mushrooms4life ervaring en voordelen

WAAROM MUSHROOMS4LIFE HÉT PADDENSTOELENMERK IS!

Champignons zijn super gezond. Ze bevatten goede voedingswaarden en zijn ook heel erg lekker, maar over deze paddenstoelen wil ik het nu niet hebben. Met paddenstoelen bedoel ik in dit artikel namelijk, paddenstoelsupplementen. 

Deze supplementen zijn echte krachtpatsers met een breed scala aan werkzame stoffen. Hiermee ondersteun jij je lichaam op een geheel natuurlijke manier. Ook bij sporten kunnen paddenstoelen enorm handig zijn. Zelf ben ik in ieder geval enorm fan van de paddenstoelsupplementen van Mushrooms4Life. Ik leg je vandaag uit waarom…

1. Ontworpen door Martin Powell

Martin Powell is een goeroe op het gebied van paddenstoelen. Hij is een bekende therapeut en expert. Martin heeft ook twee erkende titels achter zijn naam staan. In deze boeken geeft hij een volledig overzicht van 15 jaar onderzoek naar de mystieke kracht van paddenstoelen. Naast zijn boeken heeft hij ook een supplementenlijn ontworpen: Mushrooms4Life. Zijn missie? Het beschikbaar maken van paddenstoelen voor het grote publiek. Martin gelooft er heilig in dat paddenstoelen de mens kunnen helpen bij het leiden van een gebalanceerd en gezond leven.

De paddenstoelsupplementen van Mushrooms4Life zijn daarom ook zo ontworpen dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. 100% paddenstoel, zonder de tussenkomst van vulstoffen of andere additieven.

mushrooms4life ervaring en voordelen

2. Geïnspireerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde

Martin Powell was echter niet de eerste die achter de kracht van paddenstoelen kwam. In de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruiken ze al eeuwen medicinale paddenstoelen in hun medicijnleer. Mushrooms4Life (in samenwerking met Martin Powell) heeft de kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde als uitgangspunt gebruikt. In hun assortiment zie je daarom ook diverse combinaties terug. De bekendste paddenstoelen in hun assortiment:

  • Chaga: de paddenstoel voor vitaliteit en om het immuunsysteem te boosten.
  • Lion’s Mane: de paddenstoel voor een cognitieve boost. Ideaal voor meer focus of ter ondersteuning van het geheugen.
  • Cordyceps: de paddenstoel ter ondersteuning van je sportprestaties en longcapaciteit.
  • Shiitake: de paddenstoel voor de spijsvertering.
  • Reishi: de paddenstoel bij ontstekingen en allergieën.
  • Maitake: de paddenstoel voor immuniteit dankzij een sterke antivirale werking.

Meer weten over de werking van medicinale paddenstoelen? Hier kun je een gratis paddenstoelengids downloaden.

3. Paddenstoelen rechtstreeks uit de bron

Paddenstoelen zijn complex. Wereldwijd zijn er meer dan 7.000 soorten. Van slechts enkelen weten we de precieze werking en het palet aan werkzame stoffen van de paddenstoel. Mushrooms4Life streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit van haar supplementen. De paddenstoelen worden om die reden ook natuurlijk gekweekt of in het wild geoogst. Op die manier komen ze rechtstreeks of op een zo dicht mogelijk bij de originele bron vandaan. Waarom is dit belangrijk? Op die manier geniet de paddenstoel van ideale groeiomstandigheden en een superieure bio-beschikbaarheid. Daarbij zijn alle supplementen van Mushrooms4Life biologisch gecertificeerd.

mushrooms4life ervaring en voordelen

Zelf paddenstoelsupplementen uitproberen?

Wil jij ook genieten van de voordelen van paddenstoelen met de voedingssupplementen van Mushrooms4Life? Dat kan! De supplementen vind je bij de betere natuur- of gezondheidswinkels, drogisterijen en diverse therapeuten. Op de website van Mushrooms4Life vind je een lijst met alle actuele verkooppunten (zowel webshops als fysieke winkels).

Ben je een retailer en wil je de producten van Mushrooms4Life aan je assortiment toevoegen? Ga dan naar de voedingssupplementen groothandel Smart & Zo.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

  • Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier onze disclaimer. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.