ambassadeur

EVEN VOORSTELLEN – ANOUK

Anouk volgt op dit moment het Gymjunkie Booty programma en start binnenkort ook met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ze is onze nieuwe ambassadeur en stelt zich vandaag even voor en verteld ons over haar journey. Welkom bij het team Anouk!

Hi!

Mijn naam is Anouk, ik ben 24 jaar en ik ben dol op sporten, eten en alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl!

Even terug in de tijd

Als klein meisje was ik al fanatiek bezig met sporten. Ik was óf in de turnzaal óf buiten in de rekstokken te vinden. Ik heb in totaal 7 jaar lang geturnd en na het turnen heb ik nog een aantal jaar met veel plezier gevoetbald. Uiteindelijk besloot ik zo’n zes jaar geleden dat het tijd was voor iets anders: fitness. Momenteel train ik 3 tot 4 keer per week in de sportschool en soms voeg ik daar nog een outdoor of home workout aan toe.

ambassadeur

Waar ik mijn motivatie voor het sporten vandaan haal?

Dat is eigenlijk heel simpel! Sporten voelt echt als een uitlaatklep voor mij, niet als een verplichting die ik mezelf moet opleggen. Sporten is voor mij een moment waarbij ik even lekker m’n hoofd kan leegmaken, volledig met mezelf bezig kan zijn en mezelf elke keer weer kan blijven uitdagen. Ik krijg er super veel energie van!

Het Booty Workout programma

In de sportschool werk ik met een op maat gemaakt trainingsplan dat ik afwissel met het Gymjunkies Booty Workout programma. Ik vind het ideaal dat je dit programma eigenlijk overal kunt volgen en geheel op je eigen tempo. Of je nu thuis bent, buiten of in de sportschool: alles is mogelijk!

ambassadeur

Mijn doelen

Zelf heb ik niet het doel om af te vallen. Ik weeg mezelf ook nauwelijks, omdat ik het belangrijker vind hoe ik mezelf in de spiegel zie én hoe ik mezelf vanbinnen voel. Dat laatste vind ik misschien nog wel het aller belangrijkste. Zolang ik me goed voel en lekker in mijn vel zit, ben ik al heel snel tevreden. Een trainingsprogramma met leuke oefeningen, zoals het Booty Workout programma, helpt daar natuurlijk erg bij! Omdat ik zelf ook veel met voeding en een gezonde leefstijl bezig ben, kan ik niet wachten om ook met het Gymjunkies Lifestyle Plan te starten.

Mocht je ergens vragen over hebben, dan kun je me altijd een berichtje sturen!

Liefs, Anouk.

Je kunt Anouk volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.