fitmoms, gymjunkie lifestyle plan, afvallen, vet verliezen, tips afvallen, vet verbranding, sporten

FITMOMS AAN HET WOORD!

Iedere 2 weken plaatsen onze 4 fitmoms een update hoe het met hun challenge gaat. Ze zijn samen begonnen met een gezonde levensstijl en volgen ons Gymjunkie Lifestyle Plan voor vet verlies & mindset i.c.m. hun eigen workouts.

fitmoms, gymjunkie lifestyle plan, afvallen, vet verliezen, tips afvallen, vet verbranding, sporten

Naast de updates willen ze ook graag individueel laten weten hoe ze het ervaren en hoe het met ze gaat. Stuk voor stuk zijn ze onwijs inspirerend, want het is niet niks om je levensstijl te veranderen als je een druk huishouden hebt & er nog bij werkt.

fitmoms, gymjunkie lifestyle plan, afvallen, vet verliezen, tips afvallen, vet verbranding, sporten
Lucinda (links) & Dezy (rechts)

Fitmom Lucinda

Lieve lezers, ik heb een lekker druk en gezellig gezin (maar in welk gezin is het niet druk?). Ik woon samen met mijn vriend en onze 3 kinderen; een energievol zoontje van bijna 4 jaar, een stoere zoon van 14 jaar en een lieve dochter van 18 jaar oud.

Onze middelste is lekker aan het puberen. De oudste heeft haast haar eigen leven en dan is zo’n kleintje erbij heerlijk! Onze dochter heeft ook al een vriendje, hij woont doordeweeks bij ons, dus vaak zijn we met zessen thuis en is het soms wel even aanpoten.

Naast het huishouden werk ik 2 dagen in de week en sport ik minimaal 3 dagen in de week. Tussendoor probeer ik thuis ook momenten te vinden om wat workouts te doen, maar je snapt vast wel dat het helaas niet altijd lukt om thuis de workouts te kunnen doen, maar alle beetjes helpen.

Met het avondeten geniet mijn gezin-van-6 mee met het Gymjunkie Lifestyle voedingsplan. Alleen hoeven zij het eten natuurlijk niet af te wegen.

Ik sport veelal elke maandag- en woensdagochtend bij Man-up, dan volg ik een small group training en dat is een uur lekker vlammen! Elke donderdagavond zet ik het eten klaar voor vrijdag (mijn werkdag).

Ik werk van 9.00uur tot 18.00uur en daarna ga ik gelijk door naar Man-up om van 19.00 tot 20.00uur mijn derde vlamtraining van de week te doen.
Vrijdagavond zet ik weer het eten klaar dat ik zaterdag op mijn werk mag eten.

Elke week kijk ik wel weer uit naar de cheatday! Volgens het voedingsplan mogen we één dag in de week cheaten. En deze dag geeft mij veel voldoening, omdat ik echt weer kan genieten van wat ik eet.

En dan ga ik niet helemaal los hoor, maar het is wel fijn om één dag te hebben in de week waar ik samen met mijn gezin of samen met de andere fitmoms even kan genieten en ik het voedingsplan eventjes niet hoeft te volgen.

I’m blessed om dit avontuur samen met de andere fitmoms te kunnen doen.

Liefs Lucinda

fitmoms, gymjunkie lifestyle plan, afvallen, vet verliezen, tips afvallen, vet verbranding, sporten

Fitmom Dezy

Hi lieve lezers,

Ik ben een super trotse single mom en ik woon samen met mijn zoontje van 5 jaar. Naast het genieten van mijn zoontje, de vele leuke dingen doen met vrienden(innen)/familie en het huishouden, werk ik in de horeca.

Ik denk dat de meeste mensen wel weten hoe het gaat in de horeca. Je maakt wisselende en lange dagen. En toch is deze combinatie haalbaar met het Gymjunkie Lifestyle Plan en daar ben ik zo blij mee!

In het begin was het wel even puzzelen hoe ik het moest doen met de maaltijden, omdat ik maar een half uur pauze heb over de hele werkdag. Maar ik heb mijn draai erin gevonden! Ik eet ‘s ochtends thuis mijn ontbijt en ik ga eerder naar het werk zodat ik voordat ik begin nog een andere maaltijd kan eten.

In de trein kan ik mijn eerste snack eten. Mijn avondeten en tweede snack moet ik dan samenvoegen tot één maaltijd. In mijn halfuurtje pauze kan ik dan mijn avondeten eten.

Ik werk bij een Italiaans restaurant en dan heb ik het soms wel moeilijk wanneer ik al die lekkere pasta’s en pizza’s voorbij zie komen en vooral wanneer je trek hebt! Maar gelukkig mag ik af en toe ook maaltijden van het werk eten omdat we ook volkoren pasta’s hebben wat soms op het menu staat van het plan! 😋 Super fijn dus!

Omdat ik onregelmatig werk train ik in een goeie week 4 á 5 dagen in de gym (small group training) en thuis doe ik oefeningen volgens een workoutplan van Man-up. In een normale week sport ik 3 a 4 dagen in de gym.

fitmoms, gymjunkie lifestyle plan, afvallen, vet verliezen, tips afvallen, vet verbranding, sporten

Inmiddels zitten we alweer in week 5 en hebben we al een tussenmeting gehad waarmee ik super tevreden ben! Ik hoop jullie lezers te inspireren dat je je doelen kan behalen naast dat je een druk leven hebt met mama zijn, werken, huishouden etc.

Balans is key!

Let’s do this! Only 4 weeks to go!

Liefs , Dezy

Ook klaar met excuses en wil je met normale voeding vet verliezen en je gezondheid verbeteren? Lees hier meer over het Gymjunkie Lifestyle Plan. Met de code: ”fitmoms10” krijg je 10% korting!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.