eetdagboekje bernice

HET EETDAGBOEKJE VAN BERNICE

Deze week deelt Bernice wat ze zoal op een dag eet met ons Lifestyle Plan. Ze is inmiddels 13 kilo afgevallen met dit plan! Laat je inspireren door haar verhaal en maaltijden.

Hoi allemaal,

Ik zal even beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Bernice , 29 jaar oud en woon in mooie Brabant. In 2018 kreeg ik relatie met mijn huidige vriend en ben ik binnen anderhalf jaar tijd 15 kilo aangekomen. Ik voelde me goed en hield me bezig met het echte bourgondische leven. Dat jaar met kerst keek ik familie foto’s terug, waarop ik mezelf zag en toen ben ik flink geschrokken. Nadien ben ik begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan waarmee ik 13 kilo ben afgevallen. Ik ben super tevreden en trots met wat ik bereikt heb, door dit geweldige plan!

day one 1 / gewone dag

In de ochtend vind ik het lastig om te eten. Ik kan echt geen brood of crackers door me keel krijgen dus heb ik deze gouden combi ontdekt & zit ik toch voor een geruime tijd vol.

Ontbijt: My protein, Alpro vanilla drink.
Snack: appel.
Lunch: 4 vezelrijke Wasa crackers en filet american met uitjes.
Snack: eiwitreep.
Avondeten: andijviestamppot met bokworstje en ketchup 60% zonder suiker.

In de avond eet ik gewoon met de pot mee en overdag probeer ik altijd 10.000 stappen te zetten zodat ik voldoende beweging krijg elke dag. Ik drink over hele dag gewoon water, thee, koffie soms een zerootje.

eetdagboekje bernice

day two 2 / training dag

Op de dagen dat ik train eet ik meer dan op andere dagen, om toch genoeg energie en eiwitten binnen te krijgen.

Ontbijt: griekse yoghurt met whey en blauwe bessen geblend. Als topping chia zaadjes, cacaonibs en aardbeien.
Snack: eiwitshake.
Lunch: twee volkoren boterhammen; 1 met kipfilet en komkommer & 1 met rookvlees, 30+ kaas en komkommer.
Avondeten: poké bowl gemaakt van rijst, komkommer, kipfilet, mais, avocado en tomaatjes.
Voor het slapen gaan: magere kwark met whey.

eetdagboekje bernice

Als jullie vragen hebben of mijn journey graag willen volgen, dan kun je mij volgen op Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees hier meer informatie en krijg 10% korting met de code: gymjunkies10

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.