afvallen, online coaching, gymjunkie lifestyle plan, vet verliezen

Hoe kun je binnen 8 weken snel vet verliezen op een gezonde manier?

Heel simpel. 8 weken de juiste voeding nemen en eventueel sporten om het proces te versnellen. En je kunt zelfs nog genieten van een cheatday of cheatmeal ;). Als je dit doet verlies je gegarandeerd het gewicht. Klinkt simpel toch?

Waarom is het dan zo dat het veel mensen niet lukt? Zelf kon ik jarenlang niet op gewicht blijven. Ik viel snel af en kwam ook net zo snel weer aan o.a. door eetbuien en ik kon mezelf niet langer motiveren dan een week. Je hebt waarschijnlijk al meerdere malen het internet afgezocht naar blogs en artikelen over afvallen. Hoe verlies ik snel vet? Al die tips en informatie die je kreeg heb je toegepast, maar keer op keer kom je weer aan en is je zoveelste afvalpoging mislukt.

Ik had eetbuien & voelde me depressief

Dit was mijn verhaal 4 jaar geleden. Ik kon 10 jaar lang geen balans vinden in voeding. Sporten haatte ik en ik had met periodes dagelijks last van eetbuien. Overgeven deed ik vaak na een eetbui en als ik uit eten was geweest moest alles eruit. Bang om aan te komen, bang voor voeding en eigenlijk misschien nog het meest bang voor verandering, want ik geloofde niet dat ik dat kon. Iedereen op social media lukte het, maar mij niet. Ik voelde me een mislukking en had veel negatieve gedachtes over mezelf  wat ervoor zorgde dat ik nog slechter voor mezelf ging zorgen. Ik kwam binnen 6 maanden bijna 20 kilo aan en woog voor het eerst in mijn leven 80 kilo. Ik had niet veel overgewicht maar ik werd zwaar depressief, werd gek van het jojo effect en alles in mijn leven ging fout.

afvallen, online coaching, gymjunkie lifestyle plan, vet verliezen

De reden waarom je niet kunt afvallen

Waarom het elke keer niet lukt komt door je mindset. Hoe kun je doelen behalen als je niet gelooft in jezelf? Als je hetzelfde verhaaltje tegen jezelf blijft vertellen. Dat je niet goed genoeg bent, dat je leven toch altijd hetzelfde zal blijven of dat je beter kunt opgeven, want dat is de makkelijkste weg voor nu. Je krijgt elke keer dezelfde uitkomst omdat je hetzelfde blijft doen.

Ik ging mijn mind zien als een computer. Je moet een ander programma opzetten als je een ander resultaat wilt. Ik wilde gezond zijn, fit, energiek, minimaal 15 kilo afvallen en vooral gelukkig zijn. Er was niks wat ik liever wilde, dus er moest nu iets anders. Ik besefte me dat het nooit ging lukken als ik negatief bleef.

Ik moest bewust worden van mijn gedachtes en gedrag om het te veranderen. In februari 2014 begon ik weer met gezond eten en krachttraining. Maar nu was het anders. De eerste week ging super, daarna begon mijn mind weer spelletjes te spelen. Ik wilde chocolade, ijs, chips het maakte me niet uit. Ik voelde me down en onzeker en eten gaf me altijd troost. Een tijdelijke fix… echt een verslaving dus…Onderweg naar de winkel besloot ik dat ik sterker was dan die gedachtes. Als ik NU uit die cirkel wil komen MOET het anders.

afvallen, online coaching, gymjunkie lifestyle plan, vet verliezen

Fake it till you make it

Ik begon positief tegen mezelf te praten. Dat ik zo trots was dat ik de eerste week heel goed had gedaan. Dat het goed voelde om gezond eten te nemen en lekker te fitnessen. Dat ik me elke keer weer voldaan voelde na zo’n goede dag. Dat het niet erg is dat ik het moeilijk heb en wilde opgeven. Ik ben maar een mens en moet van ver komen, maar des te meer reden nu door te zetten! Geloofde ik dit altijd? Nee vaak niet… soms voelde al die positieve gedachtes fake. Maar dingen blijven herhalen ook al geloof je het nog niet zorgt ervoor dat je het uiteindelijk wel gaat geloven.

Het werkt van 2 kanten. Als jij lange tijd denkt dat je een mislukking bent en je toch nooit kunt afvallen dan ga je dat geloven. Als jij geruime tijd denkt dat jij WEL kunt veranderen en dat je vertrouwt op het proces dan ga je dat uiteindelijk ook geloven. En ineens wordt alles veel makkelijker. Je mindset versterken en aan je zelfvertrouwen werkt is the key voor succes! De sleutel tot alles.

Lukt het in 1 week? Nee, maar de tijd gaat toch wel voorbij dus begin er vandaag nog mee. Ik ben 4 jaar terug 17 kilo afgevallen en daarna heb ik deze website Gymjunkies opgezet. Ik had geen opleiding, geen geld helemaal niks. Maar die sterke mindset heeft ervoor gezorgd dat ik blijvend die kilo’s ben kwijtgeraakt en dat ik in mezelf ging geloven. Ik voelde me zo sterk dat ik nu een succesvol bedrijf heb en met social media dagelijks duizenden mensen help. Ook jij kunt alles bereiken wat je maar wil!

Hulp nodig om vet te verliezen ?

Bestel dan ons Gymjunkie Lifestyle Plan! Hier gaan we in 8 weken focussen op vet verlies en mindset ( momenteel alleen voor vrouwen) Nu slechts 30 euro! Klik hier voor meer informatie.

Wil je liever schema’s met whats app coaching? Dan kun je mij mailen cynthia@gymjunkies.nl om vrijblijvend meer informatie en prijzen te ontvangen.

Liefs, Cynthia

Je kunt mij ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.