update succesverhaal hoe gaat het met steffi gymjunkie lifestyle plan online coaching cynthia houben

UPDATE SUCCESVERHAAL: HOE GAAT HET MET STEFFI?

Hi allemaal! Mijn naam is Steffi en ik ben 21 jaar oud. Het kan zijn dat jullie mij herkennen van een transformatieblog en een eetdagboek die ik eerder voor Cynthia heb mogen schrijven! Inmiddels ben ik alweer meer dan een jaar geleden begonnen met de begeleiding vanuit Gymjunkies. Door middel van voedings-, en trainingsschema’s heb ik mijn levensstijl kunnen veranderen. En ik mag met jullie mijn ervaringen weer delen!

 

HUIDIGE SITUATIE

Op dit moment eet en sport ik nog steeds volgens de schema’s die voor mij op maat zijn gemaakt door Cynthia. Het doel waar ik nu aan werk is om mijn vetpercentage omlaag te krijgen. Dit gaat met kleine stapjes de goede kant op! Inmiddels ben ik 25 kilo afgevallen en ben ik 56 centimeter totaal kwijt.

Qua voeding eet ik nu volgens een schema waarin ik tussen de 1550 en 1600 kcal zit ( Let op dit is gebaseerd op mijn verbruik en doelen) . Hierbij kan ik nog steeds zes keer op een dag heerlijk en voldoende eten. Het grootste verschil voor mij is dat ik bij het avondeten geen koolhydraten meer eet. Dit was aan het begin wel even wennen, maar daardoor geniet ik er nu extra van als ik in het weekend als cheatmeal een keer pasta of rijst eet.

Qua sporten probeer ik nog steeds minimaal één en het liefst twee keer in de week een full body workout thuis te doen. Daarnaast voetbal ik drie keer in de week. Deze levensstijl vraagt soms om veel discipline en doorzettingsvermogen. Maar het resultaat geeft zoveel voldoening dat het dat voor mij meer dan waard is. Het heeft mij van buiten enorm veranderd, maar het is ook een proces wat zich voor een groot gedeelte van binnen afspeelt, namelijk je mindset.

 

UPS & DOWNS

Maar ook ik heb de afgelopen periode zo nu en dan mijn tegenslagen gehad. Ik betrap mijzelf er wel eens op dat ik telkens steeds een beetje meer eet dan wat er in mijn schema’s staat. Dit gaat dan meestal van kwaad tot erger. Soms lijkt het of ik even een dip nodig heb om weer flink te kunnen gaan pieken.

Wat voor mij dan werkt is om elke week, aan de hand van mijn gekregen schema’s, een schema voor mijzelf te maken. Hierin werk ik voor elke dag uit wat ik die week kan en mag eten. Zo geef ik mijzelf weer handvatten en heb ik een stok achter de deur. Hierbij zet ik ook mijn cheatmeal voor die week vast zodat ik een leuk vooruitzicht heb, wat mij extra motivatie geeft om doordeweeks niks extra’s te pakken.

Daarnaast heb ik de afgelopen periode niet altijd aan mijn doelen kunnen werken op het gebied van sporten vanwege blessures. Hierdoor ben ik er wel achter gekomen hoe veel energie het sporten mij eigenlijk geeft. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu extra motivatie heb en gemiddeld ook weer vijf dagen in de week sport.

 update succesverhaal hoe gaat het met steffi gymjunkie lifestyle plan online coaching cynthia houben

 

NIEUWE DOELEN

Ik vind het fijn om telkens nieuwe doelen voor mijzelf op te stellen en om daar naar toe te kunnen werken. Op dit moment is mijn doel om mijn vetpercentage nog verder omlaag te krijgen en daarna spieropbouw om strakker te worden. Het afgelopen jaar heb ik veel kennis op mogen doen over voeding, sporten en mijn eigen lichaam. Dit betekent voor mij dat ik continu alert ben op wat ik eet en hoeveel ik sport.

Wanneer ik nu iets ongezonds eet en/of drink (wat gewoon nog regelmatig gebeurt) probeer ik dit wel altijd te compenseren. Mijn uiteindelijke doel is om door middel van een gezonde levensstijl, een juist evenwicht te vinden qua voeding en sporten, waarbij ik tevreden ben over mijn lichaam en kan blijven genieten van het leven!

Als ik kijk naar wat de schema’s en het mailcontact met Cynthia mij tot nu toe gebracht heeft, raad ik nog steeds iedereen aan om die eerste stap naar verandering te zetten en contact te zoeken met Cynthia en/of Gymjunkies!

Liefs, Steffi

Lees hier de eerste blog van Steffi over haar transformatie

  • Wil je ook hulp om je doelen te bereiken? Stuur een mailtje voor meer informatie naar cynthia@gymjunkies.nl
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.