Gymjunkie van de maand: Anne

Deze maand is Anne Gymjunkie van de maand. Ze is een enorme inspiratie! 3 jaar geleden woog ze meer dan 100 kilo. Ze is nu 40 kilo afgevallen en inspireert en helpt nu anderen d.m.v. een eigen website die ze heeft opgezet samen met haar vriendinnen Frauke & Renate. 

Mijn naam is Anne Liebregts en mijn verhaal begint op 24 jarige leeftijd, 104,7 kilo en al te zwaar sinds groep 4 op de basisschool. Dat was ik tot september 2012. Toen ik voor knieklachten bij de orthopeed kwam en het advies kreeg om af te vallen, was voor mij de maat vol. 24 jaar oud en meer dan 100 kilo! Dat moet anders. Ik had ongeveer alle diëten al een keer uitgeprobeerd maar op de langere termijn nog niets volgehouden. Nu 27 jaar oud, 40 kilo lichter, fitter en gespierder dan ooit ben ik verkocht aan krachttraining en baal ik van mijn verplichte rustdag per week. Ik blog er over op onze website www.getoutofyourfatsuit.nl.

Processed with Moldiv

Mijn koelkast is gevuld met verse producten en eiwitbommetjes. De kroeg omgeruild voor de sportschool en mijn boterham met kaas voor een salade, ei of plakje bananenbrood. Een druk leven als ondernemer maar door een goede planning altijd tijd voor een bezoekje aan de sportschool en met mijn voeding kom ik ook niet snel meer voor verrassingen te staan. Plannen, plannen, plannen.

In september 2012 begon ik aan het ‘avontuur’ en binnen een jaar tijd viel ik 35 kilo af. Nu 2,5 jaar later is er precies 40 kilo af en mijn vet percentage is rond de 18%. Dit schommelt een beetje en is vooral afhankelijk van mijn voeding die week.
speer.
Mijn laatste doel was een vet% onder de 20, nu op 18% is mijn doel een goede balans te vinden en dit te behouden. Zo heb ik eigenlijk de afgelopen jaren steeds mijn doelen verlegd. Van onder de 90 kilo, naar een maatje 42 spijkerbroek ZARA, naar een vet percentage van 25 nu, naar een vetpercentage onder de 20.

Anne bikini

Ook is het belangrijk bepaalde dingen te accepteren (zoals het laten staan van bepaalde voeding) en een keer extra bewegen als je even iets te veel hebt gezondigd. En vergeet niet dat een uur wandelen ook iets extra is!
Ik ben sinds een paar weken er (bijna) zeker van dat het me gelukt is en dat ik zo sterk ben dat ik nooit meer terug ga naar de oude Anne, wat een fantastisch gevoel is dat! Ik was er echt klaar mee, heb een nieuwe hobby (#nevernotlifting) en kan en wil me geen leven meer voorstellen op een andere manier.

Anne fitness

 

Zoek iets wat bij je past op het gebied van voeding en sport en haal het uiterste uit jezelf. Experimenteer met eten, maar ga ook eens uit je comfortzone in de sportschool. Weeg dingen tegen elkaar af, zet doelen en doe er alles aan om deze te halen. Stel je doelen niet te groot maar probeer vooral ook plezier te hebben in je transformatie en motiveer jezelf. Je omgeving kan je motiveren of zelfs demotiveren maar 1 ding is zeker. Jij en alleen JIJ kan de stap zetten en zal er zelf voor moeten knallen. Laat je inspireren door diegenen die je voor gingen en zeg tegen jezelf; Als zij of hij het kan, kan ik het ook. Het is geen hogere wiskunde maar een opdracht aan jezelf.

Benieuwd naar de rest van mijn verhaal? Check de wesbite www.getoutofyourfatsuit.nl of mijn Instagram @getoutofyourfatsuit_anne

Kusje Anne

Anne fit

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.