gymjunkie van de week eva

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – EVA

Eva zat jarenlang in een vicieuze cirkel. Uiteindelijk schakelde ze de hulp in van professionals. Hierdoor heeft ze haar levensstijl kunnen veranderen en haar eigen bedrijf opgezet. Wat een inspirerend verhaal!

MIJN VERHAAL

Na een moeilijke examenperiode zat ik merkbaar slecht in mijn vel ‚Äď zowel letterlijk als figuurlijk. Ik besloot voor mezelf dat het zo niet verder kon en ging op m’n eentje sporten om er mentaal en fysiek weer bovenop te geraken.¬†Ondanks al mijn goedbedoelde inspanningen raakte ik op een bepaald punt in mijn training niet meer verder. Dat zorgde voor frustraties en het haalde mijn motivatie naar beneden. Ook voeding was een vicieuze¬†cirkel waarin ik de ene keer wel gezond at maar te weinig….en de andere keer at ik daardoor weer te veel.

gymjunkie van de week eva

gymjunkie van de week eva

TIJD VOOR VERANDERING

Op dat moment nam ik mezelf voor om professionele hulp in te schakelen. Ik werkte met vier verschillende coaches, die me elk op hun manier nieuwe inzichten gaven en telkens weer hielpen om een niveau hoger te schakelen. Dat gaf me een enorm sterke mentale weerbaarheid, wat me ook in mijn professionele carrière de juiste mindset gaf. Dat hielp me om versneld mijn bachelor te halen en met stages in binnen- en buitenland zoveel mogelijk bij te leren. Tegelijkertijd verdiepte ik me verder in voeding, fitness en mindset en volgde ik een reeks professionele coaching cursussen.

gymjunkie van de week eva

gymjunkie van de week eva

ONTWIKKELING

In 2012 startte ik met het ontwikkelen van mijn eigen methode. Mijn benadering combineert krachttraining, fitness en voeding voor de allround-aanpak, waar ik zelf zo lang naar op zoek was geweest.

gymjunkie van de week eva

AL MEER DAN tweeduizend VROUWEN GEHOLPEN

We zijn nu zeven jaar verder, en intussen heb ik met Eva Luna Lifestyle al meer dan tweeduizend vrouwen kunnen helpen om meer grip te krijgen op hun gezondheid. En daar ben ik trots op. Het hoeft niet moeilijk te zijn. En juist een individuele aanpak is daarin belangrijk! Ook zelfvertrouwen terugkrijgen en beter in je vel zitten? Kijk dan op mijn website of instagram.

Meer inspirerende transformatie verhalen vind je hier. 


gymjunkie lifestyle plan vet verliezen

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.