eetdagboekje

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – NINA

Elke week delen wij een eetdagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag vertelt Nina haar verhaal en deelt ze haar eetmomenten.

Hoi hoi allemaal!

Ik zal me even snel voorstellen. Mijn naam is Nina, 21 jaar oud, ik studeer verpleegkunde in Breda en kom uit de buurt van Rotterdam. Zo lang ik me kan herinneren heb ik al overgewicht. Als er vroeger op de basisschool een schooldokter kwam, had iedereen het over zijn of haar gewicht. Ik kan me nog herinneren dat ik altijd iets verzon wat in de buurt lag van het gewicht van de andere meiden om zo te verbergen dat ik zo zwaar was. Om op zo’n jonge leeftijd al zo met gewicht bezig te zijn heeft er bij mij wel ingehakt. Hierdoor heb ik langere tijd een erg laag zelfbeeld gehad. En ik zeg gehad, want sinds ik nu al bijna 15 kilo ben afgevallen voel ik me beter dan ooit!

Eerst was ik sceptisch…

Een keer op een blauwe maandag had ik TikTok geopend om te kijken wat het nou eigenlijk was en daar verscheen Lotte van FitmetLotte op mijn scherm met haar transformatie video. Eerst was ik sceptisch, ik dacht ‘hoe kan dit binnen een jaar?!’. Ik heb toen op haar profiel geklikt en kwam uiteindelijk uit bij het Lifestyle Plan. Ik heb toen wat meer onderzoek gedaan en uiteindelijk die dag het Gymjunkie Lifestyle plan nog gekocht.

Eerst heb ik het plan strak gevolgd voor 8 weken lang en was daarmee 9.7kg kwijt! Wat een resultaat was dat, vooral omdat het zo ontzettend makkelijk was. Ik kon me snel aanpassen aan de nieuwe porties en het ‘nieuwe gezonde’ eten. Ik at eerst ook wel normaal eten maar vaak op de verkeerde manier. Vroeger zou ik meer pasta of rijst dan groenten eten en nu is dat natuurlijk andersom! Sinds ik de 8 weken heb gevolgd heb ik inmiddels een goed idee hoe ik deze lifestyle kan toepassen op mijn eigen favorieten gerechten en hierdoor niet ‘cheat’. Heerlijk toch!

Ik voel me weer zelfverzekerd!

Wat voorheen ook echt een dingetje was, was kleren kopen… Ik denk dat bijna iedereen met overgewicht dat wel een dingetje vindt. Ik ben dus laatst eens even goed wezen shoppen omdat al mijn oude kleding gewoon niet meer past! Ik heb denk ik voor het eerst echt leuke broeken en bloesjes gekocht waarvan ik ook weet dat ze heel leuk staan en dat ik ze ook ga dragen. Ik kan namelijk zo een paar dingen uit de kast trekken die ik ooit gekocht heb en uiteindelijk nooit gedragen heb omdat ik mezelf er te dik voor vond. Deze kleding kan ik nou eindelijk ook dragen omdat ik mezelf er eindelijk goed in voel, en dat is het grootste geschenk van dit avontuur. Jezelf goed voelen, jezelf aantrekkelijk vinden en zekerder zijn van jezelf!

Eetdagboekje Gymjunkie Lifestyle Plan

Ik heb de afgelopen dagen bijgehouden wat ik eet en deze deel ik graag met jullie. Ik heb inmiddels het Lifestyle plan kunnen toepassen op dingen die ik zelf lekker vind en waarmee ik nog steeds afval. Het duurde wel even voordat ik het doorhad maar het is me gelukt, dus waarom zou het jou niet lukken?!?

Dag 1

 • Ontbijt: Optimel magere kwark aardbei, Zonnatura pure chocolade muesli, chia zaadjes en verse aardbeien.
 • Snack: Snack A Jacks kaas.
 • Lunch: Koolhydraadarme boterham met een gekookt ei.
 • Snack: Pink lady appel.
 • Diner: Rijst met boontjes en een vega burger.
 • Snack: Cashewnoten.

eetdagboekje

Dag 2

 • Ontbijt: Fruitbakje (aardbei, banaan, appel en sinaasappel).
 • Snack: Proteïne reep.
 • Lunch: Volkoren pistolet met filet american en een gekookt ei.
 • Snack: Zonnatura rijstwafels met pure chocolade.
 • Diner: Kleine pitabroodjes met vega shoarma en komkommer.
 • Snack: Oppo ijs.

eetdagboekje

Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie uit hebben kunnen halen! Laat niks of niemand je tegenhouden en ga voor jezelf!

Als je meer van mij wilt zien kan je me volgen op instagram. Hier deel ik ook veel over mijn afval proces en klets ik graag met jullie!

Liefs, Nina

Wil jij ook starten met ons Lifestyle Plan en jouw eigen gezonde levensstijl creëren?

Gebruik dan de code: gymjunkies10 voor korting. 

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook! 

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.