In februari 2014 heb ik het besluit genomen om mijn leven compleet om te gooien. Ik was in 6 maanden  20 kilo aangekomen en schrok daar enorm van. Ik ging van 60 kilo naar 80. Te dik was ik (nog) niet, maar ik voelde me wel heel ongelukkig. Als ik ging winkelen, moest ik ineens 2 maten groter nemen. Vaak zat ik daarna te huilen, omdat ik me niet meer fijn voelde in mijn eigen lichaam. Daarnaast voelde ik me ook altijd moe en ziek. Energie had ik amper en omdat ik me zo ongelukkig voelde ging ik alleen maar meer eten.

 

Ik was een emotie eter. Als ik me depri voelde, at ik vaak alles op wat ik kon vinden. Koekjes, chips, snoep… en dan niet een klein beetje, maar dan moest ook alles gelijk op. Nu heb ik een goede balans gevonden en dat door naast mijn voeding en training ook op mijn mindset te letten. Je mindset is één van de belangrijkste dingen om succes ergens in te behalen en om je weer gelukkig te voelen.

 

Vanaf mijn 15e schommel ik al erg met mijn gewicht. Ik volgde vaak crash diëten en viel veel af binnen korte tijd, soms wel 10 kilo in 1 maand! Maar daarna kwam ik 2 keer zo snel weer aan. Ik hield er eetstoornissen, depressies en een laag zelfbeeld aan over. Voor mij werkt het niet om een streng dieet te volgen, daarom wilde ik een gezonde levensstijl! Dan gaat het misschien wel wat langzamer, maar je haalt hiermee wel mooie blijvende resultaten.

 

Ik heb vanaf mijn 7e diabetes type 1 en de ziekte van Lyme. Mijn slechte levensstijl zorgde ervoor dat al mijn klachten erger werden. Ik wist dat alleen ik hier iets aan kon veranderen. De knop ging om…Van veel fastfood en weinig beweging, naar gezonde voeding en 4 á 5 keer in de week krachttraining. Het was niet altijd makkelijk door mijn eetstoornis, maar met kleine stapjes ben ik er ook gekomen.

 

Inmiddels hebben wij al duizenden mensen geholpen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ook maken wij schema’s op maat. Voor meer informatie kun je mailen naar cynthia@gymjunkies.nl .

 

Met Gymjunkies willen wij jullie graag inspireren om ook goed voor je lichaam en geest te zorgen. Een goede balans, een gezond eetpatroon en een ijzersterke mindset staan centraal voor ons. Op Instagram willen wij elke dag mensen inspireren ook de beste versie van zichzelf te worden. Je kunt mij of Gymjunkies volgen via @gymjunkies.nl & @cynthiahouben_ .

 

Ik geniet ervan om met mijn gezondheid bezig te zijn en deze levensstijl te volgen. Ik en mijn team willen andere mensen inspireren en motiveren om ook goed voor zichzelf te zorgen om zo hun beste leven te kunnen leiden. Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als dat wij zijn!

 

Liefs, Cynthia