ook heb!

Veel Liefs Aline

Wil je ook hulp om jouw doelen te bereiken? We hebben opties zonder coaching en met 24/7 whats app coaching, dus voor ieder budget is er wel iets. Stuur een mailtje naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer informatie. 

 

Je kunt Aline volgen via Instagram @aline_myfitjourney 

En ons via: @gymjunkies_NL 

2 Reactie's
 • Debbythechocoholic
  Geplaatst op 12:13h, 31 januari Beantwoorden

  Aline,

  Je hebt een prachtige trnasformatie achter de rug, je bent ook zo goed bezig! Ik wens je heel veel succes met je fitnessjourney. Voor mij ben je al een inspiratie 🙂

  Liefs,
  Je mede-Gymqueenbe

  • Aline
   Geplaatst op 19:49h, 06 februari Beantwoorden

   Mooooh Wat ben jij toch een lieverdjeeed!! Dankje Lieve schat! Zo blij je te mogen leren kennen. Dikke kusss

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.