eetdagboekje

EETDAGBOEKJE – WILMA

Elke week delen wij een eetdagboekje van iemand, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Wilma volgt ons Lifestyle Plan en laat jou zien hoe zij dit creatief gebruikt. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag vertelt Wilma haar verhaal en deelt ze haar eetmomenten.

Lieve allemaal,

Ik zal me kort even voorstellen, mijn naam is Wilma Vink en ben 24 jaar oud en woon in Groningen. Ik werk als begeleider op een groep met licht tot ernstig verstandelijk/lichamelijke beperkte kinderen.

Ik ben altijd wel wat stevig geweest en heb dit ook een lange tijd maar gewoon geaccepteerd. Het zit in de familie en ik hou gewoon van lekker eten. Tot dat ik door corona thuis kwam te zitten vorig jaar. Ik ging na een lange tijd weer eens op de weegschaal staan en schok toen heel erg! Er stond ineens 92 kilo. Ik vond dit echt heel vervelend en voelde me er niet meer goed bij. De knop ging om! Zelf ben ik 8 kilo kwijt geraakt door beter op mijn voeding te letten. En toen zag ik op Youtube filmpjes over het Gymjunkie Lifestyle Plan en dacht; dat moet ik hebben. Heb het toen meteen aangeschaft en mee begonnen. De kilo’s gingen er maar af en zie nu.. Ik ben 23 kilo kwijt en voel me beter dan ooit.

Eerder heb ik al eens een blogje mogen schrijven als Gymjunkie van de week. Ben jij benieuwd naar mijn reis, hoe ik mijn afval journey aangepakt heb? Lees het hier.

Ik laat je graag 2 dagen zien uit mijn eetdagboek:

Dag 1:

Ontbijt: als ontbijt eet 2 volkoren creakers, 1 met smeerkaas en 1 met aardbeienjam.

Ochtend snack: in de ochtend eet ik als snack altijd een stuk fruit dit keer was het een appel.

Lunch: lunch was vandaag 2 volkoren boterhammen 1 met 30+ kaas en 1 met achterham.

Middag snack: s’ middags had ik een Graze chocolade vanilla oat bites.

Diner: als avond eten had ik een kipkrokant schnitzel uit de Air fryer met gebakken krieltjes en een grote kom met salade. Ook had ik er een beetje friteslijn er bij.

Avond snack: een halve bak met Oppo ijs (chocolate caramel cookie).

eetdagboekje

Dag 2:

Zaterdag heb ik altijd mijn cheat day dit omdat ik dan altijd patat met een frikandel eet. Gewoon omdat ik het super lekker vind!

Ontbijt: deze dag had ik als ontbijt 2 volkoren creakers met roomkaas en 4 plakjes kipfilet.

Ochtend snack: snack in de ochtend was een Elstar appel.

Lunch: als lunch had ik vandaag 2 volkoren boterhammen,  1 met aardbeienjam en 1 met naturel sandwich spread.

Middag snack: s’ middags eet had ik een Graze chocolade vanilla oat bites.

Diner: elke zaterdagavond eet ik samen met mijn vriend patat en een frikandel uit de Air fryer. Ik neem er altijd curry en friteslijn bij.

Avond snack: in de avond had ik nog zin in wat zoets en nam ik nog 3 snoepjes.

eetdagboekje

Ik hoop dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen halen. Op mijn Instagram deel ik vaker eetdagboekjes en andere dingen over mijn afvalproces.

Liefs, Wilma

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook! 

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees hier meer informatie en gebruik de code: nieuwbegin voor korting!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.