Lifestyle plan

Het Gymkjunkie Lifestyle Plan E-Book geeft jou:

Ben jij ook klaar voor een nieuw begin?

Mijn verhaal…

Hoi, leuk dat je een kijkje kunt nemen. Mijn naam is Cynthia en ik ben de eigenaresse van Gymjunkies.nl Je bent nu op mijn pagina beland en dat is geen toeval. Waarschijnlijk wil je een gezond en fit lichaam, wil je je energiek voelen en vooral ook positief en gelukkig. Dit wil je het liefst allemaal bereiken zonder een streng dieet.

 

Ik heb zelf 10 jaar lang diëten gevolgd en vond het verschrikkelijk. Ik had elke keer weer dat jojo effect en dat niet alleen… ik ontwikkelde eetstoornissen, had een laag zelfbeeld en kreeg nooit het lichaam dat ik wilde.

 

Toen ben ik me jarenlang gaan verdiepen in voeding en beweging en maakte ik mijn eigen programma: Het Gymjunkie Lifestyle Plan. Dit gaat veel verder dan alleen voeding, want ik ging ook aan mijn mindset en zelfliefde werken. Ik kwam van mijn eetbuien af, verloor 20 kilo en had eindelijk een goede relatie met mijn lichaam en geest. Inmiddels heb ik al + 12.000 mensen ( en counting) mogen helpen met mijn lifestyle plan. Bizar toch?!

 

Als je net als ik, een levensgenieter bent, maar toch een gezond en fit lichaam wil, dan heb ik de oplossing voor jou 🙂 .

Wat is het Gymjunkie Lifestyle Plan?

 

Het is een digitaal plan dat je levenslang kunt gebruiken. Omdat het digitaal is, kan je het overal mee naartoe nemen, je opent het gewoon op je telefoon of computer. Handig tijdens het boodschappen doen, op reis, als je naar vrienden gaat of onderweg bent.

 

Je hoeft het maar eenmalig aan te schaffen en je eet alleen dingen die jij lekker vindt. Je kunt zelfs nog elke week genieten ( zonder schuldgevoel) van sociale gelegenheden.

 

Je krijgt 8 weekmenu’s die jij als richtlijn gaat gebruiken. Ik leer jou de menu’s aanpassen naar jouw doel en levensstijl. Ook heb je nog toegang tot een online community waarbij je kunt connecten met mensen die het plan ook volgen. Wij delen er ook bijna dagelijks tips voor jouw gezonde levensstijl!

 

Je bent dus nooit meer alleen en samen gaan we je helpen naar een gezonde versie van jezelf. Je zult jezelf niet meer herkennen, van binnen en buiten word je een compleet ander mens🙏🏼

Succesverhalen

Gymjunkie Lifestyle Plan Ervaringen
Gymjunkie Lifestyle Plan Resultaat
Gymjunkie Lifestyle Plan Ervaringen

Lifestyle Plan & de Lifestyle Plan voordeelbundel.

Je kunt kiezen voor alleen het Lifestyle Plan of de Lifestyle Plan voordeelbundel. De bundel bevat nog een fysieke planner. Dit invulboekje is ideaal als jij ervan houdt je maaltijden, workouts, en je mindset opdrachten in te plannen. Ook kun je je progressie erin bijhouden.

 

Bestel hier het Lifestyle Plan voor vrouwen

 

Bestel hier de voordeelbundel voor vrouwen

 

Bestel hier het Lifestyle Plan voor mannen

 

Bestel hier de voordeelbundel voor mannen

Ben jij ook klaar voor een nieuw begin?

Zij gingen jou voor

Het eerste plan, na heeeeeel veel geprobeerd te hebben, dat ECHT werkt! Het is super makkelijk vol te houden. Je kunt de producten switchen om het zo goed mogelijk vol te houden en haalbaar te maken voor jezelf. Ondanks 1 keer in de week cheaten toch nog afvallen, wat wil je nog meer? Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en ben al een aantal kilo’s kwijt na 2 weken. Op naar mijn eind doel, die ik zeker ga behalen met dit TOP plan! Cynthia onwijs bedankt, super dat ik altijd bij je terecht kan met welke vraag dan ook.
Lieke
Ik heb het 8 weken plan gevolgd en ik ben super blij met het resultaat! Ik was in 5 weken al 4 kilo kwijt en mijn kracht is nog omhoog gegaan ook. Wat mij opviel is dat ik met dit lifestyle plan veel meer energie had tijdens het droogtrainen. Echt een aanrader!
Dennis
Het e-book is zo ideaal ! Mega veel variatie en het eten is nog lekker ook, dat vind ik erg belangrijk. Lust je iets niet ? Kun je kiezen uit een lijst met vervangende producten. Het draait niet alleen om de voedingsschema’s maar er staat ook veel in over je mindset. JIJ moet het tenslotte doen.. maar met de hulp van dit lifestyle plan lukt het gegarandeerd !
Sanne
Ik ben 10 kilo kwijt na 8 weken het lifestyle plan te hebben gevolgd. Maar waar ik vooral blij mee ben is dat mijn mindset veranderd is. Ik kan nu zelf balans houden tussen gezonde voeding maar ook gezelligheid en feestjes. Ik zit nu echt weer lekker in mijn vel en ben blij met mezelf. Thanks to Cynthia!
Tamara
Loading...
-49%

Oorspronkelijke prijs was: €49,00.Huidige prijs is: €25,00. incl. btw
-55% Gymjunkie Lifestyle Plan Mannen

Oorspronkelijke prijs was: €55,00.Huidige prijs is: €25,00. incl. btw