workout, Niels Reijnen, inspiratie, krachttraining

10 WORKOUT VRAGEN AAN @NIELSREIJNEN

Niels is een grote inspiratie. Hij heeft een fantastische groei door gemaakt de afgelopen 3,5 jaar. Fysiek maar ook mentaal. Laat je inspireren door zijn levensstijl!

Wil jij graag hulp om je doelen te bereiken? Bezoek dan onze shop of mail naar cynthia@gymjunkies.nl 

1. Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

” Ik train nu bijna 3,5 jaar. Ik ben begonnen met fitness, omdat ik erg onzeker was over hoe ik eruit zag en ik erg dun was (ik woog op dat moment 60 kilo). Ik begon veranderingen te zien door het fitnessen en raakte verslaafd aan het resultaat. Ik ga overal 100% voor en haal alles eruit wat erin zit. Al snel begon ik van alles op te zoeken over hoe ik het beste resultaat kreeg en hoe ik het beste kon trainen. Nu ga ik in oktober zelfs mee doen aan een fitness wedstrijd. Van een onzekere jongen die zichzelf niet in de spiegel durfde aan te kijken, naar een zelfverzekerde jonge man op een podium zonder shirt en broek vind ik heel wat!”

2. Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

” Ik vind de leukste spieren om te trainen toch wel de borstspieren en de biceps, want ik krijg daar altijd een flinke pump van! ”

3. Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

Ik deed bij mijn laatste workout de benchpress met resistance band, 8 tot 10 reps in 4 sets. De flat bench cable flyes, deze doe ik 10 tot 12 reps in 3 sets. Als laatste deed ik ook nog de incline dumbell press hierbij doe ik 15 tot 20 reps in 3 sets.

workout vragen Niels Reijnen

4. Welke muziek luister je tijdens je workout?

In de gym luister ik graag naar muziek! Hier krijg ik focus en energie van. Zelf luister ik dan graag naar harde muziek waar ik flinke energie van krijg zoals, hardstyle, raw hardstyle, frenchcore en hardcore. Ik ga ook regelmatig naar een festival, waar deze stijlen worden gedraaid, omdat ik gewoon erg fan van die muziek ben.

5. Train je liever samen of alleen?

Het liefst train ik samen met iemand. Dit komt omdat ik dan voor mijn gevoel het meest uit mijn work-outs haal. We motiveren en helpen elkaar dan ook telkens om tot de max te gaan.

workout vragen Niels Reijnen

 

6. Hoeveel dagen train je in de week?

Op het moment train ik 6 à 7 keer per week. Ik neem rust wanneer ik geen tijd heb om te sporten of als ik het gevoel heb dat ik het nodig heb. Als ik het niet nodig denk te hebben dan ga ik gewoon 7 keer in de week. Ik train op het moment met een 3 dagen split. Dit houdt in dat ik constant door kan gaan en dus ook genoeg rust heb tussen de dagen in.

7. Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

Ik raak mijn motivatie eigenlijk nooit kwijt. Wel heb ik soms dat ik geen zin heb om te gaan, omdat ik moe ben of een zware dag achter de rug heb gehad. Vaak werkt het dan juist ontspannend achteraf en sleep ik mezelf daarom in deze situaties ook gewoon naar de gym.

8. Train je vooral voor de buitenkant, je gezondheid of allebei?

Ik train vooral voor mijn buitenkant, want dat is toch waar ik voor ben begonnen. Ook ga ik nu aan een wedstrijd mee doen en dan is het natuurlijk niet gezond om een laag vetpercentage te hebben. Wel let ik daarnaast gewoon goed op mijn gezondheid. Ik drink geen alcohol meer, omdat ik weet welke schade het aan je lichaam brengt.

9. Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens en na je training?

De supplementen die ik gebruik zijn; zma, vitamine d3, omega3, creatine, pre-workout en whey-eiwit. Na het trainen eet ik vaak iets wat hoog in eiwitten zit. Ook eet ik er bijvoorbeeld een banaan bij voor de snelle koolhydraten erna.

10. Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

Het liefst koop ik mijn workout kleding bij; Nike, Adidas of Gymshark. Zelf heb ik de meeste kleding van Gymshark, omdat ik erg fan ben van hun kleding. Veel atleten van het merk zie ik als voorbeeld. De laatste tijd draag ik de meeste trainingsbroeken van Adidas en mijn schoenen heb ik altijd van het merk Nike.

Je kunt Niels via Instagram volgen! @nielsreijnen

2 Reactie's
 • Guus
  Geplaatst op 09:16h, 14 juni Beantwoorden

  Hi Niels, van welk merk gebruik je deze supplementen zma en vitamine d3?

  • Niels
   Geplaatst op 13:57h, 19 juni Beantwoorden

   Hi Guus, ik gebruik myprotein voor de zma en d3 gebruik ik van xxl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.