gymjunkie lifestyle plan, gymjunkies lifestyle plan, gezond afvallen

DE FITMOM CHALLENGE | SAMEN STERK #1

Deze 4 fit moms zijn een paar weken geleden begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan ! 8 weken lang ligt de focus op voeding, sporten & mindset. Ze gaan jullie meenemen in hun fatloss-challenge en schrijven iedere 2 weken een blog update!

Gebruik de code ”fitmoms10” voor 10% korting op het Gymjunkie Lifestyle Plan.

gymjunkie lifestyle plan, gymjunkies lifestyle plan, gezond afvallen

Wij zijn vier fit moms en we willen jullie graag meenemen in onze fatloss-challenge!

Van links naar rechts…

Michelle is 37 jaar en heeft een zoon van 18 jaar. Michelle is Assistent Filiaalleider bij een supermarkt en werkt 5 dagen per week.

Dezy is 34 jaar en heeft een zoon van 5 jaar. Dezy werkt in de horeca en werkt 3,5 dagen per week.

Lorene is 34 jaar en heeft een zoon van 6 jaar en een dochter van 4 jaar. Lorene is projectleider en werkt 3,5 dagen per week.

Lucinda is 38 jaar en heeft een dochter van 18 jaar, een zoon van 14 jaar en een zoon van 3 jaar. Lucinda is kapster en werkt 2 dagen per week.

Nieuwe uitdaging

Wij zijn vier enthousiaste ladies die naast het werken en mama-zijn het óók belangrijk vinden om in shape te zijn. We sporten al een tijdje bij Man-up in Westervoort waar wij minimaal  3 keer per week vlammen bij een small group training en daarnaast sporten we ook nog thuis of in de gym.

Samen waren we op zoek naar een nieuwe uitdaging om weer geïnspireerd te kunnen worden in gezonde voeding. Na onze kids schommelen wij al jaren in gewicht en heel graag willen we in vet percentage omlaag en onze levensstijl veranderen.

We houden ontzettend van lekker (uit)eten en het is niet altijd makkelijk met kinderen, werken, het huishouden etc om altijd gezond te eten. Via onze sport ­(wat echt verslavend leuk is) merken we dat we steeds sterker worden en steeds zwaardere gewichten kunnen pakken, maar we willen ook droger worden en meer spierdefinitie hebben en dit lukt niet met alleen sporten.

The Challenge

Via Instagram volgen wij Gymjunkies al een tijdje en hierdoor kwamen we uit bij het “Gymjunkie Lifestyle Plan – vet verliezen”. Door alle inspirerende stories van vrouwen die al begonnen waren gingen we overstag. We hebben besloten dit samen te gaan doen en samen een challenge aan te gaan. De winnaar met het meeste vet verlies mag gratis uiteten in een restaurant naar keuze!

Op 6 januari hebben we ons gewogen (nul-meting) en vanaf 7 januari zijn we samen gestart. We hebben een groepsapp waarin we elkaar dagelijks motiveren, foto’s sturen en op de hoogte houden. Ook als we het moeilijk hebben kunnen we bij elkaar terecht en dit helpt ons in onze journey om het vol te houden. Ondertussen hebben we super veel lol en vallen we af! Kortom wat willen we nog meer 😉

man up, gymjunkie lifestyle plan, schema afvallen, gezond afvallen

De eerste 2 weken

Ze waren niet super easy, maar het lijkt wel steeds makkelijker te gaan. De lijsten met wisselende producten maken het voedingsplan wel comfy en we kunnen de producten kiezen welke we lekker vinden. Zo hoef je dus nooit iets te eten wat je niet lust!

Gelukkig zit er veel lekkers tussen en hoeft gezond eten niet alleen saai te zijn. We hebben nieuwe lekkere dingen ontdekt zoals falafel, Oppo ijs en dat hummus en pure chocolade echt een genot kunnen zijn.

Fysiek & mentaal sterker

We hebben geleerd om bewuste keuzes te maken gedurende de week en om gezonde keuzes te maken als we uiteten gaan. Ook leren we dat we mogen genieten op cheatday, want wat is een tonijnsalade dan opeens een feest. Er zit één cheatday of cheatmeal in de week in het 8 weken plan.

We sporten gemiddeld 5 keer per week en in de eerste week merkten we al aan ons lichaam dat het al droger wordt en dat de botjes meer zichtbaar worden. Kleding zit mooier en minder strak en we lopen rond met een grotere lach.

Ook fysiek worden we sterker door onze goede focus en mindset. We hebben onze RM’s (maximale kracht) in de eerste weken al verbroken. Lucinda heeft haar record in deadlift verbroken en tilt nu maar liefst 110 kilo, Dezy heeft haar RM hip trust verbroken en tilt maar liefst 140 kilo met haar heupjes de lucht in en Michelle heeft ook haar record back squat verbroken met maar liefst 90 kilo in haar nek.

Onze progressie na 2 weken

Michelle 28%vet, weegt 2,9 kilo minder.e

Dezy 29% vet, weegt 1,1 kilo minder.

Lorene 27% vet, weegt 2,7 kilo minder.

Lucinda 32% vet, weegt 2,2 kilo minder.

gymjunkie lifestyle plan, fitmoms, gezond afvallen, schema afvallen

Na 4 weken (op de helft van het traject) gaan we ons vet% opnieuw meten en we wegen ons wekelijks op dezelfde weegschaal.

Tot onze volgende blog #2 over twee weekjes!

Liefs xoxox Michelle, Lorene, Lucinda en Dezy

Instagram _loreentje_

Meer dan 500 vrouwen zijn de afgelopen maanden begonnen. Lees dit artikel als je meer informatie wil over het 8 weken plan.

Gebruik de code ”fitmoms10” voor 10% korting op het Gymjunkie Lifestyle Plan.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.