gymjunkie lifestyle plan ervaring

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – ROOS

Roos is een echte doorzetter. Eerst is ze op eigen houtje al een aantal kilo’s kwijt geraakt en daarna kocht ze ons lifestyle plan. Ze deed mee aan onze 8 weken challenge en is daardoor nog meer kilo’s kwijt geraakt. Wat een prestatie & wat zijn wij trots op haar!

Mijn naam is Roos Karelse en ben 17 jaar. Ik ben nooit smal geweest, maar zo “dik” als dat ik uiteindelijk in maart 2018 was… Zo zwaar was ik nog nooit geweest. Ik weet nog goed dat er 86 kilo op de weegschaal stond. Inmiddels ben ik meer dan 20 kg kwijt!

Maart 2018

Eindelijk na 11 maanden mocht ik onder het mes. Een operatie aan mijn enkel waardoor ik 11 maanden niet kon lopen, laat staan sporten. Voor die 11 maanden sportte ik al wel, niet heel intensief, maar ik was op de goede weg. Dat ik in één klap niet meer kon lopen was een behoorlijke domper. 14 maart was de dag van de operatie. Ik hoefde maar 2,5 week in normaal gips en mocht daarna al in loopgips. Super fijn! Ik had namelijk geen pijn meer en kon beginnen aan het revalideren.

gymjunkie

Augustus 2018

Na de vakantie begon ik ook weer echt op mijn eten te letten. Ik was totaal niet gelukkig met mezelf. Het lopen ging mij inmiddels weer goed af. Er moest veel kracht opgebouwd worden en dit zou heel lang gaan duren. Ik wilde heel graag gezonder gaan leven en afvallen, omdat ik deed aan paardrijden. Ik was echt te zwaar voor mijn pony. Voor deze periode kon dit niet veel kwaad, maar als het nog langer zou duren wel.

Januari 2019

Bij de sportschool waar ik sport, begonnen ze in januari met een afslank challenge. Dit kon niet beter uitkomen! Ik heb mij direct ingeschreven! De trainster die het begeleidde gaf veel voedingstips. De challenge duurde 8 weken. In die 8 weken heb ik het zwaar gehad, maar ik deed mijn best. Inmiddels was ik aan het begin van de challenge rond de 84 kilo en ik was al 2ilo kwijt. Gedurende de challenge ben ik zover gekomen dat ik ‘nog maar’ 82 kilo woog. Super trots op mezelf en de trainers waren ook trots. Dit was een goede boost.

Vrijwel direct na de vorige afslank challenge begon er een nieuwe. Nu gingen alle trainers met een groep van 5 personen aan de slag. Opnieuw heb ik mij ingeschreven, tijdens deze challenge ging het hard. Van pakweg 82 kilo ging ik naar 78 kilo in juni, een super prestatie! Iedereen zag een duidelijk verschil.

gymjunkie

Augustus 2019

Ik begon met een nieuwe baan, ik had een werkbroek nodig en polo’s. De broeken had ik maat 40 van nodig en ik kon het niet uitstaan dat een 38 niet paste.

gymjunkie lifestyle plan

Januari 2020

Direct op 1 januari ben ik met het lifestyle plan van Cynthia begonnen. Mijn doel? Een gewicht van 60 kilo en een strak figuur. Samen met mijn moeder ben ik aan het plan begonnen, wij zijn super tevreden! Ineens lees ik dat Cynthia zelf wil starten in januari met het lifestyle plan in een besloten facebook groep, waar je aan deel kunt nemen. We besloten thuis mee te doen, voornamelijk ik! Ik had een doel voor ogen en zou er voorgaan.

gymjunkie

April 2020

Het einde van de challenge van Gymjunkies was eind maart. Ik heb al mijn gegevens naar Cynthia gemaild voor de winactie. Inmiddels aan het einde een mooi gewicht bereikt van 65 kilo en langzaam werd het tijd voor nieuwe kleding. Ik ga stug door met het lifestyle plan en zal dit altijd als leidraad in mijn leven houden om de goede keuzes te blijven maken.

Ook starten met ons lifestyle plan? Bekijk hier de versie voor vrouwen & hier de versie voor mannen. 

10% korting als trouwe bezoekers met de code ”gymjunkies10”. 

Je kunt Roos volgen via Instagram

gezond afvallen gymjunkies

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.