transformatie stefani

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – STÉFANI

Dit keer is Stéfani onze gymjunkie van de week en dat is niet voor niets. Ze is maar liefst 24 kg afgevallen. Ze is het levende bewijs dat alles draait om mindset. Lees haar verhaal hieronder.

EVEN VOORSTELLEN

”Sinds begin dit jaar ben ik (Stéfani, 33 jaar) begonnen aan mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl om af te vallen en fit te worden. Ik eet koolhydraatbeperkt en sport drie keer per week in de sportschool. Ik zou wel vaker naar de sportschool willen gaan, maar als werkende moeder van twee kinderen is dit nu goed te combineren. Op Instagram (stefani_getsfit) deel ik mijn persoonlijke verhaal over mijn gewichtsverlies, mindset, voeding en work-outs.”

transformatie stefani

MIJN FIT JOURNEY

”Om af te vallen ben ik begonnen met veel cardio training. Daarna kreeg ik meer interesse in krachttraining, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Mijn sportschool heeft voor mij een trainingsschema opgesteld, waardoor ik hierin steeds meer thuis ben geraakt. Naast cardio- en krachttraining volg ik verschillende groepslessen. Zo varieer ik met spinning, boot camp, xcore en kickfun. Ik vind het uitdagend om mijn trainingen te variëren. Inmiddels ben ik in acht maanden ruim 24 kg kwijt.”

transformatie stefani

MINDSET

”Naast afvallen en fit worden heb ik me gericht op mindset. Ik kan nu zoveel meer dan ik ooit had gedacht. Zo heb ik 10 km gerend, iets wat ik niet voor mogelijk hield. Ook heb ik me ingeschreven voor mijn eerste obstacle run, waar ik enorm naar uit kijk. Nog een paar kilo’s afvallen en dan heb ik mijn streefgewicht bereikt. Daarna wil ik me richten op een lager vetpercentage en spieropbouw. Een actieve en gezonde leefstijl maakt me blij en geeft me een goed gevoel. Ik zit beter in mijn vel dan ooit. Ik maak bewust tijd om te trainen en gezond te eten, omdat ik dat belangrijk vind. Door mijn verhaal te delen op Instragram kom ik in contact met mensen met dezelfde mindset en hoop ik anderen te inspireren.”

Je kunt mijn fitjourney volgen via stefani_getsfit.

gymjunkie lifestyle plan vet verliezen

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.