bikini lichaam

MET ZELFVERTROUWEN GENIETEN IN JE BIKINI OF BADPAK

De zomer is onderweg. Nu de het steeds langer licht blijft en de temperatuur omhoog gaat begint het ook bij Elise te kriebelen. De bikini’s en badpakken worden weer uit de kasten getrokken. De etalages hangen vol en de ene na de andere advertentie verschijnt op mijn beeldscherm. Welke gedachten roept dit bij jou op?

 

Het kan zijn dat je al ontzettend trots bent op jouw lichaam, of dat je veelt bent afgevallen en dat je niet kan wachten om dit te showen aan iedereen. Trots op wat je hebt bereikt en dat je eindelijk die ene leuke bikini of dat leuke badpak kan dragen waar je zo lang van hebt gedroomd. CHEERS TO YOU!

Het kan ook zijn dat je er als een berg tegen op ziet. Want je bent pas net begonnen en nog (lang) niet daar waar je wil zijn. Dat bikini lichaam waar jij van droomt, dat lijkt nog ontzettend ver weg. Dit kan zijn omdat jij jezelf nog iets te stevig vindt, maar dit kan ook zijn omdat jij jezelf misschien nog te slank vindt en juist iets wilt aankomen.

Newsflash, ieder lichaam is een bikini lichaam. Ieder lichaam is een badpak lichaam. Het is niet zo dat wanneer jij steviger of juist slanker bent jij een badpak moet dragen om zo veel mogelijk van jouw lichaam te bedekken. Trek een bikini of badpak aan en je bent klaar!

 

Doe waar jij je goed bij voelt

Wat je vooral moet doen, is hetgeen waar jij je goed bij voelt. Heb jij striae en vind je dat vervelend? Draag een hoger bikinibroekje of een badpak. Een badpak is niet meer zoals vroeger, saai en basic. Tegenwoordig zijn er zo veel leuke badpakken met touwtjes, printjes en bijvoorbeeld een lage rug te kopen. En dat hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten.

Voel jij je helemaal niet goed in badkleding? Dan draag het lekker niet! Wil jij toch gaan zwemmen, dan is die optie eigenlijk weg. Maar laat je niet weerhouden van het dragen van badkleding omdat jij denkt dat jij dat niet mag dragen van ‘’de wereld’’.

Met ieder postuur, met putjes, met striemen, met hipdips: jij mag dragen wat jij wil.

Trek desnoods wanneer je uit het zwembad komt een leuk rokje, oversized shirt of strandjurkje aan om weer terug naar jouw plekje te gaan.

 

You gotta work for it

Wil jij je beter gaan voelen in jouw lichaam? Dan moet je daaraan werken. Dat is, zoals velen denken, niet alleen een fysiek proces maar ook een mentaal proces. Wanneer jij jaren lang onzeker bent geweest (of nog bent) over jouw lichaam, dan is het heel moeilijk om die gedachte om te zetten, zelfs als je al (veel) bent afgevallen of aangekomen.

Buiten het mentale proces, moet je dan waarschijnlijk ook fysiek aan het werk. Start met gezondere keuzes maken in voeding en beweging. Ga eens een eindje wandelen of schrijf je in bij de sportschool. In de sportschool zijn ontzettend veel leuke groepslessen waar voornamelijk veel vrouwen aan mee doen. Vrouwen in alle vormen en maten, al zie je dat helaas niet altijd op de promo-foto’s. Vaak rouleert een groepsles ook in type oefeningen en dansjes, zodat ook de gevorderden eens iets nieuws moeten leren en dus net als jij onderaan beginnen.

 

Tips om dichter bij dat (bikini) lichaam te komen

Wil jij toch liever thuis aan de slag? Dat kan natuurlijk ook.

Internet staat vol met oefeningen die je gemakkelijk thuis kan doen. Voor beginners, voor gevorderden, plaatjes en filmpjes.

Ook heeft Gymjunkies het Booty W0rkout Programma , verschillende sportprogramma’s voor thuis & in de sportschool (code ELISE10 voor 10% korting) maar ook het nieuwe My Lifestyle Abonnement. Dit is een abonnement waar je iedere week een nieuw op maat gemaakt, speciaal voor jou) weekmenu ontvangt en iedere 6 weken een nieuw sportschema. Dit programma is volledig afgestemd op jouw doelen, behoeften en wensen. Met de code ELISELP10 krijg jij 10% korting op het 6- en 12 maanden abonnement.

Dit zou iets kunnen zijn wat jou kan helpen om dichter bij jouw doelen te komen, om dichter bij het (bikini)lichaam te komen dat jij graag zou willen hebben.

Over 2/3 maanden is het zomer en dat lijkt ontzettend dichtbij. Maar in die 2/3 maanden kun je ontzettend veel bereiken wanneer je nu begint met werken aan jezelf en het maken van gezondere keuzes.

Wil jij nou meer lezen over een gezonde levensstijl, mijn fysieke én mentale verandering zien? (42 kg afgevallen) Op mijn Instagram deel ik tips, recepten en herkenbare onderwerpen wanneer je bezig bent met een gezonde levensstijl. Ook probeer ik je met mijn transformatie om ook met jezelf aan de slag te gaan.

Tot volgende week!

Liefs, Elise

[lifestyle-widget]

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.