succesverhaal aline

SUCCESVERHAAL: ALINE

Wil jij net als Aline ook beginnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Stuur dan een mailtje voor meer informatie & prijzen naar cynthia@gymjunkies.nl . 

Eerst zal ik mij voorstellen, mijn naam is Aline.¬†Ik ben 26 jaar, getrouwd en mama van 2 kindjes. Nyo 3 jaar & Ilay 16 maanden.¬†Al heel mijn leven kamp ik met een jojo-effect.. Kilo’s eraf, kilo’s erbij.. Telkens weer¬†hetzelfde liedje..

Ik start mijn verhaal bij het einde van mijn vorige relatie. Het ging al lang niet meer goed tussen mij en mijn toenmalige vriend.. Ik voelde mij niet meer lekker in deze relatie. Toen liep ik plots Kevin (mijn man nu) weer tegen het lijf. Iemand waar ik altijd een goede band mee heb gehad, maar na verloop van jaren wat uit het oog verloren. Na verloop van tijd zijn we naar elkaar gegroeid en heeft hij mij doen inzien dat er geen sprake meer was van liefde met mijn ex-vriend. In 2009 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik een relatie begonnen met Kevin.

succesverhaal aline

Jullie vragen je waarschijnlijk af waarom ik begin over mijn liefdesleven.

Steeds zwaarder

In 2009 is er een grote pak stress van mijn schouders gevallen. Ik wist weer¬†wat echte liefde was en ben weer gaan¬†genieten van het leven. Samen uitgaan, terrasjes doen, samen uiteten..¬†Allemaal heel mooi, maar dit had ook zijn negatieve kantjes. De kilo’s kwamen er enorm snel bij. Al vlug kon ik mezelf niet meer aankijken in de spiegel. Ik had geen kleren meer¬†waar ik me nog goed in voelde. Ik voelde me dik en lelijk.¬†Dit had een grote impact op mijn humeur.¬†Waarvan mijn man de gevolgen mocht dragen. Er ontstonden al snel discussies en ruzies waardoor we na verloop van tijd begonnen in te zien dat het zo niet verder kon. Ik begon met streng di√ęten. Heb van alles geprobeerd.. Van eiwit di√ęten tot crash di√ęten. Allemaal goed voor een bepaalde tijd, maar al vlug kwamen de kilo’s er weer bij.

In 2012 werd ik zwanger van mijn eerste zoontje, hoe mooi en wonderbaarlijk het allemaal is, een zwangerschap doet veel met het lichaam van een vrouw. Ik ben toen van 74 kg naar 89 kg gegaan.¬†Ik ben toen begonnen met di√ęten en afgevallen¬†tot 84 kg. In 2015 was ik zwanger van mijn tweede zoontje. Na de zwangerschap ben ik gelukkig blijven hangen op 84 kg. Toen is het pas allemaal echt begonnen voor mij.¬†Ik ging naar een di√ętiste en kreeg te horen dat ik op het randje van obesitas zat.¬†Dit was een grote shock voor mij.¬†Er zijn toen veel traantjes gevloeid en ik kon mezelf niet meer aanzien in de spiegel.¬†Ik ben toen thuis begonnen met wat oefeningen en gezonder te gaan eten.¬†Mijn man is in 2014 begonnen met krachttraining.

Krachttraining

Wat ik jullie nog niet heb verteld, mijn man is altijd mager geweest en ook hij had hier complexen over. In onze relatie ben ik altijd de zwaarste geweest.¬†Mijn man woog 65 kg, dus was ik een kleine 20 kg zwaarder.¬†Hij is meer gaan¬†eten en na een tijd kwamen de kilo’s erbij. Hij vertelde me dat ik dit ook moest proberen. Dat krachttraining niet alleen goed was om aan te komen, maar ook om af te vallen.¬†Ik had hier schrik voor want als ik dacht aan krachttraining dacht ik aan brede, gespierde vrouwen. Wat ik zelf niet zo van hou, maar toen ik op internet wat informatie opzocht zag ik al snel dat ik daar een verkeerd beeld van had.¬†En ja hoor, toen heb ik de stap gezet in de wereld van fitness! Een totaal nieuwe wereld voor mij.

succesverhaal aline

In het begin verliep alles wat stroef en wist ik niet goed wat ik moest doen. Ik wou het al opgeven maar mijn man heeft mij geholpen om door te gaan. Met zijn hulp kreeg ik alles onder de knie en al snel werd krachttraining een echte passie voor mij! Als koppel zijn we er voor de volle 100% voor gegaan! Mijn gewicht ging goed naar beneden, maar plots bleef ik op hetzelfde gewicht hangen. Ik deed iets fout zoals de meeste mensen denk ik. Ik dacht hoe minder ik at, hoe meer ik zou afvallen.

Online coaching

Toen ontdekte ik Gymjunkies via het internet. Ik heb contact opgenomen met Cynthia, een zeer lieve en behulpzame meid! Ik ben gestart met een voedingsschema en workout schema op maat.¬†Plots mocht ik zoveel meer eten dan ik vooraf deed. Nog altijd wat bang van het idee zoveel te eten ben ik er toch met volle overtuiging aan begonnen. En ja hoor, de kilo’s gingen er al snel af.

Nu heb ik het 2e¬†voedings- en workout schema van Gymjunkies afgenomen. Wat ik zo leuk vind aan de schema’s is dat er genoeg variatie in de voeding zit. Ook zijn het heel lekkere gerechten! Toen ik begon met krachttraining nam ik spiergroep per spiergroep onder handen. Met de work-out schema’s van Cynthia doe ik nu full body workouts, wat ik veel leuker vind!

Soms word het mij allemaal eventjes teveel, maar als ik een dipje heb kan ik altijd rekenen op mijn man en natuurlijk ook op Cynthia, waar ik al heel veel aan te danken heb. Als ik met vragen zit staat ze altijd klaar om te helpen!

Weer echt gelukkig

We proberen nu 3-4 maal krachttraining te doen gevolgd door 15 minuten cardio. Twee maal per week doen we aan hardlopen en ik volg en geef nog 2 maal per week dansles. Momenteel weeg ik een 67 kg en begint alles strakker te worden. Ik begin mij minder en minder te focussen op mijn gewicht. Mijn vetmassa blijft dalen maar mijn spiermassa komt erbij. Dus de weegschaal wordt steeds minder belangrijk. Wat is het leuk als een kledingstuk weer te groot is. Shoppen wordt telkens maar leuker en leuker.. Kleren passen mij eindelijk weer beter en ik voel me weer stukken gelukkiger!

succesverhaal aline

Na mijn zwangerschappen had ik nooit gedacht dat ik ooit mijn figuur van vroeger weer terug kon krijgen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik zal mij blijven inzetten tot ik mijn doel bereikt heb!

En nu zijn de rollen omgekeerd, mijn man weegt nu 80 kg en ben ik met mijn 67 kg de lichtste! We zeggen het regelmatig tegen elkaar, qua uiterlijk passen we nu ook veel beter samen dan vroeger.

We zijn altijd dolverliefd geweest op elkaar, maar fitness heeft ons nog zoveel dichter bij elkaar gebracht.¬†Een passie die we samen delen! Train together, stay together, dat is ons motto! Ook gezonde voeding zien wij niet meer als di√ęten maar is gewoon een levensstijl geworden voor ons.
Natuurlijk moet er soms nog eens tijd zijn om te genieten en te eten wat je wilt. Dit beperken we tot het weekend.

Zo zie je maar, krachttraining is goed voor mensen die willen aankomen, maar ook voor mensen die willen afvallen.. Daar zijn wij als koppel het levende bewijs van! ūüėÄ

Liefs, Aline

  • Wil je je ook graag aanmelden voor het Gymjunkie Lifestyle Plan of meer informatie? Mail naar¬†cynthia@gymjunkies.nl.

Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Aanbevolen:

strakke-buik-bijbel-cover (1)

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.