gymjunkie van de week sterre

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – STERRE

En deze week hebben we weer een nieuwe Gymjunkie van de week; Sterre! Een lange tijd heeft ze gestruggeld met haar overgewicht. Ze is een van onze ambassadeurs en is in totaal meer dan 12 kilo afgevallen. Wij hopen jullie op deze manier te kunnen inspireren met bijzondere verhalen van een ander.

Heei lieve allemaal,

Ik ben Sterre Eppink, 21 jaar jong en helemaal enthousiast dat ik weer de kans krijg om een blog te schrijven voor de website van Gymjunkies! Ik volg het plan nu sinds 26 oktober en ben in totaal 12,7 kilo kwijt.

SINDS JONGE LEEFTIJD GESTRUGGELD MET GEWICHT

Sinds ik jong ben heb ik overgewicht, niet altijd trouwens! Ik begon overgewicht te krijgen toen ik medicatie kreeg voor ADHD, en wanneer een kind voller is dan een ander word het kind gepest. En 1 en 1 is 2… dus je kunt al raden dat ik al jarenlang strijd tegen de kilo’s. Zelfs wanneer andere kinderen gewoon dat stukje taart konden eten toen ze 13 waren en ik toen al op mijn eten moest letten van de schoolarts.

Als tiener is het ontzettend moeilijk om gewicht kwijt te raken maar heel makkelijk om gewicht aan te komen! Ik bedoel… anticonceptie, hormonen, eetbuien die je als tiener zo vaak hebt! Noem het maar op. Ik werd 16 en toen begon mijn journey eigenlijk. Ik ging mezelf erin verdiepen en soms lukte het maar we weten allemaal dat een dieet NIET werkt! Dus hoeveel ik eraf kreeg, kreeg ik er 2 keer zoveel weer aan.

HOE MIJN JOURNEY BEGON

Twee jaar geleden werd het zo heftig dat ik niet meer durfde te eten en heb ik maandenlang ontzettend streng gedaan. Op een geven moment had ik 3 weken weinig tot niet gegeten. Mijn diëtist heeft op dat moment gezegd; “als je zo door gaat met niet eten en de gedachtes die je er bij hebt (ik dacht dat wanneer ik honger had dat ik het dan onder controle had… wat natuurlijk juist niet zo is!) dan ga ik je ergens heen sturen wat speciaal voor eetstoornissen is.” Ik schrok daar zo erg van. Ik dacht dit ben ik niet, zo ver kan ik toch niet gaan? Ik moet mijn leefstijl veranderen.

Ik begon weer rustig te eten en voorzichtig te eten met extra hulp van de diëtist, geen diëten meer maar gewoon weer leren eten zoals het hoort. Dit jaar veranderde alles.. Op het juiste moment ging alles dicht waardoor ik geen druk had tegenover de buitenwereld en kon ik me eindelijk op mezelf focussen. Ik ging gebruik maken van “killer body van Faya Lourens” maar merkte dat ook dit het absoluut niet was. Het leek weer veel te veel op diëten en heb het weer zo snel mogelijk weggelegd.

gymjunkie

HET GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN

Ik heb een paar weken even niks gedaan en ging rustig om me heen kijken wat ik wilde doen. Ik bedoel.. ik was al 5 kg kwijt dus opgeven was geen optie maar een verandering absoluut wel! Ik ging letterlijk op YouTube opzoeken: ‘gewicht verlies’ en bam! Daar stond Lotte Corijn haar YouTube kanaal op mijn scherm. Ik zag meerdere filmpjes en zo ook over het Gymjunkie Lifestyle Plan! Ik durfde het in het begin niet aan te schaffen want ik was bang dat ik weer TE veel bezig zou zijn met eten! En op geven moment (na 1,5 week) dacht ik… girl why not?! Doe het gewoon! En zo begon mijn journey met het Gymjunkie Lifestyle Plan!

MIJN TRANSFORMATIE

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en ik durf weer te eten, plus ik geniet er ook van. Ik heb niet vaak een schuldgevoel en voel me weer ontzettend goed. Ik zit midden in mijn journey maar zie nu al een absolute verandering. Ik heb nog een lange weg te gaan maar doe het op mijn eigen manier en eigen tempo. Het plan geeft je de ruimte om het op jouw manier en tempo te doen.

Ik ben nu dus 12,7 KG kwijt en daar ben ik ontzettend trots op, dit is namelijk al iets waar ik al ontzettend lang naar uit kijk!

Afvallen met het Gymjunkie Lifestyle Plan is niet zwaar of moeilijk, het is super interessant en ontzettend leuk. Ook door de steun en het begrip wat je krijgt van de mensen op social media die ook bezig zijn met een gezondere leefstijl. En alle mensen in mijn omgeving die mij ontzettend goed steunen, daar ben ik heel erg dankbaar voor.

EEN BOODSCHAP VOOR JOU VAN MIJ

 Als jij iets wilt en je durft niet, probeer deze keer wel in het diepe te springen! Grijp de kansen die je voor je neus krijgt, dingen gebeuren met een reden. Als ik dit kan, kan jij dit ook.

Zou jij ook het Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je nu 10% korting met mijn code “sterre10”.

Wil je mijn journey volgen? Op mijn Instagram kun ik mijn journey bijhouden!

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.