gymjunkie lifestyle plan

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – TAMARA

Tamara is in totaal nu 27 kilo afgevallen. Afvallen is op dit moment niet meer haar doel, maar ze wilt graag andere mensen helpen en inspireren met haar verhaal. Ze is een echte doorzetter en volgt op dit moment het Gymjunkie lifestyle plan.

Hi lieve gymjunkie toppers, Ten eerste wil ik aangeven dat ik heel blij ben dat ik toch de stap heb gemaakt om Gymjunkies in mijn leven te laten. Ik ben gevraagd om mijn transformatie te delen, dus hierbij mijn verhaal. Uiteraard heb ik dit met beide handen aangenomen, omdat ik het fijn vind om mensen te helpen en inspireren. Ik ben eenmaal begonnen met mijn lifestyle toen ik thuis kwam van het ziekenhuis. Buiten de reden van mijn gezondheid was het ook belangrijk voor mijn selflove om hiermee bezig te zijn.

Wie ben ik?

Nou ten eerste een klein voorstelrondje. Mijn naam is Tamara Darricarrere, en ik ben 25 jaar oud. In februari ben ik 25 jaar geworden en als mooie mijlpaal ben ik toen ook 25 kilo afgevallen. Vandaag de dag ben ik in totaal 27 kilo kwijt. Afvallen is nu ook mijn doel niet meer. Nu is het mijn doel om mijn gewicht te behouden en andere mensen te inspireren op de weg naar de beste versie van zichzelf. Ik werk vier dagen per week en ben gebonden aan bepaalde tijden dat ik mijn mealprep kan doen. Ook woon ik weer thuis dus houden we hier rekening met wat de pot schaft.

gymjunkie

Mijn verhaal.

Het begon allemaal toen ik weer thuis ging wonen, nadat ik jaren op mezelf had gewoond. De voeding werd weer anders en ik hoefde niet persé meer “makkelijk” te eten. In 2019 ben ik erachter gekomen dat ik een huidziekte heb, waardoor ik plekken in mijn mond krijg. Dit is natuurlijk zeer lastig als je dan op je voeding wilt letten. Hiermee ben ik dus aan de slag gegaan en uiteindelijk ook in het ziekenhuis beland. Altijd wel bezig geweest met voeding en mindset, maar nooit duidelijke stappen gezet die voor mij werkte. Het werd tijd om voor mezelf te beslissen. Ik wilde weer lekker in me vel zitten, weer mezelf zijn en de kleding aan die ik niet meer paste.

gymjunkie lifestyle plan

gymjunkie lifestyle plan

Het is een levensstijl.

In januari 2020 ben ik eerst begonnen met PBP. Hier ben ik een keer mee in contact gekomen op een healthbeurs. In het begin ging het goed en ging het afvallen best geleidelijk. Rond september/oktober kreeg ik ups en downs .Weer met mijn gezondheid en het feit dat de sportscholen continue open en dicht gingen. Ik moest buiten gaan sporten en daar was ik minder gemotiveerd voor. Toen heb ik besloten om in oktober 2020 PBP te gaan combineren met hetGymjunkie lifestyle plan. Ik kreeg weer nieuwe inzichten, nieuwe inspiratie voor voedsel en had weer een andere kijk hierop. Ook heb ik hele toffe mensen leren kennen die ook het Gymjunkies plan volgen. Ik vind het heerlijk, want tegenwoordig maak ik een goede combinatie van beide. Ik doe wat werkt voor mij, maar met de juiste richtlijnen.

gymjunkie

Resultaten.

Een paar jaar geleden zeiden mensen nog tegen mij. “Afvallen gaat jouw nooit lukken, je bent altijd maar gezelligheid aan het combineren met eten”. Dit was voor mij een reden om juist op een gegeven moment te laten zien wat ik in mijn mars had. Op een gegeven moment ga je dit soort opmerkingen geloven, maar na een tijdje werken aan je mindset werken, ga je sterker in je schoenen staan en hoor je deze opmerkingen niet eens meer. Nu alle kilo’s eraf zijn pas ik ik eindelijk weer mijn favoriete kleding van jaren terug. Ik weet nu hoe ik een combinatie kan maken en kan genieten van voeding. Ik voel me fitter, voel me energieker, heb echt zin om te trainen en ben eindelijk weer volledig mezelf.

Liefs, Tamara

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Dan kun je hier meer informatie lezen en de code: gymjunkies10 gebruiken voor korting! 

Je kunt Tamara volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.