5 random questions: Jessica Lauren @jessicalaurenknehans

Jessica Lauren is een grote inspiratie voor velen. Wij volgen haar ook erg graag, niet alleen om haar mooie lichaam, maar vooral om hoe ze is als persoon! Ze is in korte tijd enorm gegroeid op social media. 

Ze heeft nu meer dan 350.000 volgers op Instagram en is nog steeds zooo normaal gebleven. En dat is tegenwoordig wel uniek! Ze is trouwens Body Engineers atleet en met haar code: EngineerdbyJess krijg je 15% korting, hoe leuk is dat:D! Wij mochten haar 5 random vragen stellen en stiekem zijn het er 6 geworden ;). 

jessica-lauren

Wat is de leukste herinnering van je kindertijd?

” De wereld was zorgeloos en ik kon al mijn tijd spenderen met familie en close vrienden. Ik heb een fantastische jeugd gehad en ik probeer nog steeds zo veel mogelijk tijd voor ze vrij te maken. Ik ben een echt familie-mens! ‘

Wat is de beste film die je het afgelopen jaar hebt gezien?

” Ik heb een Pathé bioscoop pas en ben een echte film freak dus dit is bijna onmogelijk! Dit was wel hèt jaar waarop ik gewacht heb: The Warcraft movie dus die staat zeker op m’n lijstje! Verder de Marvell & DC’s zoals Suïcide squad, Captain America, X-Men etc. ”

De wereld was zorgeloos en ik kon al mijn tijd spenderen met familie en close vrienden

 

 

 

Wat wilde je worden toen je klein was?

” Ja… Princess! ”

jessica

Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?

” Parachute springen! Al vond ik het vooral heel mooi, het enige wat ik echt eng vond was dat kleine stemmetje in mijn hoofd dat zei dat de parachute niet open zou gaan… (Ja ik ben een control-freak) ”

Als je een superheld mocht zijn voor één dag, wie zou je dan kiezen?

” I like this! Jean Grey – Psionic manipulation! Oneindig veel kennis met psychische manipulatie en in iedereens hoofd kunnen kijken. ”

jessica-lauren-1

Hoe ziet jouw ideale eerste date eruit?

” Het is niet zo zeer de plek of de gelegenheid. He has to be original, a gentlemen with lots of humor.. I’m a lucky girl with Jessy! ”

jesss

Wil je Jessica Lauren blijven volgen? Dat kan via haar Instagram account: @jessicalaurenknehans & @itsjessicalaurenknehans


FitChef

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.