afvallen, gymjunkie lifestyle plan, vet verliezen, gymjunkie van de maand

Gymjunkie van de maand: Jolien!

Ik ben Jolien en ben net 25 jaar geworden. Je kent me misschien beter van mijn Instagram profiel @fitwithdriesandjolien waar ik samen met mijn man mensen wil inspireren en motiveren om ook een gezonde levensstijl te leven.

Ik had niet zoveel zelfvertrouwen

Er was een tijd dat ik helemaal niet gezond leefde. Sporten heb ik altijd gedaan, alleen was het zo dat ik me nooit bezig gehouden heb met gezonde voeding. Om eerlijk te zijn kende ik ook heel weinig van al die gezonde dingen. Ik at bijvoorbeeld bijna elke dag frietjes of gebakken aardappelen en ik deed daar altijd heel veel ketchup op. Ik had in mijn jonge jaren ook niet zoveel zelfvertrouwen. Ik nam soms tientallen foto’s van mezelf in de hoop dat er één degelijke tussen zat en dan nog was ik niet tevreden met het resultaat. Ik denk dat heel wat jonge meisjes met hetzelfde probleem zitten.

De omslag

Toen ik op mijn 19e Dries leerde kennen, veranderde mijn leven compleet. Dries was een fervent sporter en had ook wel de kennis wat voeding betreft. Door stelselmatig beetje bij beetje mijn voeding wat aan te passen begon ik af te vallen. Twee jaar nadat ik Dries leerde kennen, vroeg hij mij ten huwelijk. Op onze huwelijksnacht maakten we plannen over wat we allemaal wilden realiseren de komende jaren. Dries stelde voor om samen deze passie te delen en ik stemde in. We gingen samen naar de gym motiveerde elkaar om gezonder te gaan leven. Via ons Instagram profiel kwamen we in contact met heel wat sportievelingen en vonden we een community waar we heel veel van hebben geleerd.

afvallen, gymjunkie lifestyle plan, vet verliezen, gymjunkie van de maand

Door dagelijks met sport en voeding bezig te zijn, begon ook mijn lichaam steeds mooiere vormen aan te nemen. Ik ben 12 kilo afgevallen en ik won heel wat aan spierkracht en spiermassa de afgelopen 5 jaar. Nu willen we onze levensstijl delen met andere mensen. Jonge mensen die weinig zelfvertrouwen hebben , maar ook oudere mensen die wat gewicht willen verliezen, wat strakker willen zijn of gezonder willen leven.

afvallen, gymjunkie lifestyle plan, vet verliezen, gymjunkie van de maand

Ook verdienen mensen zoals Cynthia een dikke pluim want ook zij heeft een fantastische community opgericht waar heel wat mensen geholpen worden. En dat is het mooiste van alles. Elkaar helpen, elkaar beter maken, elkaar sterker maken! Eén grote community met allemaal hetzelfde doel!  Elke dag leren we nog bij van elkaar en dat zorgt ervoor dat we blijvend gemotiveerd blijven om op deze manier verder te gaan! Probeer in elke dag het positieve te zien en probeer naast al dat sporten ook nog te genieten van de kleine dingen in het leven.

Liefs Jolien


Wil jij graag hulp met vet verliezen? En tegelijkertijd aan een positievere mindset werken?

Je kunt ons 8 weken plan bestellen voor slechts € 30 ( alleen vrouwen). 

Het E book om in 8 weken vet te verliezen is zonder coaching. Je betaalt dan eenmalig 30 euro en krijgt bijna 80 pagina’s aan 8 weekmenu’s, 48 dagschema’s, uitgebreide productlijsten om dingen te vervangen uit je schema, 8 mindset opdrachten & toegang tot de besloten Facebook groep waar ik dagelijks tips geef over voeding, training of mindset. Alle vrouwen die erin zitten zijn bezig met ons plan en steunen elkaar in dit proces.

Het is zo samengesteld dat iedere vrouw ermee afvalt, je zit dus vrij laag in kcal maar nog wel hoog genoeg zodat het gezond is en geen crash dieet. Ook krijg je genoeg eiwitten binnen om je spieren te behouden. Er zit een pagina bij waarin staat wat je extra moet eten als je meer sport of wat je weg kunt laten als je weinig tot niet sport.

Ja, ik wil graag een nieuwe start maken met het E book!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.