succesverhaal gymjunkies

SUCCESVERHAAL: BETINHA

succesverhaal gymjunkiesIk heb altijd al wel geworsteld met mijn gewicht, de ene keer woog ik minder dan de andere keer. Veel at ik niet maar wat ik at was vaak wel slecht, de “lekkere” dingen hadden mijn voorkeur i.p.v. de gezonde dingen en aan sport deed ik ook weinig. Een abonnement van de sportschool had ik wel hoor, maar als ik 10 keer ben geweest in 1 jaar tijd is het veel. Als ik dan weer eens wat aan mijn gewicht wilde gaan doen bestond dat uit 3 keer per dag weinig eten en veel water drinken, mezelf een beetje uithongeren zeg maar, dat schoot echt niet op want die kilo’s kwamen toch vrolijk weer terug. Ik was dan ook nooit tevreden met mijn lichaam en had me er op een gegeven moment maar bij neergelegd.

Dieptepunt

Afgelopen zomer in juni zat ik in de achtertuin buiten in mijn bikini. Ik stond op en zag mijn weerspiegeling in het raam. Ik ben nog nooit zo geschrokken van mezelf, ik kon echt niet naar mezelf blijven kijken, ik walgde er gewoon van. Heel veel mensen vinden het raar als ik dit zeg maar het was echt zo.. er draaide ineens een knop om in mijn hoofd. Cynthia had ik al wel eens voorbij zien komen op Facebook en Instagram en ik besloot haar te mailen.

Ommekeer in mijn leven

Ik kreeg als snel mijn eerste voedingsschema. Het was wel even wennen en afkicken van al die suikers.
In totaal heb ik nu twee voedingsschema’s en één sportschema genomen. Ik ben nu 15 kilo afgevallen!
Ik heb heel mijn levensstijl omgegooid en met de voeding die ik nu eet heb ik totaal geen moeite, ik heb natuurlijk zo ook mijn cheatmomentjes!

Honger heb ik niet wat veel mensen wel denken. ”Jij eet vast niks” krijg ik dan te horen. Nou ik eet toch echt 6 keer per dag ;). Ik heb er een nieuwe verslaving bij en dat is sporten. Nu sport ik 4 keer in de week volgens het schema dat ik heb van Cynthia. Ik vind het heerlijk om te gaan en voel me zoveel beter als ik ben geweest. Dat terwijl ik er vroeger zo’n ontzettende hekel aan had.

succesverhaal gymjunkies

Ik zit veel beter in mij vel

Als ik even een dipje heb (omdat het even niet gaat zoals ik wil bijvoorbeeld), dan weet Cynthia mij weer helemaal op te peppen en kan ik alles weer positief inzien. Ik ben dan ook echt blij met de coaching die ik krijg. Iedereen die moeite heeft met de juiste weg te vinden zou ik dit aanraden. Ik wist totaal niet hoe ik het moest aanpakken en nu wil ik niet anders meer. Het kost je even moeite om alles om te gooien maar het went al snel en naar enig resultaat wil je eigenlijk niet anders meer. Ik zit nu veel beter in mijn vel dan toen. Iets ongezonds eten doe ik natuurlijk nog steeds, maar nu doe ik dat beperkt en niet iedere dag meer. Ik maak nu bewuste keuzes. In januari begin ik met mijn 3e schema van Gymjunkies!

Liefs, Betinha

Wil je ook hulp om je doelen te behalen? Bekijk dan onze voedingsschema’s & worout schema’s of stuur een mailje naar cynthia@gymjunkies.nl

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.