challenge chantal

CHANTAL GAAT DE CHALLENGE AAN! WEEK 4

Chantal volgt al een tijdje ons Lifestyle Plan en is inmiddels al 20 kilo kwijt. Zo knap! Omdat ze even stilstond qua progressie, heeft ze zichzelf uitgedaagd en zich 4 weken strak aan het plan gehouden. Met ons Lifestyle Plan heb je iedere week een cheatmeal of cheatday. Chantal heeft dit 4 weken lang niet gedaan. Heeft ze het kunnen weerstaan? 😏 Hieronder lees je het eindresultaat!

Hoi allemaal!

Whoehoeee de 4 weken zijn voorbij! Ik ben blij, ja echt blij dat deze 4 weken challenge voorbij is! De afgelopen 4 weken is een achtbaan geweest. Ik ben in de afgelopen 3 weken twee keer ziek geweest dus ja dat was niet echt optimaal. Toch heb ik geprobeerd zo veel mogelijk uit deze challenge te halen en ik moet zeggen ondanks alles ben ik niet ontevreden over wat het resultaat eindelijk is. Ik ben in deze afgelopen 4 weken ´slechts´ 1,5 kilo kwijt MAAR… Ik ben wel wat centimeters kwijt. 😍💪🏼

METINGEN NA 4 WEKEN

Onder borst:         – 3,5 cm

Boven navel:         – 2 cm

Linker arm:             is gelijk gebleven

Rechter arm:         + 1 ( wat betekend dat mijn armen gelijk zijn nu hahaha )

Linker been:          – 1 cm

Rechterbeen:        – 1 cm

ERVARING 4 WEKEN CHALLENGE

Hoe ik deze 4 weken heb ervaren? Tja, hahahaha zou ik het nog een keer doen? NOOOOOOO! Het is niet menselijk om jezelf zoveel niet te gunnen. Ik merkte omdat ik mezelf geen lekkere dingen gunde, dat ik er continue mee bezig was en dus eigenlijk alleen maar meer aan eten heb gedacht dan tijdens het Gymjunkie Lifestyle Plan waarbij ik gewoon mijn lekkere dingen at.

Ik ben wel meer gaan sporten en merk daarin wel dat ik steeds sterker word en mijn lichaam wat shape begint te krijgen. Nu ga ik 3 a 4 keer in de week en wissel daarbij upper met lower body af. Ik heb een nieuw trainingsschema en heb veel zin om mezelf te pushen en uit te dagen. Dusssss conclusie: alleen maar gezond eten? Nee. Veel sporten? Ja. Me houden aan het Gymjunkie Lifestyle Plan en 1 keer in de week een cheatdag of cheatmeal? YES!

MIJN NEXT GOAL

Mijn volgend doel draait niet meer om de cijfers op de weegschaal maar om mijn centimeters, kleding maat en vooral hoe ik mezelf voel. Op dit moment voel ik me top, heb ik zelfvertrouwen en ben ik gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Op naar een nieuwe Chantal!

Heel veel liefs Chantal 🥰

Je kunt Chantal volgen via Instagram.

Wil je ook een fit, strak en gezond lichaam? En daarbij een positieve mindset? Dan is het Lifestyle Plan ook iets voor jou! Meer informatie vind je hier.

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen, dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.