gymjunkie lifestyle plan

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – LAURINE

Laurine volgt het Gymjunkie Lifestyle Plan en is hier mee in totaal maar liefst 16 kilo afgevallen! We zijn ontzettend trots op haar. Wij vinden dat zij een grote inspiratie is voor anderen en daarom deelt ze haar verhaal met ons vandaag.

Hi iedereen! Ik ben Laurine Janssen, 21 jaar oud en afgelopen drie maanden ben ik 16 kg afgevallen door het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ik voel me zo vereerd dat ik mijn verhaal met jullie mag delen!

DE DOORSLAGGEVENDE REDEN

Afvallen heeft altijd wel door mijn hoofd gespookt, zowel tijdens mijn jeugd als het volwassen leven. Dit kwam omdat ik nooit echt tevreden was over mijn uiterlijk en vooral hoe ik me erbij voelde. Zoals ik hierboven al vermeldde, heb ik altijd worstelingen ervaren met mijn gewicht. Maar afgelopen jaar kende ik veel tegenslag waardoor eten mijn grootste troost werd. Ik had de stap tot verandering nooit durven nemen. Totdat mijn moeder vorig jaar ernstig ziek werd en ik me realiseerde hoe belangrijk je gezondheid is.

MIJN WEIGHTLOSS JOURNEY

Ik besloot dat het tijd was voor verandering omdat dat ik niet meer gelukkig met mezelf was. Maar ik had geen idee hoe ik hier aan moest beginnen. Heel toevallig kreeg ik enkele dagen later een volgverzoek van een meisje op Instagram. Zij was ontzettend veel afgevallen door Herbalife en sprak me aan met de vraag of ik interesse had. Ik sloot me aan bij haar community en begon aan mijn weightloss journey. Na een bepaalde tijd merkte ik dat dit plan niet bij mij paste. Het werkte wel, ik viel af, maar voelde me niet gelukkig en verloor er een hoop geld aan. Ik annuleerde een verderzetting van dit plan en ging zelfstandig aan de slag met mijn proces.

Totdat ik op een gegeven moment Lotte Corijn haar Instagrampagina voorbij zag komen. Ik bekeek haar filmpjes op YouTube over het Gymjunkie Lifestyle plan en besloot het zelf ook aan te kopen. Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb. Wat ik zelf ondervonden heb, is dat het heel belangrijk is dat je een manier zoekt wat je bij je past als persoon maar ook dat bij jouw levensstijl past.

gymjunkie lifestyle plan

MIJN UITEINDELIJKE DOEL

Het was even zoeken om van deze levensstijl MIJN levensstijl te maken, omdat ik totaal niet bekend was met gezonde voeding en laat me dan maar zwijgen over de sportschool. In de afgelopen maanden heb ik geleerd hoe ik gezonde keuzes, betreft voeding en sport moet maken. Maar ook heb ik zoveel nieuwe, leuke en inspirerende mensen leren kennen via social media. Het heeft me gebracht tot de persoon wie ik nu ben. Ik ben al heel tevreden over mijn resultaat, zowel mentaal als fysiek. Maar toch zou ik in totaal graag 20 kilo afvallen, dat was een half jaar geleden mijn ultieme droom.

Wat na dit bereikte doel zal volgen, moet ik nog even bekijken. Daarnaast is mijn mindset over mezelf en afvallen helemaal veranderd sinds als je kijkt naar het begin toen ik startte. Mijn gedachte ‘ik kan dit niet’ is veranderd naar ‘het is moeilijk, maar ik kan het wel proberen’. Natuurlijk heeft iedereen wel eens mindere momenten en is je mindset iets waar je altijd aan moet blijven werken. Door het programma The Good Place van Cynthia, wat over zelfliefde en de wet van aantrekking gaat, hoop ik iets bij te leren dat mij mijn hele leven bij blijft. Ik ben dus nog niet waar ik wil zijn, maar ik heb wel de motivatie en het doorzettingsvermogen om mijn uiteindelijke doelen te behalen.

Tot slot wil ik Gymjunkies bedanken voor deze kans om mijn verhaal te delen. Ik hoop dat ik anderen op deze manier kan inspireren. Als je vragen hebt, een keer wil praten of gewoon mijn instagramprofiel wil checken kan je dit altijd doen.

Liefs, Laurine.

Je kun Laurine volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.