gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – JACINTA

Haar innerlijke transformatie zorgde ervoor dat ze het lichaam kreeg wat ze voor ogen had. Blij zijn met wie je bent & balans is voor Jacinta het belangrijkst. Lees hieronder haar inspirerende verhaal & wat je met de juiste mindset wel niet kunt bereiken.

Mijn transformatie

Ik ben zo blij dat ik eindelijk met foto’s de boodschap kan laten zien die ik al tijden probeerde over te brengen. Een innerlijke transformatie is nou eenmaal moeilijk over te brengen op beeld. Jammer want deze is zoveel mooier en belangrijker dan de uiterlijke. Jezelf accepteren wanneer je niet blij bent met wat je in de spiegel ziet is moeilijk… heel moeilijk! Wie herkent deze leugen? “Ik ga eerst even snel een paar kilo afvallen en daarna doe ik het op de gezonde manier!” STOP HIERMEE!! Er is geen quick win, je lichaam op lange termijn veranderen kost tijd!

gymjunkie

Toen ik wat was aangekomen wilde ik kosten wat kost terug naar mijn oude shape. Ik waardeerde mijn huidige shape niet, omdat ik obsessed was met hoe ik er daarvoor uitzag. Ik probeerde crash diet na crash diet maar het enige dat het opleverde waren extra kilo’s, heel veel frustratie en veel verdriet. Ik wist het stiekem wel, maar ik vond het zo ontzettend eng om het diëten los te laten en mezelf te accepteren, omdat ik als de dood was dat ik nóg meer zou aankomen als ik het op de gezonde manier zou gaan proberen.

2019

Maar OMG wat ben ik blij dat ik het toch een kans heb gegeven!! Begin 2019 kwam ik mijn angsten onder ogen. Ik durfde mezelf te accepteren op m’n allerzwaarst. Ik woog 100 kilo maar toch lukte het me om naar mezelf te kijken zonder oordeel. Deze mindset verandering bleek de sleutel naar een gezond en gelukkig lichaam van binnen én van buiten! Ik weeg mezelf niet meer en ik volg geen streng dieet. Ik leg mezelf geen extreme workout schema’s  op.. ik leef gewoon gezond en in balans! En begrijp me niet verkeerd, balans betekent niet perfect. Balans betekent de mogelijkheid om te bewegen of stil te blijven staan zonder te vallen. Ik wiebel soms nog steeds, tuurlijk heb ik offdays maar dat is ok! Het maakt me geen loser of een quitter, het maakt me human. Ik zie het eigenlijk als een alarmbel, dat ik even de tijd moet nemen om echt na te gaan wat er aan de hand is. Tijd om een stapje terug te nemen en extra lief voor mezelf te zijn. Haal jezelf alsjeblieft niet naar beneden wanneer je een baaldag hebt! Heb begrip voor jezelf en krabbel weer omhoog!

gymjunkie

MY JOURNEY

2019 was voor mij een prachtige reis met ups en downs. In dat jaar heb ik veel lessen geleerd. De belangrijkste daarvan is dat geluk een keuze is! Je bent de regisseur van je eigen leven; neem verantwoordelijkheid, vecht voor je doelen, laat angst je niet in de weg staan en neem het leven niet voor lief.. Daar is het veel te mooi voor! <3

Liefs,

Jacinta

Je kunt Jacinta volgen via Instagram

2 Reactie's
 • Rachel
  Geplaatst op 14:25h, 19 juni Beantwoorden

  Zoveel respect voor deze dame, wauw!

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 11:06h, 09 september Beantwoorden

   Prachtige transformatie inderdaad, van binnen & buiten 😍!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.