NIEUWE BLOGGER: BJORN!

Wij zijn van mening dat voeding voor iedereen anders is. Bjorn is vegan en wij zijn super blij met hem bij het team. Hij is namelijk de eerste blogger van Gymjunkies dit jaar, die 100% veganistisch eet. We zijn erg blij met hem bij het team!

We vinden het zelf heel fijn om van alle verschillende voedingspatronen iets te leren. Doe wat jij fijn vindt, leer van elkaar en laat los wat je niet dient. Vandaag stelt Bjorn zich even voor en vertelt wat jullie van hem kunnen verwachten!

Hey Gymjunkies!

Om te beginnen zal ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Bjorn Op ’t Hoog. Zelf doe ik al verschillende jaren aan fitness, sommige periodes minder fanatiek en andere periodes heel erg fanatiek. De passie is wel altijd gebleven. Ik beoefen deze vorm van sport zelfs zo graag dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik ben namelijk van mening dat iedereen het verdient om de beste versie van zichzelf te worden, op fysiek en zeker ook op mentaal gebied. Hier help ik mensen graag mee!

Omdat ik graag mensen wil helpen naar een fitter en gezonder lijf ben ik met Bjorn Op ’t Hoog PT gestart, ik kan je helpen met het behalen van je doelen door middel van online coaching en ik geef ook fysiek training.

Jarenlang heb ik fitness beoefend in combinatie met het tracken van voeding, kilo’s kip en kwark heb ik gegeten. Tot bijna een jaar geleden een omslagpunt kwam. Mijn vriendin kwam met het idee om te kijken wat veganistisch eten voor ons kan doen, voor onze lijven en voor onze prestaties in de sportschool. In eerste instantie stond ik hier een beetje sceptisch in, niet de moeite waard. Uiteindelijk heb ik het toch geprobeerd en ik wil het nooit meer anders! Vanaf het eerste moment voel ik me stukken energieker en fitter.

Ik was er zo enthousiast over dat ik mezelf er echt in ben gaan verdiepen, dagelijks lees ik hier nog veel over. Hoe meer ik erover lees en ervaar wat het doet met mijn lijf hoe enthousiaster ik erover word. Ik voel mezelf dagelijks sterker en gezonder worden, dit gevoel wil ik graag met mensen delen. Dit houdt in dat ik mensen ga begeleiden met plantaardige eetschema’s. Ik kan helpen met mijn Green Power Programma en de Vegan Shredding Challenge.

Jullie gaan mij vaker voorbij zien komen op Gymjunkies, ik ga stukken schrijven over voeding en training. In het verleden heb ik ook gewerkt als kok dus jullie zullen regelmatig een recept van mij voorbij zien komen.

Mocht het nou zijn dat je meer wilt weten of wilt weten wat mijn coaching voor jou zou kunnen betekenen dan hoor ik dat graag!

Ik ben te bereiken via:

Facebook Instagram & mail: bjorn.opthoog96@hotmail.com

Hopelijk spreek ik je snel!

Sportieve groet,

Bjorn

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.