wrap

MC CRISPY WRAP

Deze week staat er een verrukkelijke wrap op het menu. En nee, je hoeft hier voor niet naar de McDonalds of bang te zijn dat je te veel kcal tot je neemt. Melanie heeft ervoor gezorgd dat wij, met onze gezonde levensstijl alsnog kunnen genieten van de lekkere, gezonde versie. Enjoy!

“MC CRISPY WRAP” 🌯

Maar dan smakelijker en meer vullend dan die van de McDonalds. Ja, dat weet ik echt zeker! Sorry not sorry. 😉 Heerlijk voor de lunch of diner en is het nou zo’n dag, waarbij je het eten snel op tafel wilt hebben staan? Dan mag deze ook zeker niet ontbreken in je weekplanning. Je neemt het volgende:

  • 1 of 2 worteltortilla’s van Nofairytales
  • Handje sla
  • 1 tomaat
  • Wat schijfjes komkommer
  • 1 a 2 augurken
  • Vega kaasburger van Garden Gourmet
  • Thousand Islands dressing van Callowfit

Bak de vega kaasburger om en om even aan in een koekenpan of bak deze in de oven (zie verpakking). Indien gewenst kun je de tortilla ook even verwarmen in een koekenpan. Beleg de tortilla daarna met de sla, komkommer, wat plakken tomaat en stukjes augurk. Als de kaasburger klaar is, snijd je deze in reepjes en leg op de tortilla. Top af met een lekkere saus, zoals een Thousand Island dressing. Vind je het lekker als de dressing wat zoeter is, meng er dan nog een klein beetje honing doorheen. Je kunt hiervoor ook kiezen voor de 0 kcal honing van Steviala, zo bevat de dressing bijna geen kcal.

Voedingswaarden:

KCAL: 352 / EIWITTEN: 20 / VETTEN: 12 / KOOLHYDRATEN: 38

Gewoon lekker kunnen blijven eten en toch afvallen? Begin met het Gymjunkie Lifestyle Plan!

Ik ben inmiddels al 19 kg kwijt  en met code ‘melanie10’ ontvang je ook nog eens 10% korting op het plan.

Ben je nieuwsgierig naar mijn reis of nog meer recepten, dan kun je mij op Instagram vinden. Zou het leuk vinden om je daar terug te zien!

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.