eetdagboekje, inspiratie, gymjunkie lifestyle plan

HET EETDAGBOEKJE VAN @MGOESFIT.X

Mirjam is vorige maand gestart met ons Lifestyle Plan om in shape te komen. Ze laat 2 dagen zien, één normale dag en één cheatday. Alles uit onze dagmenu’s is te vervangen met de wissellijsten, dus iedereen eet eigenlijk anders ook qua hoeveelheden! Onderaan het artikel vind je een kortingscode, mocht je ook willen starten. 

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Mirjam, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Capelle aan den IJssel. Toen ik jonger was speelde ik waterpolo en deed ik aan streetdance. Later ging ik naar de sportschool, alleen kon ik daar mijn draai niet echt vinden. Ik deed altijd maar wat maar zonder resultaat.

Anderhalf jaar geleden besefte ik pas echt dat ik veel te zwaar was voor mijn lengte. Ik ben 1,63 meter en ik woog op een gegeven moment 88,8 kilo. Hierdoor was ik diep ongelukkig met mijn lichaam. Al snel probeerde ik van alles om van de kilo’s af te komen. Ik besloot zo min mogelijk te eten. Ik begon eten als mijn vijand te zien. Natuurlijk was dit niet de oplossing en ben ik me gaan inlezen over gezonde voeding. Ik ben toen begonnen mijn kcal te tellen. En met resultaat! Na een jaar was ik 18 kilo kwijt.

Sinds 21 juni ben ik begonnen met het Lifestyle plan van Cynthia en het bevalt me tot nu toe super goed! Nu ben ik gevraagd om een eetdagboekje van 2 dagen bij te houden. Eén normale dag en een cheatday. Natuurlijk wil ik dat graag doen! Super leuk zelfs. Hier deel ik graag 2 dagen met jullie. Elke dag eet ik wel anders, maar het komt ook wel ongeveer op hetzelfde neer. Variatie! Ik drink sinds kort geen alcohol meer, enkel op mijn cheatday 1 of 2 drankjes. Ik heb nooit echt van frisdrank gehouden. Het enige wat ik de hele dag door drink is water of crystal clear.

Dag 1
 • Ontbijt; Een bakje Skyr Kwark naturel, een scheutje Slimpie siroop 0% suiker,  blauwe bessen en muesli.
 • Rond 10:00 uur; druiven met pecannoten.
 • Luncht time; Wasa lichtgewicht crackers met rosbief als beleg.
 • Middag snack; Een proteine reep van Modifast, kokosnoot!
 • Rond 18:00 uur; Gekookte aardappelen met wit vis en broccoli.

eetdagboekje, inspiratie, gymjunkie lifestyle plan

Dag 2 – Cheatday
 • Ontbijt; een tosti van 2 witte boterhammen met kipfilet en kaas!
 • Rond 14:00 uur een terrasje gepakt in de stad met een lekkere “borrelplank” met bitterballen, nootjes, chorizo, parmaham, oude kaas, breekbrood en kruidenboter. Met een heerlijk koud biertje.
 • Avond eten; Heerlijke wok garnalen met roerbak groentes en mie netjes in oyster garlic wok saus.
 • Later op de avond; WIJN! Ik hou van droge witte wijn.

eetdagboekje, inspiratie, gymjunkie lifestyle plan

IK VOEL ME BETER DAN OOIT!

Ondanks dat het een cheatday is hou ik het op zich nog best wel rustig. Ik vind het wel lastig om een cheat day in te vullen. De ene keer gaan we lekker uit eten en de andere keer eten we gewoon lekker thuis. Het verschilt per  cheatday dus wat ik eet, maar ik probeer zeker te genieten!

Naast gezond eten sport ik ook nog 3 tot 4 keer per week. Ik ga altijd op vaste dagen. Sinds een aantal weken neem ik op mijn werk alleen nog maar de trap ( Dit zijn er 7 x 2 ) en loop ik in mijn lunchpauze nog een rondje van +/- 45 minuten. Voorheen was ik nooit zo heel actief, maar nu ik eindelijk resultaat zie en mij veel lekkerder voel gaat het goed! Ik heb een doel en dit doel weet ik 100% zeker te behalen. Het heeft alleen tijd nodig, die tijd gun ik mijn lichaam en dat zal ook zeker goed komen.

Het lifestyle plan van Gymjunkies heeft mij nog meer gemotiveerd en ik voel me beter dan ooit! Super leuk dat ik dit met jullie mocht delen en dat jullie het wilden lezen.

Ook een nieuwe start maken? Als trouwe bezoeker krijg je 10% korting met de code ”gymjunkies10”. Voor meer informatie klik je hier.

Heel veel liefs, Mirjam

Volg Mirjam via Instagram : @MGOESFIT.X

eetdagboekje, inspiratie, gymjunkie lifestyle plan

2 Reactie's
 • brigitte
  Geplaatst op 19:57h, 04 augustus Beantwoorden

  Waar ben je begonnen om info te vinden voor gezonde voeding

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 14:00h, 05 augustus Beantwoorden

   Mirjam is een klantje van ons en volgt het Gymjunkie Lifestyle Plan. Via haar Instagram kun je haar vragen stellen :).

   Liefs, Team Gymjunkies

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.