succesverhaal evelien

SUCCESVERHAAL: EVELIEN

Hoi Gymjunkies!

Wat leuk, ik mag een stukje schrijven voor Cynthia! Laten we bij het begin beginnen…

 

Waar het begon

Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn gewicht. Altijd ben ik te zwaar geweest en altijd wilde ik er iets aan doen. Een aantal keer is dit ook gelukt! Ik ben zelfs een keer 17 kilo afgevallen in een half jaar tijd! Maar dat is niet moeilijk als je onder de 1000 calorieën per dag eet. Sporten deed ik toen weinig, omdat ik naast school en werk geen zin meer had om hier veel tijd in te steken. Met als gevolg, dat ik het hongerlijden niet langer meer vol hield en weer meer aankwam, dan ik was afgevallen. Eind 2015 was ik het helemaal beu. Ik woog toen 89 kilo(met 1.75 m veel te veel!) en had iedere week wel een huilbui. Ik besloot het roer om te gooien.

succesverhaal coaching evelien

Het roer om

Ik ben vanaf januari flink gaan sporten en mijn eetpatroon om gaan gooien! Een half jaar heb ik dit volgehouden, maar ik bleef bang voor een terugval. Ik onthield mezelf alles en zat rond de 1200 kcal per dag. Ook werd ik niet gauw tevreden van het sporten, omdat ik altijd wat oefeningen deed waar ik op dat moment zin in had. Ik ging altijd met een gevoel naar huis, dat ik niet klaar was met sporten. Het zou voor mij niet de eerste keer zijn, dat ik op zou geven.

Na 6 maanden en 14 kilo lichter wilde ik wat meer ondersteuning. Ik was teruggekomen van vakantie waar ik goed heb genoten en een paar kilo ben aangekomen.

 

Online coaching

Via een vriendin kreeg ik te horen van het werk van Cynthia. Ik heb toen contact opgenomen met haar en een trainingsschema en voedingsschema van haar gekregen.

Ik heb van Cynthia een hele hoop geleerd! Het gaat vooral om een nieuwe levensstijl creëren. Ik moest meer gaan eten, regelmatiger gaan eten en 1 keer per week eten wat ik wil. Ik kwam erachter dat calorieën je niet alles vertellen. Het gaat vooral om de juiste voedingsstoffen en de juiste hoeveelheden daarvan. Koolhydraten, eiwitten en vetten.

Cynthia heeft me ook geleerd om niet teveel naar de kilo’s te kijken. Dit heb ik wel vaker gehoord maar als je verslaafd bent aan de weegschaal, dringt dit nooit zo goed door. Ik stond iedere dag op de weegschaal en hier raak je vaker van teleurgesteld, dan dat je er blij van wordt! Tijdens mijn schema’s, heb ik op advies van Cynthia mijn omvangen bijgehouden en mijn vetpercentage laten meten. Hoewel ik slechts 4,5 kilo in deze 8 weken ben kwijtgeraakt, ben ik wel van 32% naar 25,3% vet gegaan!

succesverhaal coaching evelien

Dit is enorm veel verschil en had ik nooit verwacht! Ik mocht van Cynthia 1 keer in de week eten wat ik wilde en tussendoor ook nog soms iets lekkers eten! Het was absoluut geen straf om me aan dit schema te houden!

 

Nieuwe levensstijl

Ik ben erg blij dat Cynthia mij zo goed heeft ondersteund! Ze heeft me veel nieuwe dingen geleerd en op de momenten dat ik dacht niet goed bezig te zijn, heeft ze me goede motivatie gegeven! De weekenden waren soms lastig, maar met de tips van Cynthia ben ik wel heel ver gekomen! Ik ben er voorlopig nog niet maar ik weet wel waar ik aan moet werken en hoe ik dit nu moet gaan doen. Ze heeft me veel handvatten gegeven om zelf verder te kunnen, maar ik weet dat ze er is als ik haar weer nodig heb!

succesverhaal coaching evelien

Het belangrijkste is dat je moet blijven genieten en jezelf niet teveel straffen. Als je dit gaat doen, hou je het niet vol en val je sneller terug in je oude patroon. Het is ook moeilijk soms om trots op jezelf te zijn, maar dankzij de foto’s kun je goed terugkijken waar je op begonnen bent.

Dankzij Cynthia, weet ik dat ik na een week hard werken lekker mag (MOET!!) genieten als ik in het weekend uiteten ga of een stuk chocolade pak!

Liefs, Evelien.

 •  Wij hebben onze werkwijze iets veranderd, vanaf nu is de coaching via whats app 24/7. Wil je je ook graag aanmelden voor het Gymjunkie Lifestyle Plan? Mail naar coaching@gymjunkies.nl.

Volg je ons al op Facebook en Instagram?

3 Reactie's
 • Naomi
  Geplaatst op 18:28h, 21 december Beantwoorden

  Wauw wat een mooie progressie!

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 10:01h, 24 december Beantwoorden

   Vonden wij ook! Erg trots op Evelien:)

 • Shirley
  Geplaatst op 11:15h, 19 april Beantwoorden

  Wat een super prestatie Evelien, daar mag je trots op zijn!

  Groetjes, Shirley

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.