gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – LAURA

Ook deze week hebben we weer een nieuwe Gymjunkie van de week! Wij hopen jullie op deze manier te kunnen inspireren met bijzondere verhalen van een ander. ”Mijn gewicht was naar mijn idee wat mensen als eerst zagen, niet wie ik echt was”. Daar bracht Laura verandering in. Ze is nu meer dan 10 kilo afgevallen en zit lekkerder in haar vel.

Mijn naam is Laura, 25 jaar en verpleegkundige van beroep. 2020 was een heel bijzonder jaar, in alle opzichten. In juli begon ik met gezondere en betere keuzes maken; voornamelijk voor mezelf kiezen. Mijn gewicht, eetkeuzes en afvallen zijn elk jaar een dingetje geweest in mijn leven. Door mijn huidige functie werk ik voornamelijk dagdiensten waardoor er meer ritme in mijn leven is gekomen, iets wat er voor gezorgd heeft dat ik het deze keer wél vol kan houden als je het mij vraagt.

LOCKDOWN

Sinds maart is Corona het gesprek van de dag. Voor de één nog ver weg, voor de ander van dichtbij meegemaakt. Als je in de zorg werkt ontkom je er niet aan met het virus geconfronteerd te worden. Op een gegeven moment was er niet veel anders meer dan werken of boodschappen doen wat ik deed. Tijdens deze lock-down besloot ik wat betere keuzes te gaan maken. Sporten deed ik al zo’n half jaar twee keer per week, vooral voor de beweging. Keuzes in voeding konden een stuk beter, waarom dan niet nu? Ik kwam het Gymjunkie Lifestyle Plan tegen en ging op onderzoek uit. Ik heb veel meiden voorbij zien komen op Instagram met goed behaalde resultaten.

gymjunkie

ALTIJD VOELDE IK ME AANGEKEKEN

Was dit plan dan iets voor mij? Ik zag zoveel lekkere recepten én die meiden zag ik ook af en toe nog eens pizza eten of een heerlijk stuk taart. Zo lang ik mij kan herinneren ontstond er een schuldgevoel als ik zoiets ging eten in het openbaar. Dit was ook al zo op de basisschool. Gepest, uitgelachen, aangestaard. Niet alleen op de basisschool hoor, ook op straat. Ik weet eigenlijk niet beter dan dat er altijd wel gekeken werd naar mij. Op een gegeven moment krijg je er genoeg van en denk je ‘laat ze maar lekker’. Ik probeerde altijd om leuke kleding aan te hebben en me niet te laten kennen. Maar van binnen was dat wel anders….

NIEUWE LEVENSSTIJL

Vanbinnen knaagde het aan mij, je kan wel denken of doen dat het je niks doet dacht ik dan bij mezelf. Maar ondertussen… Daar moest verandering in komen. Mijn gewicht was naar mijn idee wat mensen als eerste van mij zagen. Niet wie ik echt was. Eten is lekker, koken is leuk alleen is het aan mij om gezondere keuzes te maken. Het Gymjunkie Lifestyle Plan helpt me daar bij. Ik was blij verrast om te zien wat ik alsnog kon blijven eten en welke opties er zijn. De ene dag ben ik strenger dan de andere dag voor mezelf maar dat is nu juist het belangrijkste. Balance is key wordt er wel eens gezegd. Dat heb ik inmiddels wel geleerd, net als voor mezelf kiezen. Dat doe ik de ene dag dus met een cracker en smeerkaas als lunch, de andere dag met een broodje met Carpaccio.

Wil je mijn dagelijkse keuzes, strubbelingen, gedachten en maaltijden volgen? Je vindt me op Instagram!

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen, dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.