gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – LAURA

Wat een topper is Laura! Ze is 20 kilo afgevallen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. We zijn enorm trots op haar, ze heeft een hele verandering ondergaan. Gaandeweg heeft ze zo veel geleerd en wil dit graag met iedereen delen, zodat jij hier ook weer inspiratie uit kan halen.

Hi lieve mensen, mijn naam is Laura de Ruiter en ik ben 24 jaar. Ik deel vandaag met jullie mijn verhaal.

AFVALLEN

Tijdens mijn puberteit heb ik meerdere pogingen gedaan tot afvallen. Meestal hield ik dit 2 weken vol en viel ik terug in oude gewoontes. Vaak had ik een ideaalbeeld voor me, maar dat beeld was vaak zo weer weg dat ik weer stopte. Ook was het in die tijd dat het of alles was qua eten of niks. Ik zocht daarin geen juiste middenweg. Zodra ik op dieet was ging ik mezelf alles ontzeggen. En op het moment dat ik dacht ik stop ermee ging ik ook weer alles eten. Gelukkig ben ik altijd wel tevreden geweest met wie ik ben. Ik was nooit degene die onzeker was of degene die niet mee wilde gaan zwemmen of andere activiteiten.

DE KNOP GING OM

In december 2019 ben ik samen gaan wonen met mijn vriend. En iedereen herkent dit vast wel wanneer je gaat samenwonen, kom je gemiddeld 10 kilo aan. Je kunt alles eten wat je wil en alles in huis halen waar jij je zin in hebt. Wanneer je ergens geen zin in hebt is er niemand die tegen je zegt dat je dit wel moet doen. Eind 2020 vond ik voor mezelf dat de knop om moest. Ik had weinig energie, sporten was meer met tegenzin dan dat ik het echt zelf wilde. En ik vond mezelf te jong om zo zwaar te zijn.

GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN

Per toeval kwam ik terecht op de Instagram van Lotte Corijn en wat een inspiratie was dit. Ik raakte door haar foto’s en verhalen zo geïnspireerd dat ik dacht: ”dit wil ik ook”. Ik heb al haar vlogs gekeken en ben het Gymjunkie Lifestyle Plan gaan kopen. Na het doorlezen van het hele plan ben ik 4 januari 2021 begonnen en al snel met veel resultaat. De eerste week was ik direct 4,5 kilo kwijt. Dit was voornamelijk vocht want ik dronk nooit 2,5 liter water op een dag. Ook de weken daarna viel ik gemiddeld 1 tot 1,5 kilo per week af.

Nu 12 weken verder ben ik 20 kilo afgevallen. Ik ben hier enorm trots op en blij mee. Ik had dit, toen ik begon nooit verwacht. Door het Gymjunkie Lifestyle Plan ben ik echt gaan leren om gezond, normaal en regelmatig te eten. Ik merk hierin dat het voor mij werkt om regelmaat te hebben, en op vaste tijden te eten. Wat ik vooral als leuk heb ervaren, is wanneer je omgeving het ook gaat zien. In mijn gezicht waren al snel resultaten te zien en ook de rest volgende snel. Ik heb nu inmiddels 2 kledingmaten kleiner.

gymjunkie

VAN NUL MOTIVATIE OM TE SPORTEN NAAR 100% ERVOOR GAAN!

Ook zoiets; sporten.. Ik vond sporten echt niet leuk. Ik ging altijd één keer per week naar de sportschool om een uur te bodypumpen. Dit was meer een verplicht nummertje, dan dat ik er echt zin in had. Toen ik begon met afvallen had ik besloten dat ik echt meer moest gaan bewegen want dat hoort er ook gewoon bij. Ik ben in het begin enorm veel gaan wandelen, elke dag een uur. In de pauze op werk 15/25 minuten, dit ook omdat ik de hele dag een zittend beroep uitvoer.

Na een tijdje dacht ik: ‘is wandelen wel genoeg?’ Het ging zo goed en ik ben enorm bang voor los vel. Mijn schoonzus stelde voor om 2 keer in de week met mij te gaan trainen, zij mag personal training geven dus wist precies wat ik nodig had. Tijdens deze trainingen lag de focus voornamelijk op mijn conditie want die was enorm slecht. Twee keer in de week gaan we hardlopen, touwtjespringen en andere oefeningen buiten doen. De eerste paar keer was dit mega zwaar maar ik merk aan mezelf dat dit steeds beter gaat. Inmiddels heb ik ook een stang met gewichten gekocht om thuis voor de tv te kunnen bodypumpen en weerstandsbanden om de oefeningen van Valesca thuis te doen. Door Corona kunnen we niet naar de sportschool maar ik merk nu wanneer je echt gemotiveerd bent, je eigenlijk helemaal geen sportschool nodig hebt!

gymjunkie

DANKBAAR DAT DIT OP MIJN PAD IS GEKOMEN

Het Gymjunkie Lifestyle Plan is een 8 weken plan. Ik ben heel erg blij met het resultaat, maar ik ga het plan nog een keer volgen om mijn gewenste einddoel te bereiken. Ik denk dat het plan voor iedereen een fijne houvast is omdat je veel kunt wisselen en het afvallen gebeurt met normaal eten. Dat vind ik heel erg belangrijk. Ik ben enorm blij dat Gymjunkies op mijn pad is gekomen. Ik heb voornamelijk ook geleerd om te genieten en naar mezelf te luisteren. Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere mensen kan inspireren.

Liefs, Laura

Je kunt Laura ook volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.