succesverhaal gymjunkie lifestyle plan online coaching transformatie ranoe

SUCCESVERHAAL: RANOE

Cynthia ken ik van toen we vroeger allebei bij de Jumbo werkte. Nadat wij gestopt waren bij de Jumbo, zijn we elkaar uit het oog verloren. Een tijdje geleden zag ik Cynthia weer in de sportschool. Ze zag er knap uit en ze was nog steeds zo lief als vroeger. Ik ben haar gaan volgen, door haar blogs te lezen. De onderwerpen van haar zijn herkenbaar voor mij. Wat ik fijn vind aan de blogs van Cynthia, is dat zij over problemen praat waar veel mensen last van hebben, maar zich hierover niet durven uit te spreken. Ze is heel open over haar ziekte en haar huid problemen. Als meer mensen zich net zo open zouden stellen, zou er meer begrip voor elkaar zijn.

In zes maanden tijd heb ik veel van Cynthia geleerd. Ik ben aan het sporten om af te vallen en gezond te worden. Anderhalf jaar geleden is er per toeval kanker ontdekt bij mij. Ik heb een deel van mijn darmen moeten afstaan. Ik ben geheel hersteld van de operaties, maar ik heb blijvend letsel aan over gehouden, een oedeemvoet. Daarvoor krijg ik nog steeds iedere week therapie. Mijn ziekte heeft mij gemotiveerd om af te vallen en te sporten. Ondanks mijn sterke motivatie, was dit niet makkelijk voor mij. Het was vaak vallen en opstaan, maar vooral doorgaan door heel veel geduld te hebben.

Voorheen was ik volslank en tevreden met mezelf. Op eigen kracht was ik al een aantal kilo’s kwijt geraakt. Ik had echter een punt bereikt waarop ik geen progressie meer boekte.  Ik at alleen nog sla en kip, omdat ik mij liet beïnvloeden door de verhalen op social media. Toen heb ik de stap genomen om aan te Cynthia hulp te vragen. Cynthia heeft besloten mij te gaan coachen. De coaching van Cynthia was een echte eyeopener. Ik heb geleerd dat je een plan moet hebben. Zonder plan kan je wel progressie boeken, maar met een plan haal je er veel meer uit. Ieder vooruitgang helpt je weer om het beste uit jezelf te halen.

succesverhaal ranoe gymjunkie lifestyle plan online coaching

 

EERSTE VOEDINGSSCHEMA WAS EEN FEEST

Ik kreeg voedingsschema’s van Cynthia. Het eerste schema was een feest. Het was meer eten dan ik al at. Het voedingsschema was gevarieerd en voorzien van veel uitleg. Ik was meteen enthousiast en ik ben gelijk aan de slag gegaan. Naast voedingsschema’s kreeg ik ook trainingsschema’s. Ook dit was goed vol te houden. Ik moest wel wennen aan bepaalde nieuwe oefeningen die soms onhandig overkwamen. Waar het om gaat, is dat  je je eroverheen zet en ervoor gaat, dus gewoon doen! De sportschool waar ik de afgelopen zes maanden getraind heb, was een fijn tweede thuis met een gemoedelijk sfeer.

succesverhaal ranoe gymjunkie lifestyle plan online coaching

 

GOEDE BEGELEIDING

Door mijn drukke sociale leven met etentjes en borrels, wist ik niet hoe ik ermee moest omgaan. Mijn trage metabolisme hielp ook niet echt mee. Ik had progressie, maar niet wat ik had verwacht. Ik heb niet opgegeven en ik ben door gegaan met de schema’s. In deze periode heeft Cynthia mij heel goed begeleid. Ze luisterde goed naar mijn wensen en paste de schema’s aan waar nodig was. Elk week kreeg ik een WhatsApp bericht van haar, waarin ze vroeg hoe het met me ging. Ze is heel begripvol en een grote steun als het ook een keer niet goed gaat.

 

succesverhaal gymjunkie lifestyle plan online coaching transformatie ranoe

 

WAKE YOUR DREAMS

Door Cynthia heb ik geleerd wat balans is. Het heeft even geduurd, maar die balans heb ik nu gevonden. Ik ben veel wijzer geworden in voeding en fitness. Met de juiste coaching, voedingsschema’s en trainingsschema’s, kom je zoveel verder.

Cynthia ‘s quote “wake your dreams” heeft ook goed geholpen. Als je iets wilt bereiken dan moet je er voor de volle 100% gaan. Door hard te werken en in jezelf blijven geloven, kan je je doelen bereiken.

Ik geef niet op en ik zal doorgaan om mijn doelen te bereiken. Cynthia is mijn held in deze transformatie.

Wil je meer zien van Ranoe? Je kunt haar volgen op Instagram!

 

Lees meer succesverhalen

Heb je ook interesse in coaching of mischien alleen voedings-, en/of trainingsschema’s? Mail dan naar cynthia@gymjunkies.nl voor mee informatie!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.