gymjunkie lifestyle plan transformatie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – RIEKJE

Riekje is bijna 15 kilo afgevallen met ons Lifestyle Plan! Ze is een echte power mama die al heel wat heeft meegemaakt in haar leven maar dit heeft haar juist sterker gemaakt. Naast dat was afvallen ook niet echt een succes met al die strenge diëten. Totdat ze in aanraking kwam met ons plan.. Ze voelt zich nu zelfverzekerd en kan ALLES aan!

Hi! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Riekje en ik ben bijna 44 (shock) jaar jong.

Zo’n 10 maanden geleden had ik overgewicht. In mijn woordenboek kwam dat woord eigenlijk helemaal niet voor.. overgewicht. Toen ik jonger was kon ik eten wat ik wilde, want ik kwam geen gram aan en zelfs na mijn twee zwangerschappen was ik binnen mum van tijd weer superslank (nou ja, eigenlijk hartstikke mager). De laatste 10 jaar ben ik steeds meer aangekomen, want in deze jaren is er op lichamelijk gebied nogal wat gebeurd. Trombose, intensive care neurologie, galblaasverwijdering met ernstige complicaties, nekhernia, onderrug hernia en baarmoederverwijdering (ook met complicaties).

gymjunkie van de week riekje

Hallo emotie-eter

Ik ben opgevoed met de term; niet zeuren, maar doorgaan. Dus dat deed ik, maar vergat zonder pardoes wat dit allemaal voor emotionele uitwerking op mij had. Iets wat ik voorheen niet begreep, was nu op mijzelf van toepassing. Ik was een emotie-eter geworden. Iedere operatie, alle pijn en leegte en iedere keer dat ik letterlijk moest vechten voor mijn leven, probeerde ik op te vullen met eten.

Anyhow.. dat ik was aangekomen had ik wel door, maar pas toen we een weegschaal in juli ’20 kochten werd pas zichtbaar hoeveel ik echt was aangekomen. En dat was behoorlijk schrikken. Na het zien van dat getalletje op de weegschaal ging de knop echt om. Ik wilde afvallen, maar hoe?

In het begin wist ik uit wanhoop niet wat ik moest doen, crashen, koolhydraatarm en alles wat daar tussenin zit. Ik gaf m’n lichaam niet eens de tijd om überhaupt te wennen aan een ander eetpatroon/dieet. Het ging me allemaal niet snel genoeg en voor ik het wist, begon ik alweer aan een ander dieet. Dit was niet vol te houden, de hele dag had ik honger en om nou de rest van m’n leven zo weinig of koolhydraatarm te eten zag ik echt niet zitten. Avonden heb ik gezocht naar iets wat wel bij me paste. En toen kwam ik Fit met Lotte tegen op Instagram!

Wat het Gymjunkie Lifestyle Plan voor mij deed

Lotte liet een geweldige transformatie zien en vertelde vol enthousiasme over het Gymjunkie Lifestyle Plan. Geen gek dieet met moeilijke producten en ook nog gewoon kunnen genieten van lekker eten. Ik had mijn plan gevonden. In ongeveer 6 maanden ben ik bijna 15 kilo afgevallen en ik ben nu ongeveer 2 maanden stabiel op gewicht. Ik ga niet zeggen dat het begin makkelijk was, want mijn lichaam snakte echt nog enorm naar alle ongezonde dingen, vooral suiker (koekjes, gebak, cake, chips etc.). Maar tijdens het volgen van het  Gymjunkie Lifestyle Plan heb ik wel geleerd wat lekkere, maar meer gezonde alternatieven zijn. Ondertussen heb ik een gezonde en goede balans gevonden met voeding en gebruik ik het plan enkel nog als handvat.

gymjunkie van de week riekje

Terwijl ik het plan volgde van Gymjunkies, ben ik ook begonnen met het volgen van home workouts. Op deze manier maak ik mijn hoofd echt even leeg. Naast het afvallen vind ik het ook belangrijk om mijn lichaam weer sterker te maken, het is mijn manier om mijn lichaam te bedanken voor wat zij voor mij heeft gedaan de laatste 10 jaar. Afvallen is niet altijd makkelijk. Maar met discipline, doorzettingsvermogen en het stellen van haalbare doelen is het echt mogelijk om jezelf nieuwe gezonde gewoontes aan te leren.

gymjunkie lifestyle plan transformatie

Ik ben zoveel zelfverzekerder dan 10 maanden geleden. Natuurlijk heb ik nog ups en downs, maar dat is oké. Ik kan nu genieten van dat taartje of patatje, maar weet ook dat ik mezelf daarna kan herpakken en weer gezonder ga eten. Ik gun het iedereen om die balans te vinden! Het Gymjunkie Lifestyle Plan heeft mij daar absoluut 100% bij geholpen! Ik hoop echt dat ik een motivatie voor iemand kan en mag zijn. Want als ik dit kan, met al mijn lichamelijke minnen.. dan kan jij dit zeker weten. En vergeet niet, JIJ bent de regisseur van JOUW leven! De beste dag van je leven is de dag waarop JIJ besluit dat jouw leven van jou is en dat jij degene bent die daar vorm aan geeft!

Liefs, Riekje

Ik zou het echt leuk vinden om elkaar te steunen en motiveren/inspireren. Je vindt mij op Instagram. Onder welke naam kan ik jou vinden?

Wil je ook starten met het gymjunkie lifestyle plan? Dan kun je hier meer informatie vinden. Met de code gymjunkies10 krijg je korting!

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.