eetdagboekje vivienne

HET EETDAGBOEKJE VAN VIVIENNE

Vivienne leeft op dit moment haar mooiste leven in Bonaire. Na haar burn-out heeft ze het besluit genomen haar leven helemaal om te gooien. Op zowel fysiek als mentaal vlak. Ze verteld kort over haar journey en deelt haar eetmomenten met ons zodat jij daar weer extra inspiratie uit kunt halen om jouw gezonde levensstijl nóg leuker te maken.

Hi guys,

Ik vind het super leuk om mijn eetdagboek met jullie te delen vandaag. Mijn naam is Vivienne, ik ben 28 jaar oud en woon op het zonnige Bonaire. De laatste drie jaar heb ik echt mijn levensstijl omgegooid, waardoor ik nu veel beter in mijn vel zit.

eetdagboekje vivienne

More about me

Ik heb 5 jaar lang een horecazaak gerund, 6 dagen in de week van ’s ochtends vroeg tot s’ avonds laat, waarbij ik totaal geen regelmaat had. Ik ben vanaf kleins af aan fanatiek bezig geweest met sporten, maar in die 5 jaar durende periode, begon ik slecht te eten in combinatie veel alcohol, roken en geen actieve en gezonde levensstijl meer.

Na een flinke burn-out, kwam ik tot het besef dat er wat moest gaan veranderen. Ik ben toen mijn eigen schoonheidssalon begonnen en ben ik nu ook content creator voor bedrijven hier op het eiland. Ik bepaal mijn eigen uren, waardoor ik veel meer regelmaat heb. Dit werkt voor mij veel beter om een gezonde levensstijl aan te houden. Ik eet nu 80/20 gezond in de week, gestopt met roken, af en toe alcohol en het sporten weer fanatiek opgepakt. Ik ben heel erg van mening met sport dat je echt iets moet doen wat je leuk vindt, zodat je dit met plezier kan doen meerdere malen in de week. Zelf ren ik 6x in de week 3 of 5 km ’s ochtends en kickboks ik 4 keer in de week ‘s avonds.

Zelf heb ik het Gymjunkie Lifestyle Plan een lange tijd gevolgd en dit heeft mij goede handvaten gegeven en meer inzicht. Ik volg het nu niet meer strikt elke dag, maar wel pak ik het er regelmatig bij voor inspiratie & motivatie en is het fijn om in een community te zitten met anderen die elkaar supporten. De afgelopen jaren ben ik van de 74 kilo naar de 64 kilo gegaan en nu blijf ik mezelf motiveren om tot nog betere prestaties te komen. Ik hoop dat ik je kan inspireren met dit eetdagboekje.

Day 1/Gewone dag

Zelf doe ik aan intermittent fasting, wat inhoudt dat ik alleen tussen 13:00 uur s’ middags en 21:00 uur s’ avonds eet. Ik skip geen maaltijden maar begin dus later op de dag. Ik drink over de gehele dag water met citroen, thee of spa rood en op mijn cheat day vaak een cola zero.

Ontbijt: magere franse kwark met appel, kaneel, havermout, chiazaad, lijnzaad en een beetje natuurlijke pindakaas.
Snack: een grapfruit.
Lunch: tonijnsalade met ei, tomaat, selderij, komkommer, avocado, hüttenkäse, augurk en kruiden.
Snack: een eiwitshake (voor het sporten).
Avondeten: kipstukjes geroerbakt met heel veel groentes zoals, champignons, ui, knoflook, courgette, paprika, broccoli met een hardgekookt ei en veel koriander.
Avondsnack: 2 blokjes pure chocolade 75% met wat amandelen en nootjes.

eetdagboekje vivienne

Day 2/Cheat day

Ontbijt: smoothiebowl gemaakt van o.a. bevroren banaan, dadels, blauwe bessen en amandelmelk. Met als toppings appel, kiwi, kaneel, kokos, chiazaad & natuurlijke pindakaas.
Lunch: een tuna melt panini met verse orange juice.
Snack: een muffin.
Avondeten: een salade met gamba’s en een gebakken ei.
Avondsnack: een ijsje van pure chocolade.

eetdagboekje vivienne

Dankjewel voor het lezen en voor meer inspiratie & motivatie kun je me volgen op mijn Instagram.

Liefs, Vivienne

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook! 

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees hier meer informatie en krijg de gehele maand augustus korting op verschillende producten in onze webshop!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.