gymjunkie van de week

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – PRISCILLA

Priscilla is een ENORME topper! Na geconfronteerd te worden met zichzelf, wist ze dat er iets moest veranderen. Ze is van te zwaar en ongelukkig getransformeerd naar een zelfverzekerde sterke vrouw met een missie!

Daar sta je dan in de kleedkamer van je nieuwe baan. Je bent er helemaal klaar voor, je werkpolo ligt al klaar en je hebt net kennis gemaakt met je nieuwe werkgever. Nu hop! Polo aan en gaan! Maar dan past de polo niet, dus je vraagt met het schaamrood op je wangen om een maatje groter. Waarop de vriendelijke mevrouw antwoord: “Uhm dit is al een maatje L. Ik heb dan alleen van de heren shirts een XL voor je? Ik de mannen XL aangetrokken.. En wat denk je? Ook te klein! Met mijn grote borsten en buik voel ik mij gevangen in de stof. Ik voel me vreselijk en ik kan wel huilen! Al mijn collega’s dragen vrouwenmaatje S,M of L (ook prima!) en ik pas niet eens een mannenmaat XL? Ben ik dan zo aangekomen?

ONTKENNING

De volgende ochtend op de weegschaal kreeg ik meteen antwoord op mijn vraag. Ik woog maar liefst 106 kg! Dat betekende dat ik in 3 jaar tijd 38 kg was aangekomen!!! En al die tijd heb ik mijn kop in het zand gestoken.. toen ik al snel moe werd na een kleine wandeling of de trap op liep en buiten adem was. En dat al mijn kleren strakker werden negeerde ik gewoon!

TIJD VOOR VERANDERING

Na een flink mokken besloot ik dat er nu eens iets moest veranderen. Na al dat jojo’en moest ik nu een manier vinden om gewicht te verliezen waar ik op de lange termijn profijt van zou gaan hebben. Dit keer dus geen crash dieet of obsessief gedrag, maar gewoon eens beginnen met een aantal kleine dingen veranderingen in mijn voedingspatroon. Zoals bijvoorbeeld de liters cola die ik dronk vervangen door water en de zakken chips in de avonden vervangen door een klein bakje chips of popcorn.

Ook ging ik weer lekker de gym in! Krachttraining heb ik altijd gedaan dus ik besloot mijn passie voor fitness weer terug te zoeken. Gewoon vast 2x per week, en als ik zin had vaker. Door deze veranderingen merkte ik al enorm veel verschil en zakte ik in no-time naar de 99,6 kg dus raakte ik meer gemotiveerd en gingen er stap voor stap elke keer meerdere dingen veranderen. Doordat ik elke keer kleine dingen heb veranderd raakte ik heel snel gewend aan mijn nieuwe voedingspatroon. En de kilo’s vlogen eraf!! Binnen no time woog ik nog maar 74 kg en dat is met mijn lengte van 1,78 cm prima!

HOE HET ER NU VOOR STAAT

Nu 3 jaar later weeg ik nog steeds rond de 73 kg en voel ik mij gezond en super fit, en heb ik niet alleen mijn passie teruggevonden in de fitness maar er ook nog eens mijn beroep van gemaakt! Ik werk nu voor mijzelf als personal trainer (women only) en voedingsadviseur in mijn eigen gym in Capelle aan de Ijssel zodat ik andere vrouwen kan helpen en adviseren in hun voeding en met trainen.

Heel af en toe heb ik nog weleens een “binge attack” en trek ik alle keukenkastjes leeg, maar ik heb geleerd hieraan toe te geven en de volgende dag er geen spijt van te hebben en de draad gewoon weer op te pakken.

Ik kan nu dan ook eindelijk zeggen dat ik een gezonde relatie met voeding heb!

Liefs,

Pris

Je kunt Priscilla volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.