HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Je hebt een mooi nieuw doel gesteld. Bijvoorbeeld afvallen, spieren opbouwen, gezonder leven, conditie opbouwen of misschien wel een nieuw voedingspatroon zoals glutenvrij of veganistisch eten. Wij helpen je graag dit te behalen!

Via onze Instagram pagina Gymjunkies en The Self Love Community geven wij jou dagelijkse inspirerende en motiverende content om jouw mindset positief te houden en elke dag meer liefde voor jezelf en het leven te voelen. We vinden dat de wereld dit nu nodig heeft en wij willen dat je voelt dat jij alles kunt bereiken wat je maar wilt. Die kracht zit in jou!

De focus leggen we dus vooral op mindset, want dit is de enige reden waarom mensen succes behalen of terugvallen. Alles valt of staat met je mindset.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je graag hulp van ons bij je voeding en workouts? We helpen je graag! Nog vragen over een bepaald programma? Dan kun je mailen naar info@gymjunkies.nl .

NIEUW = My Lifestyle Abonnement (voeding + workouts)

Wat krijg je: Elk week nieuwe voedingsschema’s op maat. Maandelijks nieuwe workout schema’s in je account (thuis of in de gym). Alle maaltijden kun je wisselen als je iets niet lust. Wij berekenen je kcal en macro’s, schema is op maat gemaakt voor jouw lichaam en jouw doel.

Voor wie: Voor alle mannen en vrouwen. Alle doelen (afvallen, spieren opbouwen, gezond leven/op gewicht blijven). Ook geschikt voor mensen met een allergie of andere wensen. Verandert jouw doel? Dan geef je dit aan ons door en passen we je macro’s aan.

Prijs: Je kunt kiezen voor een maandelijkse betaling (maandelijks opzegbaar), pakket van 6 maanden of 12 maanden.

Meer info of aanmelden 

Gymjunkie Lifestyle Plan (voeding & mindset)

boodschappenlijst

Wat krijg je: een digitaal plan met 8 vaste weekmenu’s om af te vallen. Alle maaltijden kun je wisselen als je iets niet lust. Acht mindset opdrachten en mindset inzichten om je kijk op je lichaam en het leven te veranderen.

Voor wie: Voor alle mannen en vrouwen. Doel: afvallen. Je leert op gevoel eten en naar je lichaam te luisteren.

Prijs: Eenmalige prijs (10% kortingscode: gymjunkies10) .

Lifestyle Plan Vrouwen 

Lifestyle Plan Mannen

Lifestyle Plan Vrouwen + lifestyle planner 

Lifestyle Plan Mannen + lifestyle planner 

 

Vegan Lifestyle Plan

boodschappenlijst

Wat krijg je: een digitaal plan met 8 vaste vegan weekmenu’s om af te vallen. Alle maaltijden kun je wisselen als je iets niet lust. Acht mindset opdrachten en mindset inzichten om je kijk op je lichaam en het leven te veranderen.

Voor wie: momenteel alleen voor vrouwen. Ben je een man en wil je het toch volgen? Vergroot dan de porties. Doel: afvallen en veganistisch eten op een laagdrempelige manier. Je leert op gevoel eten en naar je lichaam te luisteren.

Prijs: Eenmalige prijs (10% kortingscode: gymjunkies10) .

Vegan Lifestyle Plan

Booty building (home) workouts inclusief weerstandsbanden

Wat krijg je:  Set van 3 booty banden, E-guide met de booty workouts (inclusief afbeeldingen van iedere oefening), workout video’s, handig opbergtasje voor de weerstandsbanden, digitale workout planner.

Voor wie: voor iedereen die strakke en rondere billen wilt!

Prijs: Eenmalige prijs (10% kortingscode: gymjunkies10) .

Booty workouts inclusief banden 

 

Booty building (home) workouts exclusief weerstandsbanden 

booty bands set

Wat krijg je: E-guide met de booty workouts (inclusief afbeeldingen van iedere oefening), workout video’s, digitale workout planner.

Voor wie: voor iedereen die thuis al weerstandsbanden heeft en een nieuwe workouts zoekt voor benen en billen!

Prijs: Eenmalige prijs (10% kortingscode: gymjunkies10) .

Booty workouts excl banden

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.