fitgirl

FITGIRL INSPIRATIE – CHANTAL

Aan het woord ”fitgirl” geven we allemaal onze eigen betekenis. Voor ons staat een fitgirl voor iemand die bezig is met haar gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en ons inspireert met haar levensstijl. Dit keer hebben we een aantal fitgirl vragen gesteld aan Chantal.

Wat betekent de term ”fitgirl” voor jou?

Dit is een meid die goed in haar vel zit, zowel mentaal als fysiek. En dit bereikt ze door aan haarzelf te werken, qua mindset, voeding en sport.

Wat voor sport beoefen je?

Ik doe aan fitness en dan voornamelijk krachttraining, cardio vind ik vreselijk.

fitgirl

Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?

Ongeveer 9 uur per week. En daarnaast wandel ik graag, ik streef ernaar om 10.000 stappen te zetten per dag.

Sport je liever alleen of met anderen samen?

Het liefste sport ik alleen, dan kom ik even helemaal tot mezelf. Of met iemand die op hetzelfde niveau zit. Ik ben heel fanatiek dus dan vind ik het lastig als iemand dat niet is.

fitgirl

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten?

Dan doe ik het alsnog! Natuurlijk is het lastig om soms je motivatie te vinden en helemaal als je net begint. Maar ik heb geleerd dat het belangrijk is gewoon te gaan, dus hup sportkleding aan en gaan! Uiteindelijk komt het neer op discipline en hoe vaker je, je er toe zet hoe makkelijker het word.

Wat vind je het moeilijkste aan deze levensstijl?

Het enige wat ik lastig vind is hoe andere mensen er tegenaan kijken. De vragen als waarom drink je nou geen alcohol of waarom sla je die workout niet eens een keer over? Hier stoor ik mij aan. Het gaat erom wat jij belangrijk vind voor jezelf en dat jij lekker in je vel zit, niet wat andere ervan vinden.

Waar kun je je aan irriteren tijdens het sporten?

Mannen en hun testosteron. Mannen die er alles aan doen om jouw aandacht te trekken, je volgen en je vervolgens aan blijven staren. Heel irritant!

fitgirl

Heb jij sport apps die je vaak gebruikt?

Ik gebruik alleen MyFitnessPal om mijn voeding te tracken.

Wat is volgens jou één van de grootste fabels op sportgebied?

Dat je hip dips, thigh gaps en al die andere fenomenen kunt weg trainen. Dit is namelijk niet het geval, het hoort bij jouw lichaam en bot kun je niet weg trainen. Net zoals plaatselijk vet verliezen, als je vet verliest dan gebeurd dit geleidelijk aan en over je hele lichaam.

Wat is je favoriete workout?

Ik hou van glute day, want welke meid wil er nou geen mooie ronde billen 😄

Groetjes, Chantal

Je kunt Chantal volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.