HOME WORKOUT CIRCUIT TRAINING

HOME WORKOUT CIRCUIT TRAINING

We hopen natuurlijk allemaal dat de sportscholen snel weer open gaan maar tot die tijd proberen we te roeien met de riemen die we hebben. Daarom proberen wij jullie zo veel mogelijk te motiveren en delen wij regelmatig workouts op onze Instagram pagina. Vandaag een workout die je OVERAL kan uitvoeren.

Hi lieve Gymjunkies!

Sinds we in deze lock down zitten ben ik (Valesca) enorm creatief geworden met het samenstellen van mijn workouts. Wat ik zo mooi en leuk vind is dat je eindeloos kan variëren met je workouts, de oefeningen die je doet. Vandaag deel ik een workout met jullie die je OVERAL kan uitvoeren, je hebt er niets voor nodig plus het kost je maar 15 minuutjes van je dag. Geen excuses meer om het niet te doen. Plan het vandaag nog in voor jezelf!

Ik heb er een circuit training van gemaakt. Deze trainingen zijn vrij intensief met weinig rust tussen de oefeningen en sets door. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Het is een zeer effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen en zo in een korte tijd veel kcal te verbranden. Dat willen we allemaal toch?

Een circuit training is niet om grote spieren op te bouwen. Het is wel een goede methode om af te trainen en spieruithouding te vergroten. Deze trainingstechniek is daarom onder andere geschikt ter ondersteuning van cardio en interval sporten. Ben jij er klaar voor? LET’S DO THIS! Onder de video kun je de uitleg van deze home workout circuit training vinden 👇🏼

HOME WORKOUT CIRCUIT TRAINING
  • Oefening één – 30 seconden met je linkerbeen en 30 seconden met je rechterbeen
  • Oefening twee – 1 minuut
  • Oefening drie – 1 minuut
  • Oefening vier – 2 minuten
  • 1 MINUUT RUST

Dit circuit kun je vervolgens drie keer herhalen. Geloof me, dit ga je de dag daarna voelen 😉

Liefs, Valesca

Je kunt mij volgen via Instagram

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.