gymjunkie van de maand: jeroen kruijswijk

GYMJUNKIE VAN DE MAAND: JEROEN
Hallo Gymjunkies !

Mijn naam is Jeroen Kruijswijk, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Wateringen (Zuid-Holland).

Ik ben nu al een tijdje bezig met fitness, 8/9 maanden ongeveer. Toen ik begon woog ik 68 kilo, en ik was 180 cm lang. Inmiddels is dat 76 kilo en 190 cm lang.

Hoe ben ik begonnen met fitness…

Toen ik begon met fitness wist ik niet waar ik moest beginnen, ik had geen ervaring met de uitvoering van de oefeningen. Toen ik de eerste keer naar de gym ging was ik bang dat iedereen me aankeek, omdat ik dun en wit was, ik voelde me er niet prettig bij. Na een aantal keren in de sportschool te zijn geweest zag je natuurlijk niet gelijk resultaat, maar ik zat wel beter in mijn vel. Na een paar weken trainen ging ik met mijn broer mee sporten. Ik weet nog goed de eerste training met m’n broer (Dennis_Shape) ik had zo’n spierpijn, dat was echt niet normaal! Ik trainde toen 2 keer per week. Na een aantal maanden wist ik dat dit echt mijn ding is. Ik ging steeds vaker mee naar de gym. Onder begeleiding van mijn broer ging ik met sprongen vooruit, mijn doel was om 1 kilo per maand aan te komen. Na een paar maanden kwam mijn broer met het idee om een voedings- en trainingsschema voor me te maken. Ik ging 4 à 5 keer per week trainen om zoveel mogelijk progressie te maken. En dat was er zeker!!

gymjunkie van de maand: jeroen kruijswijk

3 maanden transformatie van mijn rug !

Ik ben nu dus al 8/9 maanden bezig met fitness. Ik ben heel erg blij met de resultaten die ik nu al heb bereikt in zo’n korte tijd, wat ik dus echt niet had verwacht. Als je eenmaal resultaat ziet motiveert je dat zoveel om door te gaan..

Wat ik wil behalen in de toekomst

Mijn doel is om richting de 85 kg te gaan en van daaruit zien we wel verder. Ik wil ‘groter’ worden en ik wil mensen inspireren om ook te gaan fitnessen, want het is echt een hele mooie sport/hobby.

gymjunkie van de maand: jeroen kruijswijk

Je kunt Jeroen volgen via zijn Instagram!

Wil je graag op maat gemaakte schema’s om je doelen te bereiken? Mail dan naar cynthia@gymjunkies.nl of bekijk onze succesverhalen.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.