gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – WILMA

Wilma kreeg steeds meer plezier in haar afvalproces! Ze is 20 kilo afgevallen met het Gymjunkie Lifestyle Plan en we zijn super trots op haar. Vandaag deelt ze haar reis met jullie. Laat je inspireren en veel leesplezier.

Lieve allemaal, er is mij gevraagd of ik mijn verhaal m.b.t. het afvallen met jullie wil delen en natuurlijk wil ik dat. De energie die ik heb gekregen en de zelfliefde die ik heb ontwikkeld, gun ik iedereen.

Ik ben Wilma Vink en ben 23 jaar oud. Ik werk als begeleider op een groep met licht tot ernstige verstandelijk/lichamelijke beperkte kinderen en woon in het mooie Groningen. Ik ben altijd al wel stevig geweest en dit kreeg ik ook regelmatig te horen in mijn ‘pest’ verleden. Ik paste nooit ergens tussen en was wat meer in mijn zelf gekeerd, dit door mijn hoog sensitiviteit. Wanneer ik mensen nu vertel dat ik gepest ben en altijd wel onzeker ben, kijken mensen gek op JIJ? Ja ik! Nu ik 20 kilo ben afgevallen en druk bezig ben met een gezonde mindset, voel ik me sterker dan ooit.

gymjunkie

Ik accepteerde het maar dat ik steviger was.

Een paar jaar geleden kwam ik op het idee om naar de sportschool te gaan, om af te vallen. Het leek me niet leuk om alleen naar de sportschool te gaan dus ik vroeg mijn broer om mee te gaan. Dit leek hem een goed idee omdat hij ook wel wat steviger was (zit in de familie). Mijn broer had er plezier in en viel uiteindelijk 25 kilo af. Bij mij gebeurde er niks en vond het sporten in de sportschool ook niet leuk. Achteraf logisch dat ik niet afviel want ik lette helemaal niet op mijn eten. Ik at gewoon waar ik zin in had. Mijn broer ging door met sporten/afvallen en ik kapte er maar mee. Ik vond het namelijk niet eerlijk dat hij wel afviel en ik niet. Toen heb ik maar geaccepteerd dat ik gewoon wat steviger was.. Ik was toch altijd al zo.

Ik stond wel regelmatig op de weegschaal en dan zei ik altijd tegen mezelf: “je hoeft niet af te vallen als je onder de 75 kilo weegt”. En ja hoor.. op een dag was daar de 75 kilo. Het deed me eigenlijk niks en zei tegen mezelf: “als je maar niet boven de 80 kilo gaat”. En zo ging het door tot dat ik een aantal weken thuis kwam te zitten door corona. Daar stond het getal 92 KILO! Hier schok ik erg van en de welbekende knop ging om.

De knop ging om

Ik ging filmpjes en verhalen van anderen op zoeken die ook bezig waren met afvallen en dit gaf mij motivatie. Ik deed soms wat oefeningen op mijn kleine slaapkamer bij mijn ouders en ging soms op de spinningfiets van mijn vader. Hier hield ik eigenlijk geen voldoening uit.

Mijn moeder vroeg: “waarom ga je niet gewoon even een stukje wandelen?” Wandelen?! Je gaat toch niet doelloos rondjes wandelen? Maar omdat mama het zei ben ik toen maar met tegenzin gaan wandelen. Eenmaal onderweg dacht ik: hé dit is best lekker zo even in de natuur. Ik ontdekte verschillende podcasts over afvallen, motivatie en mindset. Ik kreeg plezier in het wandelen en leerde door de podcasts hoe ik mijn afvalproces kon verbeteren.

Ook in die tijd kwam ik de Youtube video tegen van Lotte Corijn over het Gymjunkie Lifestyle Plan en dacht: dat moet ik hebben! Niks diëten maar gewoon een gezonde lifestyle voor de rest van mijn leven. Ik heb het plan meteen besteld en ben ermee aan de slag gegaan en zie hier; in 10 maanden met ups en downs gewoon 20 kilo afgevallen!

gymjunkie

Blijf altijd dicht bij jezelf.

Mensen zeggen nu vaak tegen me: “Ik heb je nooit als dik gezien” en “Was je echt zo zwaar?”. Maar ik ervaarde het wel altijd zo – ik was het stevige meisje. En als je het zelf zo ervaart en je bent er klaar mee, dan moet je er wat aan gaan doen. Leef je beste leven en geniet van elke dag. Blijf niet hangen in de negatieve dingen van andere mensen. Het enige wat telt ben jijzelf en gun jezelf de tijd en de ruimte voor jou proces. Of het nou 5 maanden duurt of 5 jaar dat maakt niet uit. Zolang je maar dicht bij je zelf blijft. You can do it!!

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Liefs, Wilma

Je kunt Wilma ook volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.